11 Eylül 2016 Pazar

YVES ROCHER | Far Bazı Yorumu

Merhaba arkadaşlar. Bugün size benim ilk ve denemiş olduğum tek far bazı olan Yves Rocher markasına ait far bazından bahsedeceğim. Makyaja ilk başladığım zamanlar, yan, bundan 3 yıl öncesi far bazı hiç aramıyordum, yaptığım makyajlar amatörlükten öteye geçemiyordu hal böyleyken elimdekilerle idare edebiliyordum. Sonra sanıyorum doğum günüm için bir kampanya mesajı gelmişti Yves Rocher'dan ve şans eseri o gün markanın bayisinin bulunduğu bir şehirdeydim, hem hediyemi almak hem de diğer ürünlere göz atmak için mağazada buldum kendimi. O gün yaptığım alışverişte aldığım ürünlerden biride YVES ROCHER | Far Bazı oldu. Bundan 1 yıl kadar öncesi 20 gibi bir fiyata almıştım.

YVES ROCHER | Far Bazı Yorumu

YVES ROCHER | Far Bazı benim ilk far bazı deneyimim olduğu için başka markalarla karşılaştırma ve kıyaslama yapamayacağım. Bu sebeple yazı çoğunlukla benim bu üründen ne beklediğim ve neyi alabildiğim ile ilgili olacak. 

YVES ROCHER | Far Bazı Yorumu

Fotoğraflarda da görüldüğü üzere Yves Rocher çok minik, 7 gramlık, tüp ambalajlı bir ürünü bizlere sunmuş. Tüp hiç bir sıkıntı yaşatmıyor, istediğiniz kadar az ürün alabiliyorsunuz. Ve 7ml olmasına karşın oldukça bereketli bir ürün. Yaklaşık 1 yıl oldu alalı ve şu an içinde 3-4 kullanımlık kalmış olabilir.
YVES ROCHER | Far Bazı Yorumu

Benim far bazından beklentim; farı daha iyi yansıtıp, tutucu olması aynı zamanda makyajın üzerinden saatler geçince, (benim düşük göz kapaklarımın sorunu olan) geçişli renkler kullandığım makyajlarımda katlanma bölgesi ve üstündeki farların birbirine karışmasını engellemek. Göz kapağımın ortasındaki rengi kaşımın altında görmek istemiyorum yani en öz ifadesiyle.

YVES ROCHER | Far Bazı Yorumu

YVES ROCHER | Far Bazı Hakkında Görüşlerim

  • Şu kadarcık ürün iki gözünüze hayli hayli yeter.
  • Silikonumsu bir yapısı var, sürerken biraz parça parça olabiliyor; nedenini anlayamadığım bir şekilde ve kendi başına sabitlenmiyor. Yani bunu sürüp ardından 1 dk başka bir iş yapsanız far bazının çizgilerinizle nasıl oynaştığını, oralarda nasıl haince biriktiğini görebilirsiniz. Başlangıçta bu durum ilk izlenim açısından eksi puan almıştı benden. Çünkü ürünün kendisi böyleyken,  farın çizgilenmesini nasıl halledecek diye bir dakikalığına düşündürdü beni.
  • Farların renklerini daha iyi vermesini sağlıyor. Aşağıda resimde göreceksiniz.
  • Sarımtrak bir rengi var ancak sürüldüğünde tamamen şeffaf gibi oluyor. Ben kapatıcıları far bazı niyetine kullanmaya alışkın olduğum için far bazında renk istediğimi fark ettim.
  • Geldik benim için en kilit noktaya, o geçişlerdeki renk karışmasını malesef önleyemiyor 3-4 saat sonra hafiften birbirine geçme oluyor.
  • Farların kalıcığını ise orta seviyede etkiliyor diyebilirim yine 4-5 saat sonra dağılmalar, silikleşmeler belirginleşiyor.
YVES ROCHER | Far Bazı Yorumu

Özetle, toplarlayacak olursak fiyat olarak uygun, performans olarak ortalama bir ürün. Sadece günlük, kolay makyajlar yapıyorsanız idare edebilecek bir ürün ancak farklı makyajlara merak saldıysanız veya bir güzellik blogu sahibiyseni daha iyilerine ilk fırsatta koşacaksınızdır. Benim denemek istediğim sıradaki far bazı The Balm - Put a Lit On.. Kullananlar varsa iki ürün içinde yorumlarınızı bekliyorum.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Hoş kalın!








11 yorum :

  1. Bunu denemedim ama the balm fena değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The Balm ı yeni deneme şansım oldu, kesinlikle yves rocher dan daha iyi 🙉

      Sil
  2. Merhaba blogunuzu yeni kesfettim ve takibe aldim bende beklerim sevgiler😊

    bayankirpikk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Gizem seni çok uzun zamandır takip ediyorum ve çok tatlı buluyorum. Umarım bize yeni ürünler sunmaya devam edersin. En çok ruj tanıtımlarını beğeniyorum çümkü dudakların çok hoş her şey yakışıyor. Bir yorumda dolgunlaştırıcı kullandığını yazmışsın. Ben de almayı düşünüyorum normal dudaklarım var. Tavsiye eder misin nereden ne kadara aldığını paylaşır mısın. Umarım cevaplarsın şimdiden teşekkürler. Sanırım relipsti adı)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba öncelikle güzel yorumların için çom teşekkür ediyorum 🙏🏼 Relipsi bi 5-6 kullanım kadar gözlemleme şansım oldu. Etkisi inanılmaz diyemiyorum çünkü kalıcı etkisi yok benim 1 saat içinde eski haline dönüyordu dudaklarım ama o anlık yani 1 saatlik büyüme olarak fark yarattığını söyleyebilirim. Benden daha çok kuzenim kullanıyor, ona verdim diyebiliriz, hatta çoğu zaman kullandığını görüyorum yani uzun süreli kullanımda herhangi artı bir kendiliğinden dudağı dolgunlaştırma gibi bir özelliği yok. Anı kurtaracak, pratik bir ürün. Kullanım prosedürüne göre kullanılırsa sağlıksal açıdan dudaklar için bir zarar teşkil edeceğini düşünmüyorum. Benim için arada sırada, daha dolgun dudak istediğim günler için denenecek bir ürün bununla birlikte çok dolgun olmasada ortalama dudaklara sahip olduğum için pek ihtiyaç duymuyorum açıkçası. Bende bir tane var, eğer unutmaz güzel yansıtabilirsem instagram üzerinden etkisini paylaşırım yine ama söz vermiyeyim, unutursam üstümde kalsın istemem. Aklında başka sorular olursa cevaplamaya çalışırım 😌

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim ayrıca Merve yazmıştım nasıl Gizem olarak gitti bilmiyorum kusura bakma dikkatsizliğime geldi sanırım ki bütün postlarını okumuş bir insanım 😊 Bundan sonra da hep takip edeceğim seni kibarlığın ve tatlığından dolayı

      Sil
  4. Merve yazdığım mesaj sanırım gelmedi relips hakkında bilgi istemiştim

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar,

    LR Health and Beauty 30 senelik bir Alman kozmetik firması, 300.000 üzerinde satış ortağı ile Avon ve Oriflame gibi üyelik sistemiyle kendinize indirimli ürün alabiliyor veya temsilci olup ürünlerin satışını yapabiliyorsunuz.

    LR son 10 senedir Türkiye' de faaliyet gösteriyor ve son 2 yıldır da inanılmaz şekilde büyüyor.

    Sizde bu ürünlere indirimle sahip olmak veya iş planımızı görmek isteyebilirsiniz.

    İncelemeniz için websitemiz http://aloeverabakimi.com/

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir tanıtım olmuş :) beğendim ellerinize sağlık

    YanıtlaSil