24 Kasım 2014 Pazartesi

Hm Ürünleri İle Makyaj

Merhaba arkadaşlar. Bugün H&M ürünleri ile sizler için bir makyaj hazırladım.Genel görünüş aşağıda ki gibi, daha fazlasını merak ediyorsanız yazımın devamını okuyabilirsiniz.


Aslında çok sade bir göz makyajı yapmak istemiştim ancak elimden çıkan bu oldu :)

Kullandığım malzemelere bakacak olursak;


Göz makyajına geçelim;

Kaşlarımı Essence'in Blonde isimli kaş kalemi ile boyayıp yine Essence'in kaş ve kirpik jeliyle kaşlarımı sabitliyorum. Missha'nın numarası veya ismi yazmayan içinde pembelik barındırıdan krem rengi ve krem yapılı farıyla gözüme baz oluşturuyorum.


H&M nin paletinden orta(shimmer) sırada ki taupe-bronz sedefli renkle Missha farın üzerinden geçiyorum hafifçe. Alt sıradan(matte) açık kahve ile katlanma çizgimi  belirginleştirdim ve birazda dış köşeleri.


H&M paletteki şeker pembe allık rengini gözümün dış kısmına yakın olacak şekilde orta kısımlara kadar uyguluyorum.  Paletteki açık renk ile de göz pınarlarımı ve ona yakın yerleri aydınlatıyorum ve biraz karıştırıyorum.



Göz içine ve alt kirpik diplerime  Golden Rose' un beyaz kalemini kullandım üzerine kullanacağım pembe ve kahverenginin daha iyi renk vermesi için.


Maybelline jel eyeliner ile kuyruklu orta kalınlıkta bir eyeliner çektim ve kirpiklerime yine Maybelline marka The Falsies Volum Express uyguladım.


Göz Makyajımızın son hali bu şekilde oldu.


Ten makyajında Rimmel Match Perfection fondöten , Loreal True Match kapatıcı, H&M pembe allık ve aydınlatıcı olarak Rimmel 3'in 1 bronzerını kullandım. 


Dudaklarımda ise H&M lipgloss var.Örtücülüğü çok güzel biraz yapış yapış ama özellikle dudak kusurlarını belli etmemesini çok sevdim.

Ve makyajımız bitti.

,

Makyajımı umarım beğenmişsinizdir.
Kendinize iyi davranın. Sevgilerimle..
















6 yorum :

  1. Çok beğendim. Gayet hoş olmuşsun!

    YanıtlaSil
  2. Makyaj çok güzel olmuş :)
    http://kristakozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin makyajlarınıda severek hem blogdan hemde instagramdan takip ediyorum. Sevgiler.

      Sil