17 Ekim 2014 Cuma

Loreal Miss Manga- Mega Volume Maskara

Heeeey sen ordaki! Beni okuyan, Merhaba :)
Bugün bir rimel yazısıyla karşınızdayım. Hepimiz daha uzun, daha gür, daha gösterişli kirpiklere sahip olmak isterdik elbette ama malesef ki öyle değil. Bazen kirpiklerimiz bize yetse bile daha fazlasını istediğimiz oluyordur ve böyle anlarda farklı ve etkili rimeller imdadımıza yetişiyor. Şimdi hep birlikte Loreal Miss Manga- Mega Volume Maskara' yı inceleyelim.

Loreal-Miss-Manga- Mega-Volume-Maskara

Loreal Miss Manga- Mega Volume Maskara pembeli siyahlı, çekici bir ambalaja sahip. Üzerinde ki yazılar kolay kolay silinmiyor ki ben kozmetik ürünlerinde  ambalajda ki yazıların silinmesinden hoşlanmıyorum, kalitesiz ve sıradan bir görünümü sebep  oluyorlar.

Loreal Miss Manga- Mega Volume Maskara'nın fırçasının hemen altında ki çıkıntılı kısım eğilip, bükülebiliyor.Uca doğru incelen bir kıl fırça yapısına sahip.

Sevdim mi, sevmedim mi?
Ihhh ıhh. Olmamış bu. Sevmedim.

Önce kirpiklerimde ki etkisine hep beraber bakalım bende bir kaç bir şey söyleyeyim.
Loreal-Miss-Manga-Maskara-Kullnanlar

***Şöyle ki kirpiklerimi kıvırdığım halde göz sonuma doğru görülen kirpiklerde kıvırmadan eser olmadığını ve bu maskaranında  bu konuda pek bir işe yaramadığını gösteriyor.
***Biraz fazla uygulandığında kirpikleri birbirine yapıştırma potansiyelinin fazla olduğu gerçeği beni bir rimelden soğutabilecek önemli noktalardan biri.Loreal'in Miss Manga maskarasında da bu problem var ne yazık ki.
***Hacim için üretilmiş bir rimel ilk katta minimum uzatma ve minumum hacim , ikinci  katta ise değişen pek bir şey olmuyor kirpikler yapışıyor.
*** Eğimli fırçası ve incelen ucu ulaşılamaz noktalara erişebilirken aynı zamanda rimel sürerken bulaşmasına sebep oluyor.
***7-8 saat kadar kullandım, akma ve bulaşma yapmadı.
*** Son olarak da biraz pul pul olup, dökülme sorunu olduğunu da eklemeliyim.
*** İndirimli hali 20 lira olan bu ürüne para verilmez arkadaş...




Siz Loreal Miss Manga- Mega Volume Maskara'yı denediniz mi?
Görüşlerinizi ben ve beni okuyan diğer arkadaşlarımla paylaşır mısınız?

Okuduğunuz için teşekkürler.
Sevgiyle kalın!








3 yorum :

  1. Sen bunu merak ettiğini söylediğinde ben etme kötü demiştim canım ya almışsın yinede çok kötü olduğunu yazmışlardı hep neyse olsun tecrübe olmuş buradan seslenelim almasınlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum sana. Youtube da kullananlar beğeniyordu ama herkesin kirpik yapısı farklı olduğundan olsa gerek .

      Sil
  2. Ben de denedim bu maskarayı ama ilk denemem de senin gibi şikayetler yaşadım daha sonra memnun kaldım , önerdiğin en iyi dediğin loreal rimeli nedir peki

    YanıtlaSil