26 Şubat 2016 Cuma

CATRICE GÜNLERİ | Catrice LongLasting Brow Definer - Kaş Linerı | Chocalate Brownie

Merhaba arkadaşlar. Bugün Catrice Günleri yazı dizimin dördüncüsü olmasını planladığım adı Catrice Eyebrow Definer - Kaş Linerı | Chocalate Brownie olarak geçen bu değişik kaş şekillendirme ürününden bahsedeceğim.

Bu yazı dizisinin bir önceki yazılarını okumak isterseniz, üstlerine tıklayıp inceleme yazılarına gidebilirsiniz.



Catrice LongLasting Brow Definer olarak geçen eyeliner formatındaki bu ürünü kaşlarımda daha yoğun, daha net bir ifade istediğim bir zamanda almış bulundum. Renk olarak kaş rengime çok yakın gelmişti. Gerçekten benim için farklı bir ürün deneyimi oldu. 

Catrice-LongLasting-Brow-Definer-chocolate-brownie

İnce eyeliner ucu var ve birebir eyeliner gibi, hiç bir farkı olmadığını rahatça söyleyebilirim.

Catrice-LongLasting-Brow-Definer-chocolate-brownie

Catrice LongLasting Brow Definer kaş linerında ben Chocalate Brownie isimli rengi seçtim. Renkte oldukça bariz bir yeşil yansıma var, daha doğrusu bunu elimin üzerine uyguladığımda fark ettim. Kaşta tabi ki bu alt yansıma belli olmuyor ve işin ilginç tarafı ürünü kaştan silerken kızılımsı bir kalıntı bırakıyor pamukta.

Catrice-LongLasting-Brow-Definer-chocolate-brownie

 Catrice LongLasting Brow Definer'ı nasıl kullanıyorum?

Bilmiyorsanız, yineleyelim; ben kaşlarımı aldırmıyorum. Çok dağınık olmamakla birlikte kaşlarımda daha temiz bir görüntü istediğim için pomad, kalem, liner, far işte kaş için ne varsa denemeye çalışıyorum. Ürün eyeliner formatında olduğu için ilk etapta ürün daha yoğun geliyor ve biraz bu size ister istemez yoğun uygulama veriyor. 

Kaşın kavisten sonra, bitimine doğru olan kısımlar baş kısımlara oranla daha yoğun doldurulduğu için tam o kısım için çok güzel bir ürün. Kaşınızı doldurmaktan öte kaş çizebileceğimiz tarzda bir ürün. Bu yüzden daha net daha keskin uygulamalar yapmak mümkün. Ancak tek başına kaşları bir arada tutacak, kaş düşmesini engelleyebilecek bir ürün değil o yüzden şeffaf maskaralardan faydalanmak gerek, böyle bir ihtiyacınız varsa.

Catrice'in kaş liner'ı normal eyelinerlar gibi çabuk sabitlenen bir yapıya sahip, bu yüzden biraz el çabukluğu da istiyor.


Catrice-LongLasting-Brow-Definer-chocolate-brownie


Catrice LongLasting Brow Definer çok kalıcı bir ürün. Çift fazlı temizleyicilerle ovalayarak ancak çıkartabiliyorum. Kaşlarımda bazen bir tel iki tel dökülme oluyor belki biraz fazla ovaladığım için yada olması gerektiği içindir, dökülme sebebini tam bilemiyorum.

Catrice-LongLasting-Brow-Definer-chocolate-brownie

Henüz yeni makinemle yakın göz çekimleri vs ayarlarını yapamadım. En çok yansıtabildiğim fotoğraf bu oldu. Renk göründüğünden çok daha doğal duruyor, bu konuda kefil olabilirim. Hatta şöyle genel duruşunuda göstermiş olayım.

Catrice-LongLasting-Brow-Definer-chocolate-brownie

Catrice LongLasting Brow Definer benim için güzel ve farklı bir ürün deneyimi oldu. Hatta açık ara şu sıralar en sevdiğim kaş ürünüm. Catrice markasının bu ürününü Rossmann mağazalarından 10-15 tl arası bir fiyata alabilirsiniz. 

Okuduğunuz için teşekkürler.
Sevgiyle kalın.












8 yorum :

  1. Rossmann Mersin'e açılsa da Catrice ürünlerini ben de deneyebilsem :( Paylaşımın için teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım en kısa zamanda denersin fiyat/kalite olarak oldukça güzel ürünleri ve farklı ürünleri var

      Sil
  2. tester denemediğim için alamadığım bir ürün ama çok güzel ve doğal durmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben aldığımdada tester yoktu sırf dış kabına bakarak karar verdim

      Sil
  3. Cok kalici olmasi cezbetti :) ellerine saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, kaşlar sorunlutsa kalıcılık önemli faktörrlerden biri oluyor 🙏🏼😇

      Sil
  4. ne kadar güzelsin maşşallah :)

    YanıtlaSil