29 Mart 2014 Cumartesi

Herbaderm El ve Tırnak Balsamı - ♥ Mucizevi El Bakım Ürünüm ♥

Merhaba  arkadaşlar .Günün ikinci yazısı ile karşınızdayım .Bugün sizlere uzun zamandır çok severek kullandığım ve ellerini seven bayanların mutlaka çantasında bulunması gereken bir üründen bahsedeceğim .

Herbaderm El ve Tırnak Balsamı


Yalan olmasın 4-5 aydır düzenli olarak kullanıyorum ve ancak bitirebilme aşamasına geçtim .İlk olarak ürünün bende testerı vardı.Tırnak yeme alışkanlığımı bırakma dönemimde el bakımına geçmiştim. Tırnak yeme alışkanlığım gitmişti gitmesine de hala tırnak kenarlarında ki etleri yoluyordum .Hala da baş parmağımı yolduğum zamanlar oluyor.Ve etlerim çoğunlukla kuru oluyor ve buda kötü bir görüntüye sebep oluyor .Bu ürünün testerını kullandığım akşamın sabahı, ellerimde; özellikle tırnak etlerim de gözle görülür bir fark vardı .O kuru görüntü %80 yok olmuştu. Etkisinin görür görmez hemen araştırdım ve satan bir yer bulup büyük boyunu aldım .


Herbaderm ürettiği krem için böyle söylemiş .

Kurumuş, çatlamış elleri anında nemlendirir, onarır. Eldeki kahverengi lekelerin rengini açar. Kuru tırnak etlerini yumuşatır, zayıf tırnakları besler. Tek uygulamayla etkisi günlerce devam eder.Herbaderm El ve Tırnak Balsamı çok kuru ve çatlamış elleri anında onarır, uzun süre devam eden nemlendirme gücü ile ellerde kalıcı nemlilik ve yumuşaklık sağlar, kurumayı önler.

İçeriği ise bu şekilde;

Argan Yağı: Uzun süre devam eden nemlendirici etkisi ile ellerde kalıcı nemlilik ve yumuşaklık sağlar, kurumayı önler.
Centella Asiatica Ekstraktı: Çok kuru ve çatlamış elleri anında rahatlatır, pürüzsüzleştirir. Tahriş ve kızarıkları yatıştırır.
Niacinamide: Güçlü beyazlatıcı etkisi sayesinde el üzerindeki çillerin güneş ve yaşlılık lekelerinin rengini açar.
Shea Butter: Sertleşmiş tırnak derisini yumuşatır, zayıf tırnakları besler.

Bu ürün el ve tırnak bakımının yanı sıra, elde ki kahverengi lekelerin giderilmesine de yardımcı oluyormuş. Leke sorunum olmadığı için bilemeyeceğim ama diğer vadettiklerini gerçekleştirdiğini düşünüyorum .Ancak dikkat etmeniz gereken küçük bir konu var .Ürünün yapısı yoğun olduğu  için fazla kaçırdığınızda emilme de sorun oluyor, ayarını iyi bilmelisiniz.Etkisi günlerce devam etmiyor ama nemlendirme etkisini, ellerinizi defalarca yıkasanız dahi 1-1,5 gün hissedebiliyorsunuz .İçeriği ise oldukça doğal .Yan etkisinin olmadığını belirtilmiş. Ürünün raf ömrü üç yıl ve açıkdıktan sonra bir yıl ömrü var.

Ben bu ürünü gün içinde kullanacaksam çok az miktarda alıp yediriyorum ve nemli ellerin keyfini çıkarıyorum.Çoğu zaman ise özellikle geceleri tırnak etlerime bolca uygulayarak yatıyorum ve sabah pamuk gibi ellerle uyanıyorum .Kokusu biraz yoğun, onu da ez geçmeyelim.Ürünü çok fazla övmüş olabilirim ama cidden memnun kaldım .

Ürün 60 ml ve fiyatı ben aldığımda 10-12 civarındaydı .Bir el kremi için fazla diyebilirsiniz ama kuruşu kuruşuna hakkettiğini düşünüyorum .Bu markanın aynı zamanda göz altı kremi ,ayak bakım kremi gibi ürünleri de var .Yeni ve bitkisel bir ürün kullanmak isteyenlere şiddetle tavsiye edilir.

Okuduğunuz için teşekkür ederim .
Sevgilerimle ...

3 yorum :

  1. Sea içeren ürünler biraz pahalı oluyor buda normal bence 12 çok değil ben 20 lira verdiğimide bilirim tabi bundan biraz dah byüklere ama olsun etkisi varsa normal bence..
    güle güle kullan canım bende isterem :P

    YanıtlaSil
  2. Selamlar
    Ben de bu ürünün tester ını kullanıp koşa koşa gidip almıştım. İlk kez el kremine o kadar para verdim inanın. Ama ben sizin gördüğünüz etkileri göremedim. testerla hiç alakası yoktu. Bitirmedim bile öyle arada kaynadı gitti. Şimdi yazınızı okuyunca acaba bende mi bir şey var diye düşünmeden edemedim :D Siz beğenmişsiniz güle güle kullanın. Hatta ben de birilerinde varsa bir daha deneyeyim bakayım :D

    YanıtlaSil