6 Temmuz 2015 Pazartesi

POPÜLER ÜRÜNLER / Schwarzkopf - GLİSS Sıvılaştırılmış Keratin İçeren Saç Kremi

Schwarzkopf - GLİSS-Sıvılaştırılmış-Keratin-İçeren-Saç-Kremi

Schwarzkopf - GLİSS Sıvılaştırılmış Keratin İçeren Saç Kremi

Merhaba arkadaşlar! Popüler ürünler yazı dizimin ikinci veya üçüncü yazısında yine birlikteyiz. Bu yazı dizimde insanların elinde çok gördüğüm veya ağızdan ağıza dolaşan, hemen herkesin denediği veya denemek için listelerine aldıkları ürünlere değiniyorum. Bugün ki konuğumuz;

Schwarzkopf - GLİSS Sıvılaştırılmış Keratin İçeren Saç Kremi
Kolay Kırılan Uzun Saçlar

Öncelikle ''Keratin nedir, işlevi nedir, saçımıza faydası nedir?'' bunlara değinelim. Keratin, bir protein çeşitidir. Saçlarımız birbirlerine sülfür köprüleriyle bağlı olan keratin molekülleridir. Saçlarımızda ki değişiklik ile saçlarımızda ki sülfür bağları kırılmaktadır. Mesela birçok insanın yaptığı saçların dalgalandırılması bu gözle görülmeyen moleküllerin değişikliğe uğraması anlamına gelmektedir. Saçlarımız esnektir. Bunun sebebi de keratini meydana getiren hidrojen bağlarıdır. Hidrojen bağları esnektir. Bundan dolayı saçlar hareket eder,şekil alır ve kolay bir şekilde kopmaz. Yani daha basit söylemle keratin; saçı fön, maşa, güneş gibi ısıl işlemlerin etkisinden koruyan saça esnekliğini veren yapıdır. Saçlarımızı boyadıkça, taradıkça, ısıl işleme maruz tuttukça saçımızda ki keratin yapısı azalır ve saçlarımız kurur, uçları çatallaşır ve matlaşır. 

İçinde keratin bulunan aç bakım ürünleri oldukça popüler. Hatta kuaförlerde yapılan Keratin Bakımları oldukça rağbet görüyor. İşte Gliss'in bu ürünü de sıvılaştırılmış keratin içeriyor. Schwarzkopf - GLİSS Sıvılaştırılmış Keratin İçeren Saç Kremi keratin ve yedi besleyici bakım yağı içeren özel birleşimi sayesinde;

* Saçlara anında etki ederek kolay tarama,
* Pürüzsüz ipeksi saç düzeyi,
* Farkedilir esneklik ve parlaklık vereceğini iddia ediyor.

Schwarzkopf - GLİSS Sıvılaştırılmış Keratin İçeren Saç Kremi'nin bir kaç çeşiti bulunmakta. Benim kullandığım Kolay Kırılan Uzun Saçlar için olanı. A101'den sanırım 6 lira gibi bir fiyata almıştım. Peki ben bu ürünü nasıl kullanıyorum? Saçlarımı yıkadıktan ve nemini aldıktan sonra ihtiyaca  göre 3-4 fıs sıkıyorum. Nemliyken saçlarımın taranmasında bir sıkıntı yaşamam normalde. Sıvı saç kremini kullandığım zamanlarda da çok daha kolay tarıyorum saçlarımı. Saçlarım kuru olduğu zamanlar kullandığımda ise büyük kurtarıcı. İnce telli ve kuru saçlarım var. Kuruyken taramak eziyet gibi, işte tam bu noktada bu ürün benim yardımcım oluyor. Bu arada ürün durulanmıyor.

Kokusuna gelirsek çoğu insan kokularından rahatsız gördüğüm kadarıyla. Benim ürünün kokusuna ne bayıldım ne de nefret ettim. Oldukça nötrüm. Kuruyken saçlarımda bu ürünü kullandığımda bir nebze kontrol altına alınmış, daha az elektriklenen saçlar elde etmiş oluyorum. Benim saçlarımı hafif ağırlaştırıyor o da kullandıktan bir gün sonra filan. Kolay tarama sağladığı için saç kırılmalarının da bir miktar azalacağını düşünüyorum. Ben Schwarzkopf - GLİSS Sıvılaştırılmış Keratin İçeren Saç Kremi'nden oldukça memnun kaldım. Bende ki ilk şişe bitti. İkinciyi almadan önce Elidor Doğanın Enerjisi serisinde bulunan sıvı saç kremini denemek istiyorum.

Siz bu ürünü kullandınız mı? Benzer ürün tavsiyeleriniz var mı? Aşağıya yorum olarak bırakırsanız hem birbirimize yardımcı olmuş hem de iletişime geçmiş oluruz. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum. Güzel kalın hanımlar!





8 yorum :

  1. Bende mavi/yeşil ışıltı veren çeşidini kullanıyorum.
    Kesinlikle çok memnunum.

    Çok kolay taramamı sağlıyor saçlarımı :)

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işıltı veriyor mu peki saçlara gerçekten? onu da denemek isterim (:

      Sil
  2. Glisslerden kaç tane bitirdiğimi hatırlamıyorum.
    Seviyorum Glissleri ama Nevacare ve HC 'ninkiler çok daha başarılı geldi bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hc nin triaydı galiba ürün ismi. Aslında o da uygun fiyatlı ve denemek istediklerim arasında.

      Sil
  3. blog dünyasına yeni katıldım desteklerinizi bekliyorum cileklireccel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Gliss'in sıvı saç kremlerini çok severek kullanıyorum, kokuları da ayrı bir güzel :)

    YanıtlaSil
  5. Bendekinin kokusuna bayılmadım ama diğerleri daha hoştur belki ^.^

    YanıtlaSil
  6. cileklireccel blogunu ziyaret ediyorum :)

    YanıtlaSil