25 Aralık 2013 Çarşamba

Loreal: Perfect Clean Peeling - Kayısılı

Merhabalaaaaaaaaaar.
Hepiniz inşallah bugün musmutlusunuzdur .
Uzun zamandır yazısını yazmak istediğim ve ürünün neredeyse yarısına geldiğim ve yeterince deneyime ve bilgiye sahip olduğum Loreal'in bu peelinginden bahsedeceğim .



Böyle bir tasarım yapmışlar .Yapışkanlı kısmın altında meşhur Clean Ped yani Temizleme Pedimiz bulunuyor .Yumuşak bir plastikten yapılmış arkasında ki vantuz yardımı ile de kullandıktan sonra cam türevi yerlere yapıştırabilirsiniz.Bense kendi kabında o ,fotoğrafta gördüğünüz gibi saklıyorum.Daha hijyenik geliyor .


Arkasında nasıl uygulama yapacağımız anlatılmış.


Nemli cilde ,fındık büyüklüğünde aldığımız peelingi temizleme pedimizin yardımı ile uyguluyoruz .Keskin bir kayısı kokusu var ama beni rahatsız etmedi aksine sevdim .İçinde ki minik tanecikler yüzümüzü yormadan kirden arındırıyor .Hatta (göz cevresi hariç) ten makyajını harika temizliyor .Ben bazen temizleme jeli olarak da kullanıyorum.Uygulama esnasında hafif köpürüyor ,gördüğünüz üzere.Temizleme pedinde ki birikmiş kiri su yardımıyla ,hiç zorlanmadan temizleyebiliyoruz .Uygulama sonrasında yüzünüzün biraz gerildiğini ve daha aydınlık gir görünüm elde ettiğinizi fark edeceksiniz.
Tüm cilt tipleri için denmiş ; benim cildim se normalden karmaya dönük .

Uygulama sonrası cildim :)


Ben haftada en az bir kez kullanıyorum ve ben aldığımda fiyatı 12,5 civarındaydı .
Bir temizleme jeli,yada peeling arayışındaysanız tavsiye ederim .

Aranızda kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum .
Birde kullanıp memnun kaldığınız bir toniğiniz var mı ?
Onuda yazarsanız sevinirim .
Sevgilerimlee ... :)





9 yorum :

  1. Bu ürün aklımda olsun deneyeyim :))) Ben peeling yaparken önce elimle uyguluyorum ardından temizleme pediyle yapıyorum, fotoğrafında olduğu gibi tanecikler pedin içine giriyor ve yüzüme uygulayamıyorum. Şu an bu peelingi kullanmıyorum gerçi, yves rocherin kayısılı peelingi var, daha önce denemediysen tavsiye ederim :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ,onuda merak ediyorum zaten :)

      Sil
  2. Bende almam lazım bir peeling güle güle kullan,
    Sivilceli bölgedeki sorundan da bahsedilseydi keşke canım.. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin söylediklerin mantıklı geldi o yüzden bahsetmekten vazgeçtim abla :)

      Sil
  3. Ben de temizleme jeli ile olanını almıştım ama pedi için aldım tabi jel pek önemli değildi. Tonik olarakta Yves Rocher kullanıyorum çok memnunum ama Avene ve LRP toniklerini de hep sevmişimdir.

    YanıtlaSil
  4. Yüzümde sivilce olduğu için peeling konusunda çekincelerim var.Siz ne önerirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bence peeling sivilceli ciltlerde pek mantıklı değil özellikle yüzün çok yerinde aktif sivilce varsa. Ama sivilce olmayan yada geçmekte olan bölgelere duş sırasında ipek yüz kesesi alıp masaj yapabilirsiniz. Peeling yerine geçer ❤️

      Sil