5 Eylül 2014 Cuma

Pastel Nude Serisi Ojeler / ^Princess^ ve ^Camel^

Güzel bir cuma öğleninden hepinize merhaba arkadaşlar.
Bloğumda ki ilk oje yazımı paylaşacağım bugün.
Fazla oje kullanan bir insan değilim o yüzden nasıl anlatılır tam bir fikrim yok ama deneyeceğim.

Biliyorsunuz Pastel; 'Nude' adı  altında bir seri çıkardı. Seri oldukça rağbet gördü bende bana yakışacağını düşündüğüm iki rengini aldım. Pastel bu seride  ki ojelere numarayla birlikte isimler vermiş. Ojelerin dış tasarımı güzel, sade, ilgi çekici.

Pastel Nude Oje Serisi- Princess rengi

Renk olarak biraz pembe alttonlu bir bej. Yani en azından ben böyle tanımlayabiliyorum. Hoş bir renk her ne kadar ben kendi ellerimde duruşunu sevmesem de.

Pastel-Nude-Oje-Serisi-Princess-Rengi

Bu ojede sürerken dalgalanma olayını ben çok yaşadım. Çok opak olmadığını belirtmek isterim. 3 kat sürdüğümde ancak tırnak rengimi kapatabildi. İlk katta kuruma hızı normal ojeler gibiydi ama iki-üç katta kuruması zorlaşıyor hele birde kurutucu bir ürün yoksa yanınızda tam kurudu derken bir yere değiyor ve 
bozuluyor.

Pastel-Nude-Oje-Serisi-Princess-rengi





















Pastel Nude Oje Serisi- Camel rengi

Camel rengi somon rengine benziyor ve bu rengi daha çok beğendim. İki ince katta tam opak bir görüntü yakayabiliyorum, sürümü kolay kuruma hızı yine katlar arttıkça zorlaşıyor.

Pastel-Nude-Oje-Serisi-Camel-Rengi

Burda görüldüğü üzere ikinci katta kurudu sanıp bir yere değdirmişim yine. Bu renk daha güzel daha sağlıklı gözteriyor elleri, temiz bir görüntü veriyor.

         
Pastel-Nude-Oje-Serisi-Camel-rengi

               












Fırçaları güzel yeterli kalınlıkta, tırnağı güzel kavrıyor. Kalıcılıkları normal ojelerden farklı değil.2. günün sonunda soyulmalar olabiliyor.

Siz Pastel'in Nude serisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sevgilerimle.
HOŞ KALIN!

5 yorum :