16 Ağustos 2015 Pazar

TOPİCREM Nemlendirici Yorumlarım | Normalden Karmaya Dönük Ciltler

Merhaba arkadaşlar. Bakım ürünleriyle sizi boğmuyorumdur umarım. Ancak hem bu ürün hakkındaki düşüncelerimin eskimemesi hemde sizi hemen tanıştırmak istediğimden daha fazla arkalara atamadım bu yazıyı. Cildimiz için en önemli, en temel kaynaklardan biri nem. Nemsiz bir cilt çikolatasız waffle, asitsiz kola gibi tatsız bir şeydir. Hem bir sonraki dönemler içinde tehlikelidir. Cilt erkenden çöker, sizi yaşıtlarınızdan ayırır. İşte bunların önüne geçebilmek için, aslında en basitinden kendimizi iyi hissetmemiz için bile cildimizi nemlendirmeliyiz. Tabi ki bunu yaparken de doğru ürünler seçmeliyiz. 

TOPİCREM Hafif Yatıştırıcı Krem | Kızarıklık&Yanma Hissine Karşı

TOPİCREM-Nemlendirici

Topicrem'in bu karma ciltler için olan nemlendirici kremi bana firma tarafından denemem için gönderildi. Nivea Aqua Sensation'dan iki kutu bitirmemin ardından farklı bir nemlendiriciye geçme ihtiyacı hissettim. Bilmeyenler için cildim karma; yani T bölgem yağlı. 

Topicrem-Nemlendirici-Krem

TOPİCREM Yatıştırıcı Krem'in etkilerini/açıklamasını şöyle yapmış;
Yüksek toleranslı tedavi etkisiyle; bebekler, çocuklar ve hassas cilde sahip normalden karmaya dönük ciltler için özel olarak üretilmiştir. Tüm ailenin kullanımına uygundur. İçerdiği gliserin sayesinde cildi nemlendirir ve aynı zamanda cilde bir bariyer oluşturur. Dermotolojik olarak test edilmiş ve pediatrik kontrolleri yapılmıştır. Her sabah/akşam yüze ve boyuna uygulanır. 

Topicrem-Nemlendirici-Krem

TOPİCREM Nemlendirici Krem'in içerik listesini üst fotoğrafta görebilirsiniz. İçince paraben ve renklendirici yok. Kokusuz olması hassas olanlar için güzel bir artı ve hipoalerjenik.

TOPİCREM Nemlendirici Krem'in Cildimde ki Etkileri
Krem losyon kıvamında hafif görünen, ince yapılı ancak yoğun nemlendirme sağlayan bir ürün. Cildimi temizledikten sonra mümkünse nemi alınmış cilde yuvarlak hareketlerle uyguluyorum. Bir fındık tanesi büyüklüğünde krem tüm yüzüme yetiyor. Cildinizin neme doyduğunu hissediyorsunuz, ellerinizi cildinizde gezdirdiğinizde verdiği o yumuşaklık hissi hoşunuza gidecektir diye düşünüyorum. Çok hassas bir cildim yoktur ama yanaklarım al al olur/ bunu bir hassaslık sayabiliriz sanırım. Özellikle duş sonrası cildime kremi uyguladığımda kırmızılıklarımı yatıştırdığını görüyorum. Cildimi matlaştırmıyor, hafif aydınlık belki biraz parlak (ilk etapta) bir duruş sergilesede nemi yuttuktan sonra ortadan kalkıyor bu parlaklık. Makyaj altına güzel bir baz oluyor. Ekstra sivilce çıkartmadı. Sabah-akşam başka bir ürün takviyesi olmadan sadece TOPİCREM Nemlendirici kremi kullandığım için şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Düzenli kullanımda cildiniz aydınlanıyor, bir ton açılmada diyebiliriz belki buna. 

Eklemeyi unuttuğum kısımlar varsa sonrasında editlerim. Şimdilik ürün hakkında düşüncelerim bunlar. Son olarak eklemek istediğim her gün düzenli kullanırsanız (sabah-akşam), 2 ay kadar yetecektir. Fiyat konusuna gelirsek 60-70 lira civarında , Topicrem ürünlerine dermokozmetik sitelerden ve eczanelerden ulaşabilirsiniz.






4 yorum :

  1. cidden nemlendirici olmadan olmuyor, güle güle kullan canım çok güzel anlatmışsın ürünü :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef olmuyor, nemlendirici şart! :) teşekkür ederim canıms.

      Sil
  2. Keyifle okudum yazinizi çok güzel bir urun gerçekten☺

    YanıtlaSil