13 Mart 2016 Pazar

YAĞLI SAÇLAR | Natural Herbs Argan&Keratin İçeren Bakım Şampuanı

Merhaba arkadaşlar. 

Saçlarımla ilgili sanırım en büyük problem çabuk yağlanmasından ziyade, diplerin yağlı uçların ise kupkuru görünüp birbirinden bağımsız bir hal alması. Durum böyle olunca saç gerçekten bakımsız görünüyor ve şekle sokmak, kötü gün saçı yapmak bile daha zor oluyor. O yüzden son zamanlarda şampuan arayışlarım hep bu ikisi arasında dengeyi sağlamak için oluyor.

Geçtiğimiz aylarda firma gönderisi olan Natural Herbs Argan&Keratin İçeren Bakım Şampuanı'nı deneme şansım oldu. Yukarıda bahsettiğim, saçımın genel özelliği ve beklentim doğrultusunda bu ürün hakkında bir kaç noktaya değineceğim.


Natural Herbs Argan&Keratin İçeren Bakım Şampuanı aslında tam benim problemim için üretilmiş bir şampuan. İçerdiği Argan ve Keratin sayesinde saç tellerinde daha yumuşak bir etki bırakırken aynı zamanda arındırma olarakta oldukça kuvvetli bir şampuan. Şöyle ki Dax Süpergro adlı bakım yağı/balsamını kullanırken bu şampuanım bitmiş bir diğerine geçmiştim, duştan çıktığımda diğer şampuanın saçlarımda ki yağı arındırmadığını  gördüm ve tekrar yıkamak zorunda kalmıştım. 

İçinde Paraben, Renklendirici bulunmaması da ayrı bir güzellik..


Saçlarımı düzene soktuğu için bu şampuanı sevmiştim. 3-4 günde yağlanan saçlar, evet yağlanma süresini uzatmıştı. Ekstra bir ürün olmadan yumuşak saçlar ve daha iyi bir his bırakıyordu bende. Sonrasında almak için biraz baktım marketlere vs, bulamadım ama denk gelirsem tekrar tekrar büyük bir zevkle kullanacağım bir şampuan. Satan bir yer/mağaza biliyorsanız benimle paylaşın lütfen.

Natural Herbs Argan&Keratin İçeren Bakım Şampuanı'nı benim gibi yağlı ama bir o kadar da kuru saçların sevebileceğini düşünüyorum. Denediyseniz bizimle düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Hoş kalın!






1 yorum :