10 Mayıs 2014 Cumartesi

Prue Beauty BB Krem

Merhaba güzellikler.Mayıs ayının ilk yazısıyla birlikteyiz.
Bugün bir ten ürününden bahsetmek istiyorum malum yaz ayları yaklaşıyor daha hafif ürünler tercih etmeye yada aramaya başlıyoruz.Size fikir olması açısından bugün Prue Beauty BB Kremi inceleyeceğiz.


Enerjik pembe ambalajı ve tüplü yapısıyla hemen hemen herkesin seveceğini düşündüğüm bu bb krem üzerinde yazıldığı üzere Spf42 güneş koruması içeriyor ve dermatolojik olarak test edilmiş.


Fotoğrafta görüldüğü üzere hafif akışkan bir yapısı var ve renk içinde grilik barındırıyor.Yüzünüze sürüyorsunuz ilk başta böyle hortlak gibi grimsi-beyazımsı oluyor.Sonra biraz vakit geçince renk kendi vücut ısınızla birlikte yüzünüze oturuyor.Sürerken yoğun bir çiçek kokusu hissediyorsunuz ve sürdükten bir süre sonra dahi bu koku hissediliyor, tahminen yarım saat diyebilirim.Ellerimle yada üst fotoğrafta gördüğünüz  sünger yardımı ile sürüyorum.Sizin tercihinize kalmış nasıl süreceğiniz.Pure Beauty Bb kremin bitişi ise ne çok ıslak ne de mat.Böyle tam kararında bir glowy; sağlıklı, ışıltılı bir cilt dokusu ,görüntüsü veriyor.Yüzümde var olan renk eşitsizliklerini çok güzel kapatıyor ancak sivilcelerimi ve izlerini çok kapatamıyor.


Nemlendirme konusunda başarılı buldum.Ürünü kullanmadan önce ekstra bir nemlendirici kullanmasam  bile cildimi germiyor aksine verdiği o yumuşak doku, o his cidden hoşuma gitti.Sivilce vs konusunda tam bir yorum yapamayacağım çünkü bu ürün aslında oda arkadaşımın, benim tavsiyemle almıştı.Bende merak ettiğim için kullandım bir kaç kez ve etkilerini not aldım, şimdi de sizlerle paylaşıyorum.İkimizde kullandığımız için hem onda hemde kendimde kalıcılığını gözlemledim.Yaklaşık 8-9 saat sonra bile o sağlıklı görüntü yerinde oluyor her ikimizde de; bende son saatlere doğru t bölgemde hafif parlama yapıyor ama üstünden pudra ile geçersem bu sorunun da ortadan kalkacağını düşünüyorum.

Ürün 30 ml, 20 lira civarında ve Watsons'lardan temin edebilirsiniz.
Sizde kullandıysanız; ürün hakkında ki yorumlarıını merakla bekliyorum.
Sevgiler :)

12 yorum :

  1. Ben çoook sevmiştim bu bb kremi =) Günlük kullanım için oldukça ideal. T bölgeme hafifce pudra uyguluyordum gün boyunca akma yapmadan kalıyordu ama yazın terden şundan bundan özellikle Antalya da makyajın M' si dayanmıyor =/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok sevdim.Bende çok aşırı sıcak olmasa bile fazlaca terleyenlerdenim.Hele Antalya da olsam sanırım hiç makyaj yapmam sıcaktan :)

      Sil
  2. Kullanmaya başladığımdan beri bırakamıyorum bu bb kremi :) Kızarıklıkları çok güzel alıyor. Yaz için uygun olur mu bilmiyorum, burası felaket nemli ve sıcak oluyor çünkü yazları :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bursalıydın sanırım,inş yanlış hatırlamıyorumdur.
      Oralar beter sıcak oluyor.Benim memleket öteden beri biraz :)
      Evet kızarıklıkları çok güzel kapatıyor, benimde tek ihtiyacım olan şey bu.

      Sil
    2. Ben Silifkeli diye biliyordum :))
      Bursa pek de sıcak olmuyor aslında :)) ama Silifke Mersin gerçekten aşırı sıcak olur..

      Sil
    3. Valla ben Bursa'ya geçen yaz düğüne gittim ,çırıl çıplak yatasım geldi gece o sıcaktan uyuyamadım.Mersin daha sıcaksa hiç düşünemiyorum.

      Sil
  3. Aaa bak güzelmiş işte bu canım senin istediğin gibi görünüyor kızarıkları da güzel kapatmış bencede almak lazım aslında cc sini de merak ediyorum ama başka bir siparişim olacağı için indirimde yararlanma kotamı dün doldurdum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ama tamam bu benim favorimdir diyemiyorrum buna da .Sivilce konusunda korkuyorum :)

      Sil
  4. cc'sini beğenmedim ancak bb'yi denediğimde ben de sevdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Cc olanını merak ediyorum .
      Onu neden beğenmedin,söyleyebilir misin rica etsem?

      Sil
  5. Bu markayı daha önce kullanmamıştım ama bu sıralar fazlasıyla duyuyorum.Görünümü çoğu bb kreme göre daha güzel ve kapatıcı duruyormuş,fiyatıda hesaplı ..en kısa sürede denenecekler listesine eklendi bile :) Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Elida.
      Bence de şans vermelisin kapatıcılığı dozunda.
      Misshaya da dupe gösteriliyormuş edindiğim yeni bilgilere göre.
      Sevgiler :)

      Sil