19 Haziran 2017 Pazartesi

Bayram İndirimi Alışverişim

Merhaba güzel blog ailem. Bayram indirimleri hızlı bir şekilde başladı, mağazalar ardı ardına indirimleri açıklıyor ve bizleri mağazalara davet ediyorlar. Bende bu bayram indirimi ve öncesinde aldığım, henüz kullanma fırsatı bulamadığım ürünleri bu yazı altında toplamak istedim.

bayram indirimi gratis

GRATİS alışverimle başlayalım. Maybelline Lash Sensational Maskara yazısını daha önce yazmıştım. Tıklayarak benim kirpiklerimde nasıl durduğunu görebilirsiniz. İntense Black versiyonunu fazlasıyla merak ediyordum, Şans vermek istedim. Maybelline pudra yine olumlu yorumlar okuyup denemek istediğim bir ürün, Maybelline Brow Satin Kaş Kalemi ise fazlasıyla memnun olduğum bir ürün. Bir tane bitirip ikincisini aldım. Nascite sünger ve fırçayı ise küçük bir kozmetikçiden aldım. İlk defa deneyeceğim. Hepsinin indirimli fiyatları aşağıda;

                                        Maybelline Lash Sensational Maskara fiyatı 17,90 
                                Maybelline Master Fix Setting+Perfecting Loose Powder 26,90
Nascita Minik Süngerler 10
Maybelline Brow Satin Kaş Kalemi 17,90
Nascita Eğimli Eyeliner Fırçası 12

bayram-indiriminden-neler-aldım

GRATİS mağazalarına yeni bir takma kirpik markası gelmiş. Lush Lash isimli bir marka. Ben gratis mağazasında 3 çeşit kirpiğini ve bir adet kirpik yapıştırıcısını gördüm. İlk gittiğim ve bunları aldığım gün iki çeşiti vardı bende ikisini de aldım. İntense daha kısa, daha doğal görünümli bir kirpikken, Wispy daha yoğun durabilir. İntense 'i sevdim yazısını gireceğim. Bu Lush Lash markasının takma kirpiklerini indirim döneminden önce aldım ve zaten indirime de girmediler :)

Lush Lash Takma Kirpik Fiyatı(teki) 15,50

doa-kozmetik-alisverisi

Doa kozmetik sitesinden tamamen aklımda yokken, anlık yaptığım bir alışverişti bu. Doa kozmetik güneş kremininsitede ürün altı yorumları oldukça iyiydi, güven verdiği için denemek istedim. Hyuloranic Asit ve C Vitamini serumunu ise cildimde olan lekeler için aldım.

Doa Kozmetik GüneŞ Kremi 15
Doa Kozmetik Hyuloranic Asit ve C Vitamini serumu 25

Umarım hepsinden memnun kalırım. Yazılarını girmeye çalışacağım yakın dönemde. 
Okuduğunuz için teşekkür ediyorum. Diğer yazılarda görüşmek üzere..

10 yorum :

  1. Aldıklarıni güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  2. Bu indirimi hasarsız atlattığım için mutluyum hiç bir kozmetik mağazasına girmedim bravo bana:) sende aldıklarını güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de tebrikler! Bende yılda bir iki kez bu şekilde toplu alıyorum sayılır. Çok indirim bağımlısı değilim✌🏼✌🏼☘️☘️

      Sil
  3. Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. hepsi çok güzel ama o nascita minik süngerler hayal kırıklığı olacaklar çok sert maalesef yapıları değişmediyse eğer..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ben daha önce bilseydim ya! Yanıltıcı tanıtım yazıları sağolsun🙋🏻 Sağolasın artık çok geç ama 🙈🙈🙈

      Sil
  5. Doa markasını ilk defa duyuyorum neden bu kadar ucuz acaba ürünleri?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marka şöyle bir açıklama yapmış özellikle güneş kremi içim sorulan sorular üzerine. Güneş kremi içeriğinde bulunan aktif maddeler çok fazla pahalı olan, bulunmayacak ürünler değilmiş. Bu yüzden onlarda aynı sorunun tersini 50₺ ve üstü güneş kremi piyasaya süren markalar için düşündüklerini dile getirmişler. Blog yazıları oldukça güzel ve dolu içerikli, yorumlarda iyi olunca denemek istedim. İlk izlenimlerimden de pişman olmadım, iyi anlaştık ❤️

      Sil