30 Haziran 2015 Salı

Mediwell Migren Bantları - Nasıl kullanılır? İşe yarıyor mu? Baş ağrısına çözüm mü?

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlerle Mediwell Migren Bantları'ndan bahsetmek istiyorum. Migren ağrıları ya da baş ağrılarını kesebiliyor mu? İlaç kadar etkili bir ürün mü? 

Hemen hemen hepimiz hayatımızın bir döneminde baş ağırısı çekmişizdir. Bu artık vücudumuzun yada sinir sistemimizin bazı şeylere verdiği tepki mi bilemiyorum ancak bazen çok zorlayıcı olabildiğini biliyorum. Ben nazara inanan kısımdanım ve ben ne zaman nazar olduğumu düşünsem başım feci şekilde ağrır. Bu ağrı öylesine yoğun olur ki bazen kafamı duvarlara vurmak isterim. Çoğunlukla da ilaca başvururum ancak ilaç kullanmak istemeyenler için Mediwell güzel bir ürün üretmiş.

Mediwell Migraine Therapy Cooling Gel Patch
Mediwell Migren Terapi Serinletici Jel Bant

Mediwell-Migren-Bantları

Mediwell Migren Bantları paketinin bir tanesinin içinde üç ayrı paketli halde bant bulunuyor.
Bu bantlar içerisinde bulunan Holly yağı, Lavanta Yağı, Okaliptus Yağı ve Mentol sayesinde;  bulunduğu yüzeyde soğutma etkisi yaparak ağrının azaltılmasına yardımcı olur.

mediwell-migren-bandı-nasıl-kullanılır

  • En iyi etki için, ağrının ilk hissedilmesi ile kullanılması tavsiye edilir.
  • Hidrojel yapısı sayesinde 8 saate kadar süren ferahlatıcı etkiye sahiptir.
  • Tedavi sürecinde ilaçlarla beraber kullanılmasında hiçbir sakınca yoktur.
  • 5.5 pH değeri ile, cilde dostur ve allerjik değildir. 
mediwell-migraine-therapy-migren bandı

Mediwell Migren Bantı paketlerinin içerisinden böyle üzerinde jel bulunan bir bant çıkıyor. Üzerinde jelatini var. Jelatini kaldırdığınızda yoğun mentol kokusunu hissediyorsunuz. Temizlenmiş ve kurulanmış alın bölgesine yani ağrının olduğu bölgeye Mediwell Migren Terapi bandını yapıştırıyorsunuz. İlk kullandığınız an müthiş bir serinlik hissi veriyor. Aradan dakikalar geçtikçe bu serinlik hissi hafif yanma hissiyle birlikte devam ediyor. Peki gelelim asıl konuya; Mediwell Migren Bantları baş ağrısını geçirebiliyor mu? Buna cevabım aslında biraz karışık.

Kuzenimin migreni var bir gece migren ağrısı tuttuğunda deneyelim istedik. Onun ağrısını geçiremedi ancak hafiflemesine yardımcı olduğunu söyledi. Ardından iki gün başım ağrıdığı bir dönemde ben kullandım. Kendi baş ağrımı da tam olarak geçirmedi ancak %70 derecesinde azaldı. Hatta şu an da başım ağrıyor, yaklaşık 10 dakikadır alnımda hala ufak ufak ağrıyı hissediyorum.

Mediwell Migren Bantlar'ından bir tanesi açıldığında daha sonra kullanılmak üzere pakete konulup, saklanabiliyor. Ben bir adetini ikinci kez kullandım. İlkinde olan yanma hissi ikinci kullanışımda yok oldu. Bir de sizler için kullananların bir kaç yorumunu topladım.

Mediwell Migren Bandı Kullanıcı Yorumları

'' Özellikle migren ve diğer baş ağrılarına iyi gelen mentollü yapışkan bant. alnınıza yapıştırıyorsunuz yeşil yapışkan bir yüzeye sahip. 8 saat etkili olabliyor. serin bir ferahlık rahatlama hisediyorsunuz. ilaçlarla beraber kulanılabliyor.''

''yaz sıcağında kana kana soğuk su içmek, kış soğuğunda sobanın arkasında uyumak, parasız kaldığında pantolonun cebinde para bulmak, eve gelip çoraplarını çıkarttığında duyduğun rahatlık... bunlar sana ne hissettiriyorsa, migren atağı esnasında aynı hisleri hissetmeni sağlayan bantlardır. alna yapıştırılır, etkisi 6 saate yakın sürer.''

''ufak bir serinlik hissi vermekten öteye gidemeyen bantlar. geleneksel yöntemlere devam efendim. neredeydi benim donmuş bezelyelerim?''

Toparlayacak olursak ilaç yöntemine başvurmak istemeyenler, doğal yöntemler denemek isteyenler için güzel bir ürün. Zaten Mediwell Migren Bantları'nın ağrıyı anında keser, kesin çözüm gibi bir sloganları yok. Benim sevdiğim bir ürün oldu en azından her başım ağrıdığında ilaç içmek zorunda kalmıyorum.

Mediwell Migren Bantlarını online sitelerden yada eczanelerden 10-15 tl arası bir fiyata bulabilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum. Ürün bana firma tarafından denemem için gönderilmiştir. Yorumlarım objektiftir :)









11 yorum :

  1. Baş ağrısı çok kötü ya, migrenim yok ancak çoğu zaman yaşadığım bir sorun güzel bir paylaşım olmuş çok teşekkürler blogunuzu takipteyim.
    http://madamevanille.blogspot.com.tr/
    Beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet baş ağrısına ağrısız tedavi gibi tam geçirmese de 🙈 blogunu takibe alıyorum, teşekkür ederim, sevgiler. :)

      Sil
  2. Dün annemde denedik bu Migren bantını kesinlikle işe yarıyor sen de çok güzel açıklamışsın canım :)

    YanıtlaSil
  3. makyaj tavsiyem benzer fikre sahip olmamiz ne güzel :)

    YanıtlaSil
  4. Migrenden her an delirebilirim resmen oruçtan iptal oldum bugün bir an önce gelse de denesem :))

    YanıtlaSil
  5. 3 lük ve 6 lık iki kutu Relpax bitmek üzere inşallah iyi gelir artık ilaçlarda etki etmeyecek bana yakında :))

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel bir ürün yillardir bas agrilarim var. Acaba avusturyada var midir eczaneye sorayim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olmayabilir ama belki benzer bir ürün bulabilirsiniz 😊

      Sil
  7. Coming from the standpoint of a fellow member within this commerce, I in
    King Size Male Enhancement point of fact enjoy your write-up. I have continuously been in in actual fact like with this production all my life so I've developed a argument board for market specialists to come together and discuss all things in this business. You gave me some fantastic thoughts for my own website.Most folks will have the same opinion with your post even though its missing a few examples.http://www.healthcaresdiscussion.com/king-size-male-enhancement/

    YanıtlaSil
  8. Merhaba ben çocuk gelişim 3. Sınıf öğrencisiyim. Nöroloji dersi de alıyorum. İlk etapta herhangi bir doktora yada dilediğiniz birine götürebilirsiniz. Eğer ilgisinde bi sıkıntı sezerseniz farklı doktorlara danışırsınız. Kendi alanında ün yapmış doktorları tercih etmek tamamen size kalmış.

    YanıtlaSil