7 Mart 2016 Pazartesi

CYRENE | Biomimetic Keratinli Saç Maskesi

Merhaba arkadaşlar :) Hepinize güzel bir gün dileyerek bugünün şanslı ürününü tanıtmaya başlıyorum;

CYRENE | Biomimetic Keratinli Saç Maskesi

CYRENE-Biomimetic-Keratinli-Saç-Maskesi

CYRENE | Biomimetic Keratinli Saç Maskesi kuru ve kimyasal işlem görmüş saçlar için üretilmiş. Hali hazırda saçlarımın kuruluktan öldüğü şu son zamanlarda biraz iyi geldiğini söyleyebilirim.

CYRENE-Biomimetic-Keratinli-Saç-Maskesi

CYRENE | Biomimetic Keratinli Saç Maskesi içeriğinde bulunan karite(shea) yağı ve hindistan cevizi yağı ile birlikte, doğru kullanıldığında saça güzel bir bakım yapıyor ve aynı zamanda saçların dipten uca daha yumuşak ve soft olmasını sağlıyor. Saç uçlarınız açıcı, boya veya ısıl işlemlerden dolayı oldukça kuruysa ve o görüntüyü sevmiyorsanız bu ürün geçiçi de olsa saçları sanki hiç kuruma ve kırık yokmuşcasına sağlıklı gösteriyor.

CYRENE-Biomimetic-Keratinli-Saç-Maskesi

CYRENE | Biomimetic Keratinli Saç Maskesi'ni nasıl kullanıyorum?

Öncelikle duşta saçlarımı 1 veya 2 defa şampuanladıktan sonra saçlarımda ki fazla suyu sıkıp, saçın kulak hizasından aşağıda kalan kısımlarına bir ceviz büyüklüğünde alıp uyguluyorum. Maskenin saç tellerini iyice geçmesini sağlamak için biraz elimle yedirip, saçlarımı tepede topluyorum ve kese vs işlerimi hallediyorum. Sonrasında bol su ile güzelce duruluyorum.

Gelelim dikkat edilmesi gereken noktalara;

Yapısı normal bir saç maskesi gibi gözükse de aslında oldukça yoğun ve etkili. O nedenle ayarı saçınızın yoğunluğuna göre çok iyi ayarlamalısınız ki sonrasında ağırlaştırma ve yapıştırma yapmasın. Unutmadan; ilk kullandığım zaman hem yoğun uygulama hem iyice durulayamamamdan kaynaklı saçlarım birbirine yapışmıştı, yağlı gibiydi. Ve eğer ki maskeden sonra saç uçlarına işte bakım yağı, bakım köpüğü uygulamayı düşünüyorsanız saçınıza ağır gelebilir. Normalde saçlarıma krem veya maske kullansam bile çıktığımda yine mutlaka saç açıcı bir ürün, uçlara yağ vs kullanırdım ama CYRENE | Biomimetic Keratinli Saç Maskesi ile birlikte ne zaman başka bir ürün kullansam saçlarımı ciddi oranda ağırlaştırdığını gördüm.

CYRENE-Biomimetic-Keratinli-Saç-Maskesi

Kokusu ise tüm kullandığım saç maskelerinden daha güzel ve kuvamından dolayı normal maskelere göre daha uzun süre kullanabilirsiniz. CYRENE | Biomimetic Keratinli Saç Maskesi'ni ben yaklaşık 10-15 kez kullandım, bi 5 kez daha kullanırım.

CYRENE | Biomimetic Keratinli Saç Maskesi'nin fiyatı 45 tl civarındaydı. Benim severek kullandığım temiz içerikli bir saç maskesi oldu. Tekrar alıp,kullanırım.

Okuduğunuz için teşekkürler.
Hoş kalın!





2 yorum :