5 Şubat 2016 Cuma

Multiactive Anti-Stress Nemlendirici Krem | Karma Ciltler İçin

Merhaba arkadaşlar. Yaz ortalarında Multiactive firması bana denemem için ürünlerinden göndermişti. Bunlardan biri de bugün size anlatacak olduğum ;

Multiactive Natural Anti-Stress 24h Nemlendirici Krem

Bu yazının böylesine gecikmesini istemezdim ancak hali hazırda kendi kullandığım açıkta ürünlerim olduğundan ve aynı zamanda ürün etkilerini görmek için bitmesine yakın yorumlayabilmemden kaynaklıydı.

 Multiactive-Natural-Anti-Stress-24h-Nemlendirici-Krem

Firmaya cildimin karma olduğunu söylemiştim ve bana bu günlük nemlendiriciyi göndermişlerdi. Ürünün özellikleri şu şekilde sıralanmış;
  • Tüm ciltler için özel olarak formüle edilmiştir.
  • Stres cildin baş düşmanıdır.
  • Yorgunluk ve stres cildin sağlıksız görünmesine sebep olurken yaşlılık belirtilerinin zamanından önce belirmesine sebep olur.
  • Anti-Stress Nemlendirici Gündüz Kremi (24 Saat Nemlendirme) 50 ml.cildi strese karşı daha güçlü bir duruma getirilmesini amaçlar.
  • İçeriğindeki aktif bileşenler sayesinde dış çevre faktörlerine karşı savaşırken stresin negative etkilerine karşı cildin güçlenmesine yardımcı olur.
  • Ahududu ekstraktı içeriğinde güçlü antioksidan özellik gösteren bileşenler içermektedir.
  • Bu sayede ciltdi serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı korunmasında görev alır.
  • Ginseng ekstraktı cildin elastikiyetini artırırken ciltteki yorgunluk izlerinin giderilmesine yardımcı olur.
  • Cildin beslenmesini destekler.
  • Panthenol cildin nemlenmesine ve doğal nem tabakasının korunmasına yardımcı olur.
  • Cilde yumuşak bir his ve elastic bir görünüm kazandırır.

 Multiactive-Natural-Anti-Stress-24h-Nemlendirici-Krem-kullananlar

Multiactive Natural Anti-Stress 24h Nemlendirici Krem Hakkında Görüşlerim

Cildimin nemlendiricilere karşı verdiği tepkilerden birisi sivilcelenmedir. Cildim hassas değil(bence) ama bir ürünün tenimle etki-tepkisi en fazla sivilce olur. Bu ürünü kullandığım süreç boyunca sivilcelenme yaşamadım ve zaman zaman sivilce çıkarttığım dönemlerde de sivilceleri kurutma, iyileştirme etkisini de gözlemlemedim.

Kremin yapısı, çok çok su bazlı hemen uçuşacak cinsten değil ama kıvamı yerinde, yağlı bir yapısı yok, Nivea'nın Aqua Sensation nemlendirici kremini kullandıysanız yapısı çok fazla benziyor kıvam olarak, Multiactive Natural Anti-Stress 24h Nemlendirici Krem bir tık daha tok, daha kıvamlı bir krem.

Ben hem gece hem gündüz kullandım. Nemlendirmesi benim karma cildim için ortalama, aslında tamda istediğim makyaj altında kullanmalık bir ürün. Çoğunlukla makyaj altına kullandım ve bu şekilde oldukça memnun kaldım.

İçerik olarak kutusunu attığım için tam bilemiyorum ancak araştırmalarım dolayısıyla Dermokozmetik kategorisine giren markalardan ve diğer markalara nazaran daha temiz içerikli ürünlere sahip.

Koku olarak hafif tatlımsı-çiçeksi bir koku var, koku yapay gelmedi, Fanı olmasam da beni rahatsız etmeyen bir koku oldu.

 Multiactive-Natural-Anti-Stress-24h-Nemlendirici-Krem

Kullandıktan sonra verdiği his güzeldi. Yumuşak bir cilt bırakıyor arkasında ve geçtiğimiz okul dönemi yani kremi kullanmamla eş zamanda çok yoğun derslerim vardı ve hayatımın en stresli dönemiydi. Malum üniversitenin 3. yılı zor geçer derler. Cildimi bu açıdan koruduğuna inanabilirim çünkü stress de bende sivilce ve siyah nokta problemini arttırıyor. İşte bu stresli dönemde, bunu yaşamamış olmamı bu ürünle bağdaştırabiliyorum kendi içimde.

Fiyat politikası olarak ortalama seyrediyor. Bu kremin 50-60 tl civarında olduğunu görüyorum satış sitelerinde. Kremi sevdim, öğrenci bütçemle indirimlerde nemlendirici kremlere 20-30 tl ayırabiliyorum. Daha fazla ayırabiliyor olsaydım, bu üründen alıp kullanırdım. Yaşım 21, cildimin nem ihtiyacını yağlandırmadan, germeden karşılayan bir kremdi.

Multiactive markasının ürünlerini deneme şansınız oldu mu?
Siz neler düşünüyorsunuz ürünleriyle ilgili?

Not : Ürün bir firma gönderisidir. Hiç bir şekilde beğenmediğim bir ürünü 'Beğendim.' diyerek sizlere anlatmam. Firmanın bir diğer ürünü Renkli Nenlendirici'sini hiç beğenmemiştim. Cilt bakım ürünleri tanıtırken ürünün en az yarısından fazlasını kullandıktan sonra yorumlamaya çalışıyorum. Çoğunlukla da ürün bir-iki kullanımlık kaldığında tanıtım yazısı yazıyorum. İçiniz rahat olsun. 

Keyifli Günler!






5 yorum :

  1. emeğine sağlık güzel bir anlatım olmuş

    YanıtlaSil
  2. Henüz denemedim bu markayı, ürünleri güzele benziyor..

    YanıtlaSil
  3. Bende böyle bir nemlendirici arıyorum fakat öğrenci olarak bana da fazla geldi :)

    YanıtlaSil
  4. Biz Erkekler kullanabilir miyiz yoksa bayanlar icin mi ? Birde beleşe gelmiş size herhalde nasıl yaptınız anlatırsanız çok memnun kalırız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, firmalar belli bir sene blog yazdığınızda örneğin benim 3. Yılım ve okunma değerleriniz iyi olduğunda yada sosyal platformlarda fazlaca takipçiniz varsa 10 binler, 100 binler gibi. Reklamlarını yapmak için size denemeniz ve yazmanız için ürün gönderiyorlar. Beleşe geliyor demek biraz anlamsız çünkü biz zaten blog işini götürürken almayacağımız ürünleri bile alıp deniyoruz, ciddi paralar döküyoruz. Ben son dönemde biraz uzaklaştım. Firma ürünüde almıyorum ama genel hatları ile bu şekilde.
      Ve evet erkeklerde kullanabilir ürünü.

      Sil