9 Mart 2015 Pazartesi

Sinameki Kürü 6 Haftada Saçımda Meydana Gelen Uzama

Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki 2 ay öncesi sinameki kürüne başladığım hakkında bir yazı paylaşmıştım sizlerle. Bu da siname ki kürü üzerinden geçen 6 haftalık süreçte saçımda meydana gelen uzama.


Gördüğünüz üzere saçımda bir uzama var kesinlikle, kat boylarından anlaşılabilir. Yalnız fotoğraflar farklı açılardan çekildiği için saç boyları genel olarak aynı gözükse de üzerimdeki  kıyafetten uzama daha net anlaşılıyor. Kürü uygulamamın üzerinden geçen iki hafta süreçte saçlarım sarı-mavi kutucuklara kadar gelirken, 8. hafta sonunda bir altta ki sarı-mavi kutucuklara gelmiş. Yani bakarsak 5 cm'lik bir uzama söz konusu.

Ben yanılmamak adına ve saçımı daha çok uzatmak adına bir 8 hafta daha küre devam etmek istiyorum şu an iki haftalık ara dönemdeyim. Saçlarımı bu sefer son fotoğrafa bakarak, aynı açıyla çekmeye çalışacağım. Eğer saçlarım yine benzer şekilde bir uzama gösterirse, kürün detaylarını sizlerle paylaşacağım. Bu fotoğrafları da buraya kaybetmemek adına koyuyorum, yoksa çok unutkanımdır.

Kür ile ilgili sormak istedikleriniz olursa bana emailimden ulaşabilirsiniz.

mrvcelikk@gmail.com

SEVGİLEER..

30 yorum :

  1. Ay harika uzamislar cidden. Bu kürü cok merak ettim simdi :). Sonuclarini merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah bir an önce uzatırım canım :)

      Sil
  2. canım nasıl uyguluyorsun bu kürü? ayrıntıları paylaşsana bende uzasınlar istiyorum hemencik :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnstagramdan yazdım tatlımm, oraya bak. Biraz daha zaman geçsin tam verim alnca en ayrıntısıyla birlikte yazacağım burdada.

      Sil
  3. Barsaklarda fırtınalar estiren bitki saçta nelere kadirmiş meğer :) Daha da uzaması dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah uzarrrr ^.^
      Çok teşekkür ederim.

      Sil
  4. gerçekten çok güzel uzamış.. aslında bu kürü bende bi ara uyguladım ve faydasını gördüm ama kokusu çok kötü yani yıkadıktan sonra bile saçıma işleyip günlerce kalıyordu. Koku sorununu siz nasıl çözdünüz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koku sorunu malesef oluyor, ben saçıma parfüm sıkarak gidermeye çalıştım. Hani başkalarına da sordum saçım nasıl kokuyor diye, güzel bir parfüm kokusu var dediler. Diğer türlü bir değişik bir tuhaf kokuyor. Şimdide devam edicem küre Milkshake'in saç köpüğünü aldım, kokuyyu bastırması hemde bakım yapması için. Eğer işe yararsa yazarım mutlaka sana :)

      Sil
  5. Çok güzel uzamış canım maşallah saç renginde çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında kumral ama güneşten filan açılmalar ve ışıktan dolayı biraz daha farklı bir renk çıkmış. Teşekkür ederim ^.^

      Sil
  6. bak bak ne güzel olmuş senin saçların :)

    YanıtlaSil
  7. küre devam ettiniz mi? saçınızın son halini çok merak ediyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en yakın arkadaşım vefat etti geçtiğimiz süreçte, bende ikinci kürün ilk iki uygulamasından sonra bırakmak zorunda kaldım yoğunluktan. Sonrasında da saçlarımı kestirdim. Tekrardan başlamayı düşünüyorum ancak yaz geldi malum ve kokusu ciddi anlamda itici oluyor. Terleyince vs ortaya çıkar diye yapmayı düşünmüyorum. Kokusuz farklı bir küre geçicem hatta bugün başlamayı düşünüyorum yine öncesi sonrası olacak şekilde yeni bir yazı hazırlarım onunla ilgili. Yorumunuz için teşekkürler. Sevgiler :)

      Sil
  8. Saç dökülmesi,kepek sorunu,saç kırılmaları,saç yanması saf saç bakım yağıyla tarihe karışacak %100 saf kendi imalatımız olan bakım yağı ile hayalinizdeki saçlara kavuşacaksınız..Düzenli kullanımda tekrar saç oluşumunu destekler...
    bilgi için mesaj atın .mutlaka alın kullanın farkı sizde görün bayanlar ben kullanıcıyım

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100009526309862

    YanıtlaSil
  9. Arkadaslar bunlar hikaye eğer sonuç almak istiyorsanız rextoreks şampuanı deneyin benim saçım ayda 2 cm uzuyordu o şampuanı kullandım 3 ayda 16 cm uzadı benim saçım zor uzadığı halde siz düşünün artık bu gibi tuzaklara kanmayın resme iyi bakarsanız dip boyalar dahi aynı asimetrik açıda ayrıca tişört ün üst boyundan bahsetmiş oysa ilk resimde o kare detaylar daha uzun ikincisinde kısa yani keklemis sizi arkadaş bende bu tarifi kullandım 3.5 ay ve saçım 4 cm uzadı oda zaten benim saçımın doğal Uzama hızı

    YanıtlaSil
  10. Arkadaslar bunlar hikaye eğer sonuç almak istiyorsanız rextoreks şampuanı deneyin benim saçım ayda 2 cm uzuyordu o şampuanı kullandım 3 ayda 16 cm uzadı benim saçım zor uzadığı halde siz düşünün artık bu gibi tuzaklara kanmayın resme iyi bakarsanız dip boyalar dahi aynı asimetrik açıda ayrıca tişört ün üst boyundan bahsetmiş oysa ilk resimde o kare detaylar daha uzun ikincisinde kısa yani keklemis sizi arkadaş bende bu tarifi kullandım 3.5 ay ve saçım 4 cm uzadı oda zaten benim saçımın doğal Uzama hızı

    YanıtlaSil
  11. Arkadaslar bunlar hikaye eğer sonuç almak istiyorsanız rextoreks şampuanı deneyin benim saçım ayda 2 cm uzuyordu o şampuanı kullandım 3 ayda 16 cm uzadı benim saçım zor uzadığı halde siz düşünün artık bu gibi tuzaklara kanmayın resme iyi bakarsanız dip boyalar dahi aynı asimetrik açıda ayrıca tişört ün üst boyundan bahsetmiş oysa ilk resimde o kare detaylar daha uzun ikincisinde kısa yani keklemis sizi arkadaş bende bu tarifi kullandım 3.5 ay ve saçım 4 cm uzadı oda zaten benim saçımın doğal Uzama hızı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurten Hanım haddinizi bilin lütfen.
      İlk olarak yukarıda ki yazımda lütfen bana ' Bu kürü mutlaka kullanın kesin şu kadae cm uzar' diye bir öneri veya ifade var mı? Ben göremiyorum ve ben sadece deneyimimi paylaştım. Aktar değilim sonuçta bu işten bir karım olsun, orta halli bir öğrenciyim. İkinci olarak saçlarımda boya yok, dip boyamın geldiğini ifade etmişsiniz ya hani. Üçüncü olarak o kadar dikkatsiz bir okuyucusunuz ki bende restorex şampuandan bahsettim daha önceki yazılarımda ve sizin aldığınız 16 cm lik sonucu da ben alamadım. O zaman sizde bizi kekliyorsunuz? O kapıya çıkmıyor mu bu durumda? Son olarak bu işten hiç bir kazancım olmamasına rağmen, sırf bu kür için iki farklı aynı desenli ama farklı aralıkları olan tişört alacak değilim. Hali hazırda her kür her bünye de aynı etkiyi yaratmaz. Bunun bilincine hala varamadıysanız size bir şeyler anlatabilmem çok zor.. Yazdıklarınızı gözden geçirmenizi ve tutarsızlığınıza dikkat çekmek istiyorum. Uyguladığınız bir method size iyi gelmedi diye, böyle karalama çalışması yapmayın lütfen, hele böyle bir girişten sonra.

      Sil
  12. Size söylediklerim baya bir dokunmuş insanları kandırma da daha gerçekçi resimler at laf kalabalığı yapmaktan sa işine bak güzelim kimse aptal değil o resimleri fotoshop olduğunu anlamayacak kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır, sizin algınızda bir sorun var bence. Size diyorum ki ben fotoğrafla oynasam, 3 değil 10 cm uzadı desem elime ne geçecek? Böyle bir kandırmaya girmiş olsaydım burda sizden başka birçok kişi bunh dile getirirdi zaten. Lütfen yapılan işe saygınız olsun biraz. Ben zevkle yazıyorum, başkaları da belki faydalanmak ister diye ama siz gelip bu şekilde karalamaya çalışıyorsunuz. Sinameki kürü ile ilgili yazımda sizin dediğiniz gibi ' aa bakın, kullanın, herkeste işe yarar' gibi bir anlatımım yok. Nacizane kendimde ki etkisini göstererek insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Size de biraz yapıcı yaklaşmanızı öneririm, sizi tanımam etmem ama bloguma saygım var sevgim var ki yıkıcı yorumlarınızı yayınlayıp, üstelik cevap yazıyorum. Benim onayıma düşüyor yorumlar ilk önce, işime gelmese şeffaf olmasam gerçekçi olmasam anlattıklArımda,size yer vermem bile burada. Bu kür sayesinde saçını istediği boya kısa zamanda getiren birçok arkadaş var, memnuniyetsizliğinizi dile getirirken takındığınız üslup çok yanlış, kullandığınız kelimelerde aynı şekilde. Yine de size saygı duyuyorum. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.

      Sil
    2. Merve hanım iyi aksamlar ben bugun itibariyle sinameki kurune basladım yalnz icine yağ karısımı koydum ole surdum sacıma benm saclarım omuzlarımdaydı gecen aya kadar ama boya sonucunda yandı ve kısacık kestrmek zorunda kaldım simdi çok pskoljim bozuk saclarım kısaldıgu icin demek istedigim bu kuru dewamlı kulanırsam nekadar zamanda eski haline alır saclarım birde baska tariflarınız varsa yazabilrmisnz tesekur ederim saygılarımla iyi aksamlar yaprak: )

      Sil
    3. Yaprak hanım, geç yanıtladığım için kusuruma bakmayın öncelikle, sonrasında saçlarınız muhakkak uzayacaktır ve içindeki yağlar sayesinde yanık saçlar üzerinde bir bakım etkisi yaratacaktır. Saçlarınızın eksi haline dönmesi en az 9 ay 1 yıla yakın bir vakit alacaktır. Saç bakımı adına kullandığım Dax Süpergro kullanıyorum, uzatma açısındanda oldukça başarılı. Onu da tavsiye ederim.

      Sil
  13. Yahu bu sinamekiden hanımefendinin ne gibi bir kazancı olabilir. Kilosu 2 lira olan bir bitkiden bahsediyoruz. Neredeyse her blogger bu bitkiyi tavsiye etmiş. Şuan ben de 5. Kürümü yapıyorum memnunum. Bence siz o şampuanın distribütörü gibi davranıyorsunuz. Tavrınız da çok rahatsız edici. Priminizi başka sayfadan yapın rica ederim. Kimse sizin saygı sınırlarınızı aşan yorumlarınızı okumak zorunda değil Nurten hanım.

    YanıtlaSil
  14. Öncelikle nurtrn hanım adlı şahsın neden bu tür bir karalamaya girdiğini anlamış değilim..zaten yorumundaki saldırış şekline bakılırsa ya kendisi yaptı saçı uzamadı uzatanları kıskanıyor zaar ya da sinamekiye karşı alerjisi var..5 liralık bir ot ve gidin şuradan alın buradan alın diye bir yer reklamı da yapılmamış bu yazıya kandırmaca diyecek kadar mantıksız düşünen bir şahsiyet :))) ben de bu kürü sadece 1 ay yapmama rağmen saçlarım 4 cm uzadı insanlar bloglarında reklam yapmadan yer ismi vermeden faydalı şeyler paylaşıyor ne güzel ne mutlu bize bizde görüp uygulayabiliyoruz ama bazı man kafalılar bunu sahtekarlık olarak lanse edebiliyor ne yazık ki çok yazık o kafanızda beyin yerine ne taşıyorsunuz siz arkadaş :))

    YanıtlaSil
  15. Öncelikle şunu söylemek istiyorum bu kürü 1 at uyguladım ve saçlarım 4 cm uzadı sonra sıkılıp bıraktım ve saçlarımda bahsedildiği gibi bir dökülme olmadı şu nurten hanıma da uyuz oldum arkadaş kafanızın içinde beyin yerine soğan mı taşıyorsunuz blogda bahsedilen kürde gidin şu aktardan alın bemikside bu eczaneden alın mı yazıyor da karalama politikası uyguluyorsyn reklam ve kandırmaca olduğunu düşünerek.. sinamekiyle aranda duygusal bir bağ oluştu yaptun sonuç alamadın sonuç alanları da kıskanıp caydırmaya çalışıyorsun sanırım:))) sahtekarlık olaraj lanse ettiğin yazı insanlara faydalı olabilmek adına yazılmış reklam barındırmayan sinameki satışları patlasın diye yazılan bir yazı değil bunu anlamayacak kadar man kafa olmanız çok üzücü ama ya üzüldüm bak şimdi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kötü kelimeler kullanmaya hiç gerek yok. Aramızda gereksiz bir konuşma geçti nurten hanımla ancak seviyeli tartışmaları tercih ederim 🙏🏼 teşekkür ediyorumm desteğiniz için

      Sil
  16. meraba ben 5 haftadır bu kürü uyguluyorum saçlarım uzadı mı farketmedim . benim kırıklarım çok fazla bu işe yarar mı ve hergün saçlarımı yapıyorum faydasını görür müyüm ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kişiden kişiye farklılık gösteriyor ancak ben düzenli kullanımla hem bakım hem uzatma anlamında başarılı sonuçlar alınacağını düşünüyorum. Henüz denemediyseniz dax süpergro adlı ürünü de öneririm. :)

      Sil
  17. Merhaba merve saclarin bu yazindan sonra dahada uzadi mi tekrar deneyecegini soylemistin simdiden tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba saçlarım şu an istediğime yakın bi uzunlukta ve bir süre sonra saç uzatma takıntımı yitirdiğim için tekrarlamadım ancak bu kürü bu yazımdan öncede defalarca kullandım ve şimdiye nazaran o zamanlar saçım daha hızlı uzuyordu, bunu söyleyebilirim. Yazın kullanmayı düşünüyorsanız kokusu biraz rahatsız edici olabilir, başlamamamdaki diğer etkende erkek arkadaşımın saçıma sinen bu kokudan hoşlanmamasıydı🙄 Burdaki yazıdan sonra bi bes hafta kadar devam ettim sanırım ama tam hatırlamıyorum o yüzden yanlış birşey söylemek istemem :)

      Sil