20 Şubat 2014 Perşembe

Maybelline -Affinitone Concealer

Merhaba arkadaşlar .Uzun bir aradan sonra tekrar kapatıcı yazısıyla karşınızdayım .Şu an elimde üç ayrı kapatıcı var biri Garnier'in BB göz altı kapatıcısı biri Missha'nın kapatıcısı diğeri de bu ürün .Missha'yı severek kullanıyorum .Yazısı için   Tıktık!!


Şimdi kapatıcımıza bakalım.


Bende ki rengi 02-natural ..

Ben 20 yaşındayım kırışıklığım yok denilebilir ancak göz altında ki damarlarım deriye oldukça yakın ve buda bariz bir morluk görüntüsü  veriyor .O yüzden o morluğu kapatacak bir ürün istiyorum .Bu ürün her ne kadar süngerli olsa da sadece göz altına ürünü bırakırken işe yarıyor yani yine elimi veya fırçamı kirletmek zorundayım dağıtmak için.Hafif bir ürün ama kusurları kapatmak yerine 'Hey bakın ben burdayım ,hala mosmorum ve daha belirginim!' görüntüsü veriyor .Kapatmak yerine daha çok ön plana çıkarıyor diyebiliriz.Aynı zamanda kısa zamanda göz altına birikme yapıyor .Bu ürünü uzunca bir  süre kullandım yaklaşık 4-5 ay ve insan başka ürünler kullandıkça elindekinin kötünün iyisi olduğunu anlıyormuş .


Fiyatını tam bilmiyorum çünkü blog satışından almıştım .Rengi de bu şekilde .Aydınlatcı olarak yada kaşlarımı boyadıktan sonra daha dzgün bir görüntü oluşturmak için kullanıyorum .Bir daha ki bitenler yazımda mutlaka görürsünüz :))Umarım yardımcı bir yazı olmuştur .Bu ürünü kullandıysanız ; yorumlarınızı bekliyorum .

Sevgiler.
Hoş kalın !






14 yorum :

  1. Pampa bende kapatici yazisi ariyordum dedim mervemde vardir bakayim dedim daha bugun yazmissin sansima :) bunu bende kullandim dedigin gibi kusurlari daha cok on plana atiyo hatta surdugumde o noktada camur uygulamisim gibi goruntu veriyo daha nasil aciklayabilirim bilmiyorum ama ise yaramaz ben bu sene watsonsta max factor kapatici denemistim

    YanıtlaSil
  2. Bence max factor maybelline kapaticiya on basar o gun onu almadigima pismanim pahali indirime giricekti o haftasonu o zaman alirim dedim sonrada unuttum gitti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Missha ve garnier kullanıyorum canım şimdlik memnunum .
      Evet max factor ürünleri güzel olmakla birlikte biraz pahalı ...

      Sil
  3. Daha geçen gün çöpe attım bende nude beige rengi vardı ve olmayan göz altı morluğumu var gibi gösterdi sanırım bu seri olduğu gibi böyle =S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fondötenlerinden filan çok memnun olan kişi var ama bilemedim :/

      Sil
  4. Morlukları daha çok ön plana çıkartıyor diyemen çünkü çok az kapatıcı özelliği var ama çizgiler varsa doluyor :)) bende henüz kırışıklık olmadığındanmıdır bilmem dolmada olmadı ama Oriflame Studio Artist Concealer öneririm light olanını çok azı bile oldukça yeterli geliyor.. :))
    Yalnız bir kaç çeşidir var concealerlarının her zaman bunu katalogda bulamayabilirsin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimizdekiler bir bitsin hele :D ona da bakarız .Artık almadığım ,denemediğim şey kalmıcak bu gidişle .

      Sil
  5. Correctordan sonra uygulanabilecek bir ürün gibi, yine de almaya gerek yok diye düşünüyorum çünkü birçok kişiden aynı yorumları okuyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Bir youtube videosu ceken kiside gormustum. Morluklar icin cogu kisi begenmemis. Ama sivilce izleri,kızarıklık ve sivilceler icin uygun diye duymustum. Gratiste testerını denemistim. Sivilcelerimin üstüne uyguladim ve gercekten sivilcelerimi cok guzel bir sekilde kapatti. Ama hakkinda kesin kararimi bilmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz altı morluklarım için kullandığımdan ben sevmemiştim, tekrar alacağımı sanmıyorum üzerine tonla kapatıcı denedikten sonra bile :)

      Sil
  7. Ben tamda bu kapatıcının bu rengini kullanıyorum ve orta derecede mor olan göz altlarımı mükemmel bi şekilde kapatıp göz altlarıma asla çizgilenme yapmıyor:) şaşırdım yorumlarınızı görünce ve nemlendiriciliğindende çok memnunum;göz altlarım kuru olmasına rağmen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen hani tanımlamalarımız farklı, beklentilerimiz farklı olur. Bazılarının göz altında kızarıklık oluyor örneğin morluk olarak nitelendiriyorlar. Benim bildiğin damarlar deriye çok yakın gözüküyor yeşil/mor olduğu için bende grimsi durmuş olabilir. Kullanamamıştım hiç doğru düzgün. Sen mutluysan sorun yok :)

      Sil
  8. Bende bu kaparıcıyı kullanıyorum. Çok fazla bir göz altı morluğum yok üniversiteye gidiyorum o yüzden yorgunluktan hafif göz altlarım cildime göre biraz koyu kalıyor onları kapatmak için yumuşak süngerle yedirerek uyguluyorum. Ben çok memnunum çok fazla cildimi kapatmak istemediğimden genelde kapatıcıyı sivilcelerime de uyguluyorum fondöten kullanmıyorum çünkü. Bence gayet başarılı ama ağır sivilcesi olnlar için çok önermem sivilceleri çok iyi kapatmıyor.

    YanıtlaSil