27 Haziran 2015 Cumartesi

Özel Birine İçten Bir Hediye - Tasarım Ayna ( Nereden aldım?)

Merhaba arkadaşlar.

Hediyeleşmeyi kimler seviyor yada hediye almayı? Şahsen ben çok seviyorum. Ama hediye almanın güzelliği kadar başkasına hediye almak çok daha zorlu bir süreç. Ben bu süreci sizin için kısaltacak ya da diğer bir değişle kolaylaştıracak bir yazı yazmak istedim.

Sevdiklerimize hediye seçme konusunda her zaman özenli davranmak isteriz. Kimi zamanlar saatlerce düşünürüz 'Nasıl bir  hediye alsak daha uygun olur? Onu daha çok mutlu eder?' diye. Bazen 'Evet, kesinlikle bunu almalıyım!' dediğimiz ürünler bile pratikte yeterince doğru seçimler olmayabilir. Aynaların, bayanların daha yakın dostu olduğunu düşünürsek, bu hediye önerimin biraz bayanlara yönelik olduğunu söyleyebiliriz.

Benim hediye arayışımda @MadamJasmin'in sayfası dikkatimi çekti. Kişilere özel biribirinden farklı hediye seçeneklerini sayfasında bizlere sunmuş. Ben aralarından en çok tasarım ayna fikrini beğendim. Sayfanın sahibi ile hemen iletişime geçtim. Kendisi oldukça kibar, anlayışlı bir bayan. Sizin isteğinize göre, istediğiniz renklerle hatta aynası bile farklı olabilir; üzerinde çalışıyor. Ben mor seven biri için yaptırdığımdan süslemenin bu renkte olmasını istedim. Gerisini ise onun zevkine bıraktım. Ne de olsa işin ustası o! Yapım aşamasında istediğim zaman iletişime geçebileceğimi söyledi. Ben dediğim gibi tamamen onun zevkine bıraktım, biraz zevksizimdir de el işlerinde :)

Yaklaşık 10 günde tamamlandı aynam, acelem olmadığı ve daha rahat çalışmasını istediğim için 10 gün sürdü. Siz daha kısa bir sürede yaptırmak isterseniz ve bunu belirtirseniz; eminim tasarım aynanız daha çabuk elinize ulaşacaktır. Bunların haricinde ödemeyi yaparken sıkıntı yaşadım. @MadamJasmin bununla bile o kadar güzel ilgilendi ki. Kendisiyle konuşabilmenizi isterdim. Özel olarak kendisiyle bir tanışmışlığımız yok ve altını çizerek söylemek isterim ki bu gerçekten benim içimden gelerek yazdığım bir yazı. Sizlere de faydası olabileceğini düşünüyorum. Fiyat konusuna gelirsek benim burdan açıklamam doğru olmaz ancak yapılan ürüne verilen emeğe değer olduğunu düşündüğüm makul fiyatlar biçmiş kendisi.

Son olarak yine mor detaylı bir kutu içine ufak bir not ekledik. Oda şöyleydi;

Osmanlıda sevdiğin kişiye ayna hediye etmek ''Sana verebilecek senden daha güzel hediye bulamadım.'' demekmiş. Mutlu günlerde kullanman dileğimle..

Bir çok pahalı  hediyeden daha anlamlı daha mutluluk verici bir hediye olduğunu düşünüyorum aynaların. Siz de kız kardeşinize, kayınvalidenize, en yakın arkadaşınıza, annenize veya değer verdiğiniz herhangi birine bir  ayna hediye edebilir, karşılığında bir tebessüm alabilirsiniz. En önemlisi de bu değil mi zaten?


11 yorum :

  1. Mervecim ben seni takibe almıştım. Ama sen alamamışsın. Sanırım anonim olarak aldın görünmüyor çünkü. Tekrar uğrayıp takibe alman beni mutlu eder :)

    http://www.nilgunozenaydin.com

    YanıtlaSil
  2. Mervecim gördüm canım sen de gerilerde kalmışsın ben gibi. kusura bakma:) beni takibe aldığın için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  3. Hediye kişiye özel düşünülüp hazırlandığında gerçekten hem kalıcı hemde değerli olur.Ayna bencede çok iyi fikir süslemesinede bayıldım, yapanın ellerine sağlık.Hemen sayfayı inceliyorum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle sana katılıyorum. Saygayı ve ürünleri beğeneceğini düşünüyorum. Sevgiler ❤️

      Sil
  4. Çok güzel ve özel bir hediye idi benim için çok teşekkür ediyorum canım kısaca bayıldım hele o not
    "
    Osmanlıda sevdiğin kişiye ayna hediye etmek ''Sana verebilecek senden daha güzel hediye bulamadım.'' demekmiş. Mutlu günlerde kullanman dileğimle.. "

    işte o zaten sözün bittiği yer bayıldım benim için çok özel bir hediye olarak saklanacak canım baktıkça seni hatırlayacağım.
    Ve dediğin gibi "Bir çok pahalı hediyeden daha anlamlı daha mutluluk verici bir hediye" oldu benim için gözlerim doldu..
    İyiki varsın minişim seni seviyorum.. ❤️❤️❤️

    YanıtlaSil
  5. Benim içinde senin mutlu olman çok önemliydi :) Bene baktıkça beni hatırla , çok özel birşey olsun istemiştim ki oldu ^.^

    Güzel günlerde kullan ablaların en güzeli... Daha güzellerine layıksın sen !

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir hediye gerçekten 😊fiyatını öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kargo, kutulama dahil 40-50 ₺ civarındaydı. Fiyatlar artmış olabilir tam bilmiyorum :)

      Sil