2 Kasım 2015 Pazartesi

The Balm Meet Matt(e) Hughes Likit Ruj / Commited Rengi

Günlerden Pazar, sabahtan beri beni; bir mide bulantısı eşliğinde kusma aldı. Halbuki bugünü bloguma en az 5 yazı girerek harcayacaktım. Artık bitmek bilmeyince acile gidip bir serum taktırdım. Şimdi iyiyim en azından blogumda bir yazı olsun istedim. İnstagramdan takip ediyorsanız belki biliyorsunuzdur internet sıkıntım halen devam ediyor aynı zamanda üniversitede 3, yılım ve oldukça yoğun geçiyor. Yine de burayı bırakmak istemiyorum o yüzden Gratis'in yağmalanan markası, indirim zamanlarının göz bebeği The Balm Mat Likit Rujlardan bahsetmek istiyorum. Bendeki rengi 'Commited'..

The-Balm-Mat-Likit-Rujlar-Commited-Rengi

The Balm markasının mat likit rujlarında Charming başı çeksede Commited da sevilen bir renk. Aslında bende Charming istemiştim ancak son dakika dönüşü yaparak Commited rengini aldım. Commited rengini tanımlamak gerekirse kabında şeftali/kahve/ koyu pudra pembesigibi duruyor. Hepsinden biraz biraz var. Bende duruşu çok doğal bir ton, turunculuk baskın olmuyor daha pembe/açık kahve ağırlıklı kendime oldukça yakıştırdığım bir renk oldu.

The-Balm-Mat-Likit-Rujlar-Commited-Rengi

The Balm Mat likit rujlar kremsi yapısı ve hızlı kuruyup/matlaşmaları ile ilgileri daha da cezbediyorlar. Daha önce şurdaki yazımda bahsettiğim Pastel'in Mat Likit Rujlarına göre kurutma olarak oldukça geliştirilmiş bir seri gibi geldi bana. Ben her zaman sürmeden önce dudaklarımı Mediwell dudak kremi ile nemlendirip, biraz bekleyip fazlalığını peçeteyle alıyorum. Altından The Balm Mat Likit Rujlardan Commited rengini sürüyorum. Sürerken mentollü kokusu, yapısı kendini hissettiriyor belki biraz karıncalanma olduğunuda söyleyebilirim ancak dolgunlaştırma gibi bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Dudaklarınızı biraz hareketlendiriyor, kan akışını hızlandırıyor gibi. Doğru tanımlamayı kullanmamış olabilirim, düşündüklerim böyle :)

The-Balm-Mat-Likit-Rujlar-Commited-Rengi

Sürdükten çok kısa bir süre sonra hatta sürerken matlaşmaya başlıyor bu matlaşmayla birlikte hafif bir yapışkan his geliyor. Dudaklarınızı birbirine değdirdiğinizde özellikle. Sonrasında çok güzel sabitleniyor ve saatler boyunca birşey yemez/içmez iseniz dudaklarınızda kalıyor. Eğer boğazınızı durduramazsanız içlerden soyulmaya başlıyor. Çizgilere doluyor, çok pürüzsüz göstermiyor ama göz yorucu, kötü bir görünümüde yok bana kalırsa.

The-Balm-Mat-Likit-Rujlar-Commited-Rengi

Şu an piyasada bulunan mat likit rujlar kategorisinde; fiyat/performans olarak alınabilecek en güzel rujların The Balm'ın Mat Likit Ruj serisi olduğunu düşünüyorum.

The-Balm-Mat-Likit-Rujlar-Commited-Rengi

Farklı ışıklarda The Balm Mat Likit Rujlardan/ Commited renginin duruşu  bu şekilde.
Güncel fiyatı 35 tl olmakla birlikte indirim zamanlarında yarı fiyatına alabilirsiniz.




20 yorum :

  1. benim dudaklarımda mat rujlar pütür pütür duruyor bu rujdada öyle bir durum olur mu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncesinde diş fırçası ile dudakları hafifçe fırçalamak dudakları biraz daha düzgün hale getirir. Hem nemlendirici kullanmayıp hemde öncesinde bir peeling işlemi yapmazsanız pütür pütür durabilir ama the balmın bu ürününün kurutması az geldi bana.

      Sil
  2. çok güzel durmuş harika ama çok kuruttuğunu düşündüğüm için almadım ...

    YanıtlaSil
  3. renge bayıldım, çok güzel durmuş dudağında

    YanıtlaSil
  4. renge bayıldım ayrıca dediğiniz gibi diğer mat rujlar gibi kuru görünmüyor dudaklarda. buarada blogumda benefit hoola set hediyeli bi çekiliş düzenliyorum. KAtılıp, blogunuzda duyurursanız çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılmak isterim ama telefondan giriyorum yapabilirsem bakalım :)

      Sil
  5. renge bayıldım canım sana da çok yakışmış benimde charming renginde gözüm var ama indirim zamanı bulunmuyor

    YanıtlaSil
  6. Charming'i begenerek kullanıyorum, bu rengi de çok beğendim.. Yazi için teşekkürler :)
    Benim de bloguma göz atabilirmisiniz, daha yeniyim :)
    http://aslinnda.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefondan linklere giderken zorlanıyorum, internet sıkıntım halledilsin muhalkak blogunu gezeceğim!

      Sil
  7. İlk olarak siteniz çok güzel.sitenize destek olmak isterim benimde eğitim amaçlı sitem var reklam takası yada dost siteler bölümüne sizi ekleyebilirim eğer isterseniz iletşim için:ysn34ysn34@hotmail.com

    YanıtlaSil
  8. Ben de İstanbul'da öğrenciyim ve dediğiniz gibi ne Charming bulabiliyorum ki öncelik olarak onu istiyorum, ne de committed. Nereden aldığınızı sorucaktım o yüzden size çünkü tekrar gelmiyor da nedense.

    YanıtlaSil
  9. Bir de Flormar Dudak kalemi no:229 yazınızda gördüğüm renk ile meet matt(e) committed çok benziyor gibi renk olarak. Işıktan mı yoksa gerçekten çok yakın renkler mi yakınsa doğrudan charming ruju arıycam ^-^

    YanıtlaSil
  10. Ben eskişehir den aldım. Benzer renkler ama ton olarak flormar koyu kalır. hafif sürümle benzeyebilirler tam bilemedim.

    YanıtlaSil
  11. tanıdık geldin

    YanıtlaSil
  12. Merhaba gratis mağazasında bu renkten kalmamis internetten satın almak istedim yine bulamadım bilginiz var mı başka nerden alabilirim

    YanıtlaSil
  13. Merhaba gratis mağazasında bu renkten kalmamis internetten satın almak istedim yine bulamadım bilginiz var mı başka nerden alabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka bir yerde bulabileceğinizi sanmıyorum. İndirim dönemleri dışında bulmanız daha kolay olur. Bulunduğunuz yerde birden fazla gratis mağazası varsa farklı yerlerde ki bayilerine de bakın muhakkak!

      Sil