26 Kasım 2015 Perşembe

Benefit - They Are Real Maskara Yorumum

Benefit-they-are-real-maskara-blog

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere 'Dünyanın bir numaralı maskarası' diye lanse edilen bir ürünü anlatacağım. Benefit They Are Real Maskara..
Her zaman merak etmiştim. Öyle ki büyük bir arayıştaydım ki bu maskara için doruk nokta, son nokta ne olabilir diye hayal etmeye çalıştım hep, sonunda benim oldu ^.^ Benefit'in farklı ürünleri için güzel tasarımları var ve bu maskarada aynı şekilde şık ve kaliteli duruyor. 

Benefit-they-are-real-maskara-blog

Ürünü ilk kullandığımda oldukça sıvıydı kirpiklerimi sürekli birbirine yapıştırıyordu. Kabus gibiydi desem yalan olmaz. 'Bu muymuş efsane?' diye düşünmüştüm. Sonra zamanla kıvamı oturdu güzelleşti. Benefit They Are Real maskara kirpikleri ayırma ve uzatma konusunda başarılı olan bir ürün kesinlikle. Ancak kıvamı oturana kadar belki de maskaranın yarısına geliyorsunuz ve fiyatını düşündüğümüzde bu ürünü sürekli kullanmak iyi bir sabır biraz da bütçe gerektirir.

Benefit-they-are-real-maskara-blog

Fırçası böyle plastik, sık ve dikenli yapısı var. O yüzden kirpikleri kavramada başarılı ve güzel bir siyahlık veriyor. İlk katta bu rimelde başarılı sonuç alabilirsiniz ancak katları arttırırsanız daha çok örümcek bacağı; birbirine geçmiş kirpikler oluyor. Temizlenmesi evet biraz zor ama abarttıkları kadar olduğunu düşünmüyorum. Çift fazlı bir temizleyici ile iyi bir temizlik yapılırsa hiç bir kalıntısı olmuyor. Yaklaşık 4 ay kullandım, 2 ayı kıvamı oturmasını beklemekle geçti. Bitmeye yaklaşırken de göz altlarına dökülmeye başladı.

Evet kullandıklarım arasında en iyilerden biri. Tekrar alacak olursam kesinlikle minik boyunu alırım çünkü hem kıvam hem performans olarak orjinal boyundan daha iyi. İkisini de kullandım, tekrar küçük boyundan alabilirim.

Kirpiklerim kısadan hallice  ve orta gürlükteler. Sevdiğin fırça tipi plastik fırçalar, aşağıda ki fotoğrafları bunları baz alarak değerlendirebilirsiniz :) Siz bu maskarayı kullandınız mı? Sevdiniz mi?







4 yorum :

  1. ürün güzelmiş sana da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  2. Bu maskarayı çok merak ediyorum, güzel inceleme yazısı olmuş canım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Ben şu an deneme boyunu kullanıyorum yaklaşık bir aydır ve kıvamı hiç anlattığın gibi sıvı değil.Fırça ve performans olarak da deluxe boyun daha iyi olduğunu okudum birçok yerden.Dediğin gibi deluxe boyla devam etmek en mantıklısı :)

    YanıtlaSil