14 Haziran 2014 Cumartesi

Alıveriş/ Kozmetik- Hediye Gelenler

Merhaba fıstıklar.
Sınavlarımı atlatmış olmanın verdiği mutlulukla bu yazıyı hazırlıyorum.
Umarım bu yıl sizde sorunsuz bir sene geçirmişsinizdir öğrenim hayatınızda.




Bu kısa konuşmadan sonra aldıklarıma hep beraber bakalım.
Genel itibari ile bir ihtiyaç alışverişiydi.


1-Loreal Skin Perfection Nemlendirici: Clinique nemlendiricim bitmek üzere olduğundan yeni ürün arayışındaydım ve Loreal'in bu serisinde gözüm vardı. Ben serumu almak istemiştim sağ olsun ablam(morhastası) bana nemlendiricisini de göndermiş bu sayede seri şeklinde kullanabileceğim.
 ^_^
2-Loreal Skin Perfection Serum:Anneler günü indiriminden ablam alıverdi benim için. Fiyatı 19-20 lira civarındaydı indirimli olarak.
^_^
3-Garnier Kusursuz Makyaj Temizleyici: Biodermam bitince haliyle normal fiyatını da göz önünde bulundurursam şu anki bütçemle alamayacağım bir üründü bende muadilini aldım.Bakalım övüldüün kadar var mısın cicim? Fiyatı 13 liraydı ben aldığımda.
^_^
4-Garnier Arındırıcı Temizleme Jeli:Bunu oda arkadaşım Zeynep için aldık.Fiyatı 12-13 civarındaydı.
^_^
5-Axe Deodrant:İlginç bir şekilde ben bunu hep erkekler için sanıyordum üzerinde bulunan 'New' ibaresi bana 'Men' gibi geliyordu.Bunu da Zeynep'e aldık. Fiyatı 7-8 lira civarındaydı.
^_^
6-Lady Speed Stick: Stik formda ki ürünlerden denemek istediğim için bunu aldım bende ama anlaşamadık gibi. Neyse fiyatı yine 7-8 lira civarındaydı.
^_^
7-Rimmel Sun Shimmer Bronzer - Gold Princess: Bronzerlara kafayı takmış biri olarak bu ürüne bayıldım tek kelime ile. Anneler günü indiriminden 10 lira gibi bir fiyata geldi. İyi ki almışım!
^_^
8-Maybelline Ruj-Fresh Apricot rengi:Allahım sen nasıl güzel bir şeysin, nasıl tatlı bir turuncusun. Yerim seni. Ablam almış bunu da zevkimi nasıl da biliyor!
^_^
9-Eva Rose ve Farması Ojeler: Bunlarda ablişkomun hediyeleri tam yazlık renkler.


Benin son zamanlarda aldıklarım böyleydi.İhtiyaç dışı alışveriş yapmamaya özen gösteriyorum.  Zira koleksiyon büyüdükçe kullanım azalıyor. 
Siz son zamanlarda neler aldınız?

Kendinize iyi bakın.
Sevgilerimle.





1 yorum :

  1. Çok güzel ürünler almışsınız üstelik uygun bütçeli. endi sayfama da beklerim

    YanıtlaSil