18 Ağustos 2014 Pazartesi

OTACI- Argan El ve Tırnak Bakım Kremi

Merhaba arkadaşlar. Bugün ikinci el kremi yazımı okuyacaksınız. İlki şurdaki ve benim favorim olan Herbadermin el kremiydi. Otacı ürünleri doğal içerik vadetmesi ile karşımıza çıkıyor .

Ürün 50 ml , böyle sıktıkça büzüşen metalimsi bir tüpte geliyor. Tüpü sevdim aslında ben ama delinme tehlikesi var sert bir cisme değdiğinde  o yüzden çantanızda rahatlıkla taşıyabilir misiniz bilmiyorum. Benim genellikle evde kullandığım bir ürün oldu. Otacı'nın kendi ürünü hakkında söylediklerine bakacak olursak;

Bileşiminde güzelliğin sırrı olarak bilinen Argan Yağı içerir. Argan Yağı Organik sertifikalıdır. Vitamin E, F,C, A, Omega 9, Esansiyel Yağ Asitleri, Naturel Organik Squalene, Steroller ve Antioksidan maddelerce zengin olan Argan cilt, tırnak ve saç bakımında  yüzyıllardır kullanılmaktadır. PantenolShea Yağı ve Hyaluronik Asit gibi güçlü ve etkili nemlendiriciler içerir. Uzun süre kalıcı nemlilik sağlar, cildi tazeler, besler, pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm kazandırır, tırnakları güçlendirir.

 Benim beğendiğim bir kaç özelliğini sayarak olursak;


  • Paraben, silikon türevi zararlı maddeler içermiyor.
  • Dermatolojik olarak test edilmiş.
  • Esans alerjeni içermez.
  • Ph değeri cilt ile uyumludur.


Fotoğraftan anlaşılacağı üzere bitirdim sayılır ve artık yorumlayabilirim.Genel olarak ürün hakkında söyleyebileceklerim ;

Argan yağının ham kokusunu bilmiyorum ve bu kremde ki o kötü koku beni biraz kendisinden soğutsada çabuk bitirdiğim bir krem oldu. Koku konusunda takıntılı olanlar varsa kokusuna bakmadan almayın. Doğal içeriği, koruyucu, paraben vs içermemesi güzel bir artı olmuş. Kutunun üzerinde minik minik sarı simler var bu da hoş bir ayrıntı. Ürünün kıvamı bir losyon kadar sıvı değil tam ayarında. Emilimi oldukça hızlı nemlendirmesi ellerim için yeterli gelse de ben ciddi anlamda kuru tırnak etlerine sahibim bu yüzden bu ürün beni tırnak etlerini yumuşatma konusunda yeterince tatmin etmedi. Tırnak uzatmaya çalıştığım bir dönemde kullandığım için tırnaklarımın dayanıklılığını arttırdığını da rahatlıkla söyleyebilirim.  Peki ben tekrar alır mıyım?
Olur da Herbadermin kremini bulamazsam evet bunu alırım.

Almak isterseniz, araştırdığım ve okuduğum kadarıyla Gratis, Watsons ve Rossman mağazalarında satışı varmış.Fiyatı 10-15 civarında. Bu arada el kremi önerilerinize de açığım.

Okuduğunuz için teşekkürler.
Hoş kalın!


1 yorum :