20 Eylül 2015 Pazar

ALIŞVERİŞ / 2015 Bayram İndirimi

Merhaba arkadaşlar, bayram öncesi Gratis, Watsons, Rossmann gibi mağazalar güzel indirimler yaptılar. Çok harika diyebileceğim indirimler yoktu ama yine de iyiydi. İndirimin en güzelini her zamanki gibi Migros yaptı. Hemen kısaca aldıklarımı göstermek istiyorum.

İlk olarak The Balm'ın yeni ürünlerinden bahsedelim. Meet Matt(e) Huges isimli mat likit rujlar kapanın elinde kalıyor. Müthiş hızlı bitiyor. Özellikle Charming rengi neredeyse hiçbir yerde yok. Ben charming istemiştim olmadığı için Commited renginden aldım. Detaylı yazısı gelecek. The Balm Meet Matt Hughes likit rujların indirimli fiyatı 21 :)



Biliyorsunuz Catrice markası Rossmann mağazalarında satışa girdi.Mat far paletiyle ilgili yazımı okumak isterseniz tık tık! Bu indirimlerde Catrice markasında indirim yok malesef. Ben aldıklarımı indirimsiz olarak aldım. Tahmini fiyatlarını aşağıya yazıyorum. Allık ve aydınlatıcı/kapatıcısını daha önce ten rengi göz kalemini ise dün aldım. The Balm likit rujlardan Committed renginin Dudakta duruşunu instagramda paylaşmıştım. Burdan da bir güncelleme olsun istedim.


Catrice Defining Blush / 80- Sunrose Avenue allığı- 13
Catrice Re-Touch Light Reflecting Kapatıcı- 15
Catrice Made To Stay inside Eye Highlighter Pen- 11


Migros'dan ise minicik bir ürünle çıktım. Daha önce kullanıp bitirmiş olduğum Garnier Bb Roll-on Kapatıcıyı 7 lira gibi bir fiyata aldım. Yazısını okumak isterseniz tık tık!




İhtiyaçlarıma yönelik bir alışveriş oldu. Kapatıcı stokluyorum, üniversiteye gittiğimde uzun süre 4-5 ay kozmetik mağazası bulamama ihtimalim var. Ben indirimi ufak sıyrıklarla atlatmış bulunuyorum. Siz neler aldınız? Benim aldıklarımı beğendiniz mi? Aralarından kullandıklarınız oldu mu? Yorum olarak aşağıya yazar ve beni yalnız bırakmazsanız sevinirim. Sevgiyle kalın :)




22 yorum :

  1. Catrice'i bende merak ediyorum baya,the balm'ın rujunu görünce de gözümden kalp çıktı.Güle güle kullan hepsini güzellik :)

    YanıtlaSil
  2. Dün gratise gittim, şu the balmın rujlarına elim gitti gitti almadım şimdi pişman oldum. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de aynı kararsızlık oldu ama hem indirimleri denk getirwmiyorum hem kolay kolau gidemiyorum diye aldım gitti.

      Sil
  3. garnier bb gözaltı için olan mı ben kullanıyorum çok memnunum. bu arada eklerseniz sevinirim :) http://xn--bakmlkelebek-34bc.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Ah Catrice, Catrice!!!
    Güzel günlerde kullan, canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ürünlerini merak ederken bayağı bir ürününü denemil oldumm

      Sil
  5. merrvecim hepsini güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  6. Merhabalarr
    Biz de Balm'ın charming istemiştik olmadığı için Commited renginden aldık:) Çok memnunuz .Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler:)

    http://kardeskardeseblog.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. Guzel secimler. Gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  8. bence az, öz ve güzel bir alışveriş olmuş. hayırlı olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al al bir yere kadar 🙈 Artık daha minimalist davranıyorum.

      Sil
  9. Güle güle kullanın ^-^ The balm ın bu ürününü bende istiyorum ama denemeden almak istemiyorum, e malum stantta hiç kalmamış oluyor.. Detaylı yazınızı bekliyorum ^-^ bende en kısa zamanda kendi alışverişimi paylaşıcam inşallah ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önümüzdeki hafta yazmaya çalışırım :) yazını merakla bekliyorum.

      Sil