21 Mart 2015 Cumartesi

POPÜLER ÜRÜNLER : Pastel Day Long Lipcolor Kissproof / 12 Yorumu

Pastel Day Long Lipcolor Kissproof / 12 Dudakta Duruşu
Pastel-Day-Long-Lipcolor-Kissproof/12


Pastel-Day-Long-Lipcolor-Kissproof/12-numara
Herkese merhabalar.

Bugün sizlere bu aralar instagramda sıkça gördüğüm, popüler olan benimse neredeyse bir yıldır kullandığım bir üründen bahsedeceğim. Ne ara böyle adı duyuldu bilmiyorum ama Pastel bunun kıymetini bilip, başka renklerini de piyasaya sürmüş. Evet gelelim ürünümüze;

Pastel Day Long Lipcolor Kissproof / 12

Pastel'in bu ürünü lipgloss formunda, görünce şaşırmadım çünkü daha önce Essence'in benzer bir ürününü kullanmıştım. Onun yazısını okumak için tık tık... Peki Pastel'in 'Day  Long' yani gün boyu kalıcılık vaad eden bu ürünü ne kadar kalıcı hep beraber bakalım.



  • Aplikatörü ile başlayalım. Kişinin el alışkanlığına bağlı biraz durum. Ben kendi aplikatörü ile sürerken zorlanmıyorum, benim dudak şeklimle de alakalı olabilir. Başkaları için bu uygulama biraz gıcık gelebilir.
  • Pigmentasyondan bahsedecek olursak, oldukça yerinde. Örtücülüğü yüksek, tek katta sizi tatmin edecektir. Bu likit rujun yapısı sürdükten hemen sonra, saniyeler içerisinde matlaşıyor.
Pastel-Day-Long-Lipcolor-Kissproof/12

Pastel Day Long Lipcolor Kissproof/12 numaranın bende ki kalıcılığı 3 saat kadar. Mat bir ürün olduğundan bahsetmiştim. Dudaklara çok iyi tutunuyor. Hani öyle yeme/içmeyle silinip gitcek cinsten değil ama dudağın iç kısımları yani ıslak olan yerleri daha çabuk siliniyor ve bu silinme ilerlemeye başladıkça sadece dudak çerçevesinde ürün kalıyor.


Kurutma konusuna da değinecek olursam benim dudaklarımı deli gibi kurutuyor. Yukarı da ki uygulamalı fotoğrafta dudaklarıma hem peeling uyguladım hemde nemlendirici. Buna rağmen kurutuculuk yine çok fazla.



Böyle belli bir zamandan sonra pütür pütür oluyor. Sanki guaj boya sürmüşsünüz de böyle kuruyup, soyulmaya başlamış gibi.

Rengi biraz gül kurusu gibi, dudağıma uyguladığımda biraz daha koyu ve morumsu duruyor. Günlük makyaj da sade bir göz makyajıyla(sadece rimel) kullanıyorum. Ya da ürünü önce elime sürüp ardından parmaklarımla dokundurarak dudaklarıma uyguluyorum. Böyle daha doğal bir görünüm elde etmekle birlikte, kurutuculuğununda büyük oranda önüne geçmiş bulunuyorum.

Ürünün fiyatı 18 lira ve 'Alınmalı mı?' derseniz; mat rujları seviyorsanız ve günlük makyajlarınız da sıkça kullanıyorsanız şans verebilirsiniz. Benim size bunun yerine önerim Pastel'in Profashion Matte ruj serisi olur. Onun hakkında ki yorumlarmı okumak isterseniz, buraya tıklayabilirsiniz.

Sevgilerimle..



17 yorum :

  1. Bu renk sana cok yakismis cidden, bayildiiim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, Eylem'cim. Sana benden daha çok yakışacaktır bu renk diye düşünüyorum.

      Sil
  2. merhaba,doğal bir görünümü var sizede yakışmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında rengini ben fazla yansıtamadım, doğallıktan bir tık uzak.
      Teşekkür ederim^.^

      Sil
  3. Kurutuculuk çok fena.. Sırf bu yüzden elim gitmiyor fazla. Rengi bana fazla yoğun geliyor daha doğal tonlar tercih ettiğim için sanırım.

    YanıtlaSil
  4. merhaba cnm sana bu renk çok yakışmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tercih etmiyorum ama teşekkür ederim :)

      Sil
  5. sen ne sürsen yakışır ki bu renk de çok hoş durmuş tatlim:)

    YanıtlaSil
  6. Benim dudaklarım da kuru nasıl dururlar bilemedim birde tüm dudak çizgilerine doluyor galiba ayrıca bu renk doğal olan renk bir tık uzak değil yani :)) süper rengi var ama Pastel'in Profashion Matte ruj serisi bundan biraz daha iyi sanırsam bunun tonunda bir tonu varsa almayı düşünüyorum o seriden.

    YanıtlaSil
  7. Sana bu renk çok yakışmıs ve renge bayıldııım ^-^ Çok güzel bir yazı olmuş tek merak ettiğim ruj kokuyor mu yada tadı var mı? Çünkü bazı rujlar hakikaten pastel boya gibi kokuyor :D Hiç sevmiyorum .. Banada beklerim .. www.sanatinsaklisirlari.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  8. @eses gk teşekkürler kuzucumm.

    @Mor Hastası, abla seveni oldukça çok, aşırı kuruttuğundan da bahseden olmamış belki seriyi yenilediklerinde yapıda da oynama yapmışlardır ya da benim ki uzun zamandır bende, yapıısı bozulmuş, daha da kurumuş olabilir.

    @Sanatin Sakli Sirları sanırım tadı yok, kokusundan da bahsetmeyi unutmuşum şeker gibi tatlı bir kokusu var.

    YanıtlaSil
  9. @Aslıhan Murat kusura bakma sanırım bloggerda bir sıkıntı var. Yapılan yorumlara direk cevap veremiyorum :/ Hemen bakıyorum bloguna. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. Rujun rengi harika ancak dudaklarınız çok çok daha güzel maşallah, bayıldım :)

    YanıtlaSil
  11. Benim tutkum/blog;

    çok teşekkür ediyorum :)

    YanıtlaSil
  12. Bendeki de aynı numara fakat çok patlak bir pembesi var. Ne sizin elinize sürdüğünüz gibi nede fotoğrafınızdaki gibi duruyor. Sizce neden olabilir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işık kaynaklı olabilir. Birde rujlar benim dudağımda olduğundan farklı görünür genelde. Rengi çok sevmediğim için düşüncelerinizde haklı olabilirsiniz. Çok daha güzel tonlar var seride.

      Sil
  13. Vaktim yok diyorsanız ve sabah sürüp akşama kadar tazelemeden kalıcı makyaj arıyorsanız Day Long formülü tam size göre.

    Pastel Day-long Lipcolor ile gün boyu dilediğiniz gibi bir şeyler yiyin, için. Uzun süre kalıcı özelliği olan rujunuzun iz bırakmadığını ve renklerini canlılığını hiç kaybetmediğini göreceksiniz.

    www.hafifeal.com/e/pastel-day-long-lipcolor

    YanıtlaSil