5 Haziran 2015 Cuma

Uygun Fiyatlı Fondöten-Pudra-Kapatıcı Fırçası (10 tl altı)

Merhaba arkadaşlar. Bugün yazı geçmişime baktığımda fırça konularını pek ele almadığımı farkettim. Sizler için faydalı olabileceğini düşündüğüm beni makyaj masamda yerini edinmiş olan bir fırçadan bahsedeceğim. Fırçamızın markası GOLD. Ben yerel bir kozmetikçiden almıştım sanırım kipalarda da görüyorum Gold marka fırçaları.,

Elimde üç adet Gold marka fırça var. Bunlardan ilk aldığım far uygulama fırçasıydı sonrasında karıştırma ve pudra fırçalarını aldım. Bugün sizlerle pudra fırçası hakkında biraz konuşacağız.

Gold Pudra Fırçası- Gold Marka Makyaj Fırçaları

Bir zamanlar makyajda parmaklarım dışında bir şey kullanmazdım. İşte tüketim çılgınlığı mı demeliyiz?  Şimdi istemediğim kadar çoklar. Neye konuyu dağıtmadan fırçaya dönelim. Gold marka fırçamızın bu şekilde küt bir ucu var ve kıllar uçlara doğru açılmaya başlıyor. Peki bu fırçayı ben nerelerde kullanıyorum.

  • İlk olarak üretiliş amacıyla başlayalım. Dediğim gibi aslında bu bir pudra fırçası ve itiraf etmem gerekirse aldığımda sırf Elf'in pudra fırçasına benziyor diye almıştım. Şöyle bir şey de var ambalajında üretici firmanın ismi de Elif :) Tesadüfün böylesine ne demeli bilemiyorum. Elf'in pudra fırçasına muadil/dupe olabileceğini düşünüyorum. Youtube videolarında sık sık rastlamak mümkün. Genelde pudraa fırçası olarak değilde fondöten fırçası olarak kullanılıyor kendisi. Şöyle Elf'in fotoğrafını da koyayım.


Şekil olarak oldukça benzerler. Gold pudra fırçası fondöteni uygulamada cidden başarılı. Her fırçada olduğu gibi bir kaç kullanım sonrası çizgilenme yapmaya başlıyor o da kirlendiği için. Bir Real Techniques Expert Face gibi tok bir fırça değil yalnız aralıklar var biraz seyrek bir fırça.

Gold Pudra Fırçası- Gold Marka Makyaj Fırçaları

Yumuşaklığı Real Techniques fırçalarla yarışır derecede. Bu yumuşaklığından ötürü göz altına kapatıvı uygularken de güzel sonuçlar alabiliyorsunuz. Ürün emiyor ama fırçalar zaten haftalık periyotlarla temizlenmeli bu yüzden sıkıntı yaşamadım. Kolay bir şekilde su ve biraz sabun yardımı ile temizliğini yapabiliyorum. Kıl dökme sorunu da yok üstelik. Yıkandıktan sonra tam bir günde kuruyor kendisi.

Siz Gold pudra fırçasını isterseniz pudra isterseniz fondöten veya kapatıcı uygulamak için kullanabilirsiniz. Gold pudra fırçasının fiyatı ben aldığımda 8 lira civarındaydı. Fiyatına göre kat kat daha güzel bir fırça olduğunu düşünüyorum. Sizinde uygun fiyatlı ve memnun kaldığınız fırçalarınız varsa bizimle paylaşın lütfen.

Başka yazılarda görüşmek dileğiyle..






5 yorum :

  1. Güzelmiş benimde pudra fırçasına ihtiyacım var nereden alabilirim

    YanıtlaSil
  2. Hakikaten çok uygunmuş ^-^ Yararlı bir yazı olmuş ellerine sağlık :*

    YanıtlaSil
  3. merhaba merve bloğunu aslında bloğum olmadan önce takip ediyordum hatta nilera sabununu senden öğrendim de almıştım bloğuma gelirsen yazımı okursun belki. ben de blog yaptım kendime beklerim =)
    http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. *Mayanın Rehberi* sanırım Kipa'larda bulabilirsin. Ben küçük bir kozmetikçiden almıştım.

    *Kırmızı Rugan Ayakkabılarım* evet gerçekten bir mac, bir real techniques değil tabi ki ama iş gören bir fırça.

    *Sanatin Saklı Sırları* beğenmene sevindim :)

    *Kozmetik Psikolojisi* aaa hemen bakayım bloguna, okurum tabi ki yazılarını :)

    YanıtlaSil