17 Haziran 2015 Çarşamba

Pastel Kaş Kiti - Medium Yorumlarım (Pastel ProFashion Eyebrow Duo Kumral/Kızıl)

Merhaba arkadaşlar. 
Bir önceki postumda sizlere Pastel Kozmetik'in göndermiş olduğu paketten ve yeni çıkan Nude serisinden biraz bahsetmiştim. Ürünler bana geleli iki hafta kadar oldu. Pastel ProFashion Eyebrow Duo - Medium rengini sizler için denedim ve artık almak isteyenler için yorumlama vaktim gelmişti.

pastel-Kas-farı-medium-kullananlar



Pastel ProFashion Eyebrow Duo - Medium 
Pastel Kaş Farı - Medium

Öncelikle Türk firmalarının bu yenilikçi atılımları beni gerçekten mutlu ediyor. Vaks ve farı bir arada bulunduran bir ürün yoktu sanırım Türk firmalarında ve Pastel Kozmetik bu ihtiyacımıza yönelik Pastel Profashion Eyebrow Duo' yu çıkardı. Farklı ama birbirinden fazla uzak olmayan 2 tondan oluşan 3 farklı renk seçeneğiyle biz kozmetikseverlere sunuldu. Pastel Kaş Farı'nın bende ki rengi Medium yani kumral ve kızıllar için üretilmiş olanı. Benim gibi paket gönderilen diğer arkadşların hemen hemen hepsine Medium rengi gitmiş sanırım. Medium rengi de kumral olduğum için benim rengim zaten :) 

Pastel-profashion-kaş-kiti-kaş-farı

Pastel Kaş Kitinde, sol tarafta bulunan vax, sürümü zor olmayan bir ürün. Daha önce benzer bir ürün kullanmadığım için 'Şöyle  olsa daha iyi olurdu.' diyebileceğim bir özelliği yok ben sürümünün kolaylığından dolayı beğendim. Pastel Profashion Eyebrow Duo - Medium renginin içerdiği renkler gün ışığında bu şekilde.

Pastel-kaş-farı

Kaş farında bulunan renkler benim kullandığım renklere göre bit tık daha sıcak olabilir ancak kesinlikle benim kaşlarımda sırıtmıyorlar. Ben çok belirgin bir kızıllık içerdiğini düşünmüyorum. Kullandığım diğer kaş ürünlerinin renkleriyle kıyaslayacak olursak ;

pastel-kaş-farı-karşılaştırma

Gördüğünüz üzere benim kaşlarımda kullandığım tonlar ile çok fark yok aralarında. Şimdi beni tanımayanlar düşünebilir kara kaş - kara gözüm. Kaşlarımın rengi simsiyah değilde küllü bir renk. Saç rengimse orta kumral ve ben kaşlarımda sert ifade istemediğim için daha açık tonlarla dolduruyorum.


Kaşlarım kendi halinde böyle. Bir insanın dalgalı kaşları olur mu? Ne yazık ki benim öyle. 
Peki ben Pastel ProFashion Kaş Kiti' ni nasıl kullanıyorum?

Pastel-Kaş-farı

  • İlk olarak kaşlarımı tarıyorum.
  • Ardından Pastel Kaş Kitinden vaksı sonrasında farı eğimli bir fırçaya alıp dış hatları belirliyorum.
  • Dış hatları belirledikten sonra fırçada kalan ürüne de kaşlarımın orta kısımlarını dolduruyorum.
  • Yoğun görüntüyü kırmak daha doğal durması için kaşlarımı tekrar tarayıp fazlalığı alıyorum.
Siz dilerseniz Pastel Kaş Kiti'nin üzerinde yazan şekilde de uygulama yapabilirsiniz. Yani önce vaks ile kaş hattınızı belirginleştirip ardından far ile orta kısımları doldurabilirsiniz. Ben karıştırarak uygulamayı daha pratik ve güzel bulduğum için böyle uygulamaya devam edeceğim.


Gelelim kalıcılık konusuna , yukarı da değindiğim gibi karışık bir kaş yapım var. Birde üstüne kaşlarımı hiç aldırmadığımı düşünürsek şekillendirmek benim için daha zor. Hele ilk şekillendirdiğim haliyle kalmasını düşünün? Benim kaşlarımda ürünün tutuculuğu ne yazık ki yetersiz. Kaşlarım bir saat sonra filan düşüyor. Farlar yerinden oynamıyor kalıcılık güzel ancak benim kendi kaşlarımdan kaynaklanan düşme sıkıntısı var. Bunu da üzerinden şeffaf ya da renkli kaş rimeli ile geçerek çözüyorum. O zaman mis! Sabah sürüyorum akşama kadar duruyor.

Pastel ProFashion Eyebrow Duo' nun şu an tanıtım fiyatı 12,90

Bana 'Alır mıydım? Bundan sonrası için kullanacak mıyım?' diye sorarsanız cevabım 'Evet' olur. Kaş rimellerinin kolaylığına alıştığım için ürünü ilk kullandığımda uğraşamam diye düşünmüştüm. Sonrasında kaş rimellerine göre daha düzgün bir şekil kazandığı için sevmeye başladım. Fiyatı oldukça uygun, fiyatına göre gayet iyi bir ürün bence..

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Ürünü kullandıysanız veya almayı düşünüyorsanız yorumlarınızı bekliyorum. Sevgilerimle...


21 yorum :

  1. Hayatımda kaş farı kullanmadım o yüzden anlamıyorum böyle şeylerden ama sende doğal duruyor. Benim bloguma da beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten yararlı bir post oldu benim için, emeğine sağlık ben de denemeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Bade :)

    Ziyaret ederim tabi blogunu.

    YanıtlaSil
  4. Duygu umarım memnun kalır ve renklerde sorun yaşamazsın :)

    YanıtlaSil
  5. Geldiiim... :) Harika karşılaştırmalı bir yayın olmuş, kaş ürünlerine çok meraklıyım. En ideal kalemi arıyorum.
    Bu arada ben de kozmetik hastasıyım. Kahve yanı makyaj'a da beklerim... Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldinn :):) blogunu ziyaret etmiştim tekrardan bir geleyim. Bende son dönemlerde kaş ürünlerine çok meraklıyım, almamak için tutuyorumm kendimi.

      Sil
  6. Valla canım çok açıklayıcı bir yazı olmuş ve ben kas farı almayi düşünüyordum bu ara fiyati da uygunmus pasteli de merak eden biri olarak hemen deniycem bloguna da geldim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı gerçekten uygun :) Şans verilebilir. Bende senin blogunu takibe aldım çok teşekkür ederim.

      Sil
  7. Çok hoş bir yazı olmuş blogunu da takibe aldım canım :)

    YanıtlaSil
  8. I d express that most of us readers actually are very lucky to live in a really good site with so many
    Cleanse FX
    marvellous people with interesting techniques. I feel somewhat privileged to have encountered your site and look forward to some more exciting times reading here. Thanks once again for everything.http://www.healthsupreviews.com/is-cleanse-fx-biggest-scam-in-canada/

    YanıtlaSil
  9. Kaş rimelleri dediğin gibi daha pratik oluyor ancak bu da güzel bir ürün gibi, rengi kaşlarına tam uymuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki bir tık açık ama ben böyle seviyorum kaşlarımı doldurmayı, aldırmadığımdan olsa gerek kaşıma uyan renkler biraz daha sert bir görünüm veriyorlar . Kaş rimellerinden vazgeçemem yine de çünkü kaşlarımı tutacak bir ürüne ihtiyacım oluyor.

      Sil
  10. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim ve takipteyim bana da uğrarsanız çok sevinirim.
    Bu arada blog isminizi çok sevdimm :)

    http://modadusleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Google'ın blog ismime karşı bir antipatisi var nedense :) beni üst sıralara çıkarmıyor. Bende ismimi çok seviyorum. Çok teşekkür ediyorum. Blogunu ziyarete geliyorum :)

    YanıtlaSil
  12. Blogunuzu takibe başladım. Kaş farı kullanmayı çok sevdiğim için yazınızı çok faydalı buldum. Yakın zamanda ben de bir kaş farı yazısı paylaşmıştım.
    Bloguma beklerim :)
    http://guzellikdenizi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  13. Gerçekten işime yaradı teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  14. Faydalı bir yazı olmuş teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  15. bende kulanıyorum gerçekten çok güzel

    YanıtlaSil