4 Ağustos 2015 Salı

NİVEA BB Clean / Güzelleştiren&Bakım Yapan Temizleme Suyu Yorumlarım

Merhaba arkadaşlar. Yazın ortalarına geldik. Kimimiz için makyaj kimimiz içinde fondötenler rafa kalktı. BB ler CC ler hatta DD ler bile büyük kitleler tarafından sevildi ve şimdilerde bolca görüyoruz. Tabi bunun ticari yönünü değerlendirmek isteyen Nivea; BB CLEAN adında bir makyaj temizleme suyu çıkardı. Temelde yüzümüzü bb kreme hazırlamak ve sonrasında bb kremi temizlemek mantığıyla ürün piyasaya sürüldü. Bende sizler için ürünü deneyip, yazısını hazırladım. 

NİVEA BB Clean / Güzelleştiren&Bakım Yapan Temizleme Suyu


Nivea BB Clean Blog

NİVEA BB Clean / Güzelleştiren&Bakım Yapan Temizleme Suyu'nun etkileri  ve vaatleri nelerdir?
Provitamin B5 içeren formülüyle tek adımda 5 etki sağlar.

ARINDIRIR ; Cildi BB krem, Fondöten ve makyajdan etkili bir şekilde arındırır.
TEMİZLER ; Gözenekleri yağ ve kirden temizleyerek cildin nefes almasını sağlar.
CİLT KUSURLARINI AZALTIR ; Pürüz ve kızarıklık görünümü gibi cilt kusurlarını azaltmaya yardımcı olur.
NEMLENDİRİR ; Cildin doğal nem dengesini destekleyerek, ciltte yumuşak ve nemli bir his bırakır.
HAZIRLAR ; Cildi bir sonraki BB krem ve makyaj uygulaması için kusursuz bir şekilde hazırlar.

NİVEA BB Clean / Güzelleştiren&Bakım Yapan Temizleme Suyu Kullanımı
Nivea BB Clean temizleme suyunu pamuk yardımıyla yüzüme ve gözlerime nazikçe uyguluyorum. Ardından durulama gerektirmeyen bir ürün ancak ben temizleme jeli ile yüzümü yıkıyorum.

NİVEA BB Clean / Güzelleştiren&Bakım Yapan Temizleme Suyu Yorumlarım

NİVEA BB Clean / Güzelleştiren&Bakım Yapan Temizleme Suyu'nun bende ki etkileri;
Nivea BB Clean Temizleme Suyunu bb krem öncesi kullandığımda cildimi germiyor ancak vadettiği üzere baz olabilecek bir nem sağlamıyor. Karma cilde sahip biri olarak makyaj öncesinde yine de nemlendirici kullanma ihtiyacı hissediyorum.  Bb krem, fondöten gibi ten ürünlerimi çıkarmada etkili bir ürün. Bazen bir bazen iki pamukla işimi hallediyorum. Nivea BB Clean Temizleme Suyu'nun göz makyajında etkisi ise biraz sıkıntılı. Nasıl derseniz; yukarıda ambalajın arka kısmında - Durulamaya ve ovalamaya gerek yoktur. - ibaresi yer alıyor. Sadece göz makyajında rimel kullanan benim makyajımı bile ovalamadan çıkaramadı malesef. Zaten tamı tamınada çıkaramıyor. Heh oldu dediğim zamanlarda bile beş dakika sonra bir bakıyorum göz altlarıma akmış bir siyahlık mevcut. Aynı zamanda gözlerimi silerken yakıyor bu ürün. Siz eyeliner filan kullanıyorsanız biraz daha zorlar sizi. Ten makyajımı temizlerken kullandım çoğunlukla ve yarısına geldim ürünün.

NİVEA BB Clean / Güzelleştiren&Bakım Yapan Temizleme Suyu'nun yerine Garnier makyaj temizleme suyunu almanız daha mantıklı olur. Zira beğenmeyen çok az insan gördüm.

NİVEA BB Clean / Güzelleştiren&Bakım Yapan Temizleme Suyu bana firma tarafından denemem için gönderilmiştir. Yorumlarım tamamen objektiftir. Bu ürünü beğenen arkadaşlarda çok ve herkesin cildi ve verdiği tepki farklı. Kiminin ise beklentisi farklı.. Bu bağlamda ürün yorumlarımı değerlendirirseniz çok sevinirim. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.

Kısacası NİVEA BB Clean / Güzelleştiren&Bakım Yapan Temizleme Suyu benim tekrar almayacağım ancak ten makyajımı temizlemekte kullanıp, bitirebileceğim bir ürün. Güncel satış fiyatı 13 lira civarında olması lazım. Siz NİVEA BB Clean / Güzelleştiren&Bakım Yapan Temizleme Suyu'nu kullandınız mı? Benzer ürün önerileriniz var mı? Yorum kısmında belirtirseniz çok sevinirim. Güzel kalın!















6 yorum :

  1. Çok kullanışlı değilmiş sanırım

    YanıtlaSil
  2. Bende kullanıyorum hatta yakında bende yorumlayacağım ama buda fazla mübalağa edilen ürünlerden biri bana göre. Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende aynı fikirdeyim, ne düşünüosam belirtmeye çalıştım. teşekkür ederim.

      Sil
  3. merak ettiğim ürünlerden biri daha ama o değilde ben bb krem değil cc krem kullanıyorum :D:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temizlerken pek fark yaratacağını sanmıyorum. hemen hemen hepsinin içerikleri benzer zaten 🙈

      Sil