20 Ağustos 2015 Perşembe

NYC High Defination Keçe Uçlu Eyeliner Yorumum

Eyeliner, eyeliner, eyeliner ...
Benim son zamanlarda makyajlarımda pek yeri olmayan kozmetik malzemesi. Bu yazımı okuyan hatun kişisi sen bir eyeliner tutkunu olabilirsin. Umarım bu yazımın sana faydası dokunur. Günlük göz makyajlarım ten rengi bir far ve rimelden öteye gidemiyor ancak blogumda son zamanlarda ürün tanıtımına yer vermek istediğimden size benim için yeni sizin için eski olabilecek bir ürün tanıtacağım.

NYC High Defination Keçe Uçlu Eyeliner 

NYC-High-Defination-Keçe-Uclu-Eyeliner-yorumlarim-kullananlar-blog


NYC markasına ait iki türlü keçe uçlu eyeliner var sanırım. En azından benim NYC standında rastladığım iki türü var. Bir ara bu markanın keçe uçlu eyelinerı çok ünlenmişti, herkesin makyaj çantasında vardı. İşte o sıralar bende kuzenime önermiştim; o zamandan bu yana kim bilir kaç tane bitirdi bilmiyorum ama o kadar çok seviyor. Likit eyelinerlarda keçe uç her zaman bir avantajdır. Çabuk bitmelerinin aksine müthiş bir kullanım kolaylığı sağlarla. NYC Keçe Uçlu Eyeliner da aynen bu şekilde. İp ince bir eyelinerı kolayca sürebiliyorsunuz.

NYC-High-Defination-Keçe-Uclu-Eyeliner-yorumlarim-kullananlar-blog

NYC HD Eyeliner'ın keçe ucu kullandıkça aşınıyor ve kalınlaşıyor. Bunu biten eyelinerınızla yeni aldığınızı karşılaştırınca çok rahat görebiliyorsunuz. Ambalajında bir olay yok, yazıları çok hızlı siliniyor. Kozmetik ürünlerde en sevmediğim şeydir. Kalıcılığa gelirsek su veya terinizle yerinden çabuk oynayabilir. Ellemezseniz akma yapmıyor ancak hafif eliniz değse bile kuyruk kısmı hemen bozulabiliyor.

NYC-High-Defination-Keçe-Uclu-Eyeliner-yorumlarim-kullananlar-blog

Rengi ise böyle; kömür siyahı değil ama silik bir siyahta değil. Yeni sürüldüğü ve güneş altında çekildiği için daha metalik çıkmış ama daha mat. Fiyatı ise 8 küsürdü. NYC Eyeliner çok fazla kişi tarafından beğeniliyor. Orta kararda, fiyatına göre güzel bir ürün. Okuduğunuz için teşekkürler!


4 yorum :

  1. bu eyelinerın ucu kuruyunca peçeteyle tutup çıkar arkasından yenisi çıkıyo :D

    YanıtlaSil
  2. Yazın olmasa da sonbahar ve kış makyajlarında bence özellikle eyelinere yer vermelisin Mervecim hem elinden geliyor hemde koyu rujlarla sana yakışacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üşeniom ben ya :) kapatıcı kullanmadan çıkmam ama eyeliner için biraz daha sabırlı olmam lazım. Özellikle sabahları okula giderken riske hiç giremiyorum. malum eşit çekebilmek gibi bi olayı var eyelinerın

      Sil