28 Temmuz 2015 Salı

POPÜLER ÜRÜNLER / Loreal Casting Sunkiss Saç Rengi Açıcı Jel

Merhaba güzeller. Bugün saç açma yolculuğum/yolculuğumuzda yardımcı olan bir ürün tanıtmak istiyorum. Ürüne çok yabancı olduğunuzu düşünmüyorum zira yeterince reklamının yapıldı. Ürünü Gratis/Watsons gibi mağazaların yanı sıra Bim gibi marketlerde daha uygunu bulmanız mümkün. Biz Bim'den 10 tl gibi bir fiyata aldık.

Loreal Casting Sunkiss Saç Rengi Açıcı Jel Deneyimi
 Loreal-Casting-Sunkiss-Saç-Rengi-Açıcı-Jel
Loreal Sunkiss Renk Açıcı jel beyazımsı bir renkte, losyon kıvamında. Aşamalı olarak renk açmayı vadediyor. Ürünü ıslak veya kuru saçlarınıza uygulayabiliyorsunuz. Uygulama yaparken ister tutam tutam saçlar alıp aralara ışıltı katabilir, ister uçlara krepe attıktan sonra uygulama yaparak ombre görünümü yaratabilir yada tüm saçınıza uygulayıp güneş açmış etkisi yaratabilirsiniz. Uygulama tamamen sizin zevkinize kalmış. Loreal Sunkiss Renk Açıcı Jel'in boyasız saçlarda kullanılması tavsiye edilmiş. Sizde bu uyarıyı dikkate alarak ürünü kullanırsanız beklenti/performans durumunu daha iyi değerlendirebilirsiniz. Ürünün kokusu oldukça tropikal ancak bu koku durdukça kötüleşen bir koku.. Loreal Casting Sunkiss Saç Rengi Açıcı Jel içinde hidrojen peroksit bulunduruyor ancak çıplak elle uygulama yaptığınızda ellerinizde bir deformeye sebep olmuyor.

Loreal Sunkiss Renk Açıcı Jel'i nasıl kullanıyoruz?
Bu ürünü genel olarak saç rengini doğal yolla açmak isteyen kuzenimde kullandık. Duştan çıktıktan sonra fazla nemi alınmış saçlara, genel olarak ön saçlar ve saçın üst tutamları dahil olmak üzere tüm saça uyguladık. Ardından kurutma makinesi ile kuruttuk. Düzleştici ile açma etkisini daha fazla attıracağımızı düşündüğümüzden son aşama olarak saçları düzleştirdik. Kuzenimde toplamda 3 kez ürünü kullandık. Loreal Sunkiss Renk Açıcı Jel'i kullandığımızda saçında meydana gelen açılma aşağıda ki fotoğraflardaki gibi oldu.

 Loreal- Casting-Sunkiss-Saç-Rengi-Açıcı-Jel-Öncesi-sonrası-fotoğrafları

Loreal Casting Sunkiss Saç Rengi Açıcı Jel ile 3 uygulama sonrası elde ettiğimiz açılma bu şekilde oldu. İki fotoğrafta güneş ışığında, açık havada çekilmiştir.Sanıyorum 3 ton kadar bir açılma meydana geldi. Şimdi gelelim en kilit noktalardan birine;

Loreal Casting Sunkiss Saç Rengi Açıcı Jel saçı açarken turunculaştırıyor mu?
Loreal Renk Açıcı Jel malesef saç renginde aşamalı olarak sıcak tonlarda açma yapıyor. Yani gördüğünüz üzere kuzenimin kendi saçı kumral/küllü bir ton hakim ancak açma yaparken daha çok karamel/balköpüğü tonlarında açılma oldu. 3 uygulama kuzenimde, 1 uygulama bende yaptık. Loreal Sunkiss Açıcı Jel toplam 4 uygulamada bitti. 

Loreal Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel Saçları Yıpratıyor  mu?
Kuzenimin saçları oldukça sağlıklı ve kalın tellidir ancak sürekli saçlarını düzleştirir. Yinede rutin 5-7 günde saç düzleştiren biri için fazlasıyla sağlıklı saçlara sahiptir. Loreal Saç Açıcı Jel malesef saçları orta düzeyde yıpratıyor. Tabi bu sizin uygulama stiliniz ve sıklığınızla da değişebilir. Yağlarla, bakımlarla biraz toparlanabilir. 

Genel olarak tavsiye edebileceğim, saçlarını boyamak istemeyip biraz değişiklik isteyenler için hoş bir ürün olabileceğini düşünüyorum. Kumral saçta meydana gelen sıcak açılma daha koyu saçlarda daha turuncumsu/kızılımsı olabilir. Saçları koyu olan arkadaşlar bu riski göz önünde bulundursunlar.

Ürünü kullandıysanız yorumlarınızı, kullanmayı düşünüyorsanız sorularınızı bekliyorum.
Öpüldünüz!


104 yorum :

  1. Benimde şuanda kullandığım ve 2 kullanımda bile etkisini hemen göstererek saçlarımı açtı.Senin saçının renginde bayıldım çok güzel olmuş canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende değil kuzenimdeki etkisi böyle oldu :) benim saçlarımda işk uygulamada yarım ton kadar açtı

      Sil
  2. Hidojen Peroksit mi ? hmmm, maruziyet ne kadar az o kadar iyi tam olarak tanımlanmamış olsa da yapılan deneyler kanserojen olduğu yönünde... Fakart etkisi hoşuma gitmedi değil =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağlıklı bir ürün değil kesinlikle ama boyaların demirbaşı. İŞte bahtımıza ne olursa ilerde. Etkisi güzel, bizde beğendik :)

      Sil
  3. benim saçlarımda boya var o yüzden kullanamam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üzerinde boyasız saçlar için ibaresi olsada boyalı saçlarda kullanan ve etkisini görenler var. tabi burda saçtaki boyanın rengide önemli :)

      Sil
  4. Ya bende istiyorum ama hicbiyerde bulamadim burda gratis watson yok bimlererede baktim yoktu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla reklamı yapıldı. haliyle her yerde tükeniyor. ben genelde görüyorum ama tabi
      Şehirden şehire , şubeden şubeye farklılık gösterir. Umarım bulursunuz ☺️

      Sil
  5. Bende bulamadım bimde acaba başka nerelerde var watson ve gratisi biliyorum

    YanıtlaSil
  6. ben eskişehirde birde küçük kozmetikçilerde de gördüm. İsimlerini hatırlamıyorum ama :(
    kozmetika da filan olabilir belki carfour gibi yerlerde. bilemiyorum...

    YanıtlaSil
  7. Ardarda mı kullandınız?

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, benim saçımın kendi rengi sarı (bildiğiniz baya açık sarı), doğuştan bu konuda şanslıyım sanırım :)
    Ürünü yazın kullandım, sürdükten sonra güneşte bekledim. 1 tüpü bitirdiğimde, uyguladığım bölümler platin oldu ve aşırı beğendim. Saçı biraz yıpratıyor evet ama yağlarla hemen toparlayabilirsiniz, en azından boya kadar sertleştirmiyor. Sarışınlara kesinliklere tavsiye ederim. :)

    YanıtlaSil
  9. Okadr anlamsız bir ürün ki şimdi uyguladım saçıma.. Hiçbir değişiklik yok 15 tl ye satılıyor bir de saçımda zerre değişiklik yok .. Asla da önermem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin saçınızla alakalı olabilir mi? Gerçekten kullanıp, işine yarayacak olan insanların yanlış düşünmesine sebep olabilirsiniz. Benim saçlarımda bir değişiklik yaratmadı ancak denemek isteyen bakabilir demekle sizin söylediğiniz arasında çok fark var. Biraz yapıcılık lütfen 🙏🏼

      Sil
  10. Okadar anlamsız bir ürün ki.. Şimdi uyguladım saçıma ve saçımda bir değişiklik yok ve bu ürüne 15 lira verdim ben zerre değişiklik yok ne maksatla çıkarılmş bir ürünse artık asla önermem..!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçtan saça etkisi değişir ürünün etkisi. Memnun kalmamış olabilirsiniz.

      Sil
    2. Katılıyorum. Bu ürünü bende 15 tl ye aldım ve saçımda boya olmamasına rağmen bir değişiklik olmadı. Sadece saçın içine ediyor o kadar. Tavsiye etmem!!!!

      Sil
    3. Katılıyorum. Bu ürünü bende 15 tl ye aldım ve saçımda boya olmamasına rağmen bir değişiklik olmadı. Sadece saçın içine ediyor o kadar. Tavsiye etmem!!!!

      Sil
  11. Kizlar bir erkek olarak bunu kullansam nasil olur kumral sac rengim var ve sarimsi bir sac istiyorum yeni sac stilimi buna gore ayarliycam bende ama kizilimsi veya turuncu olsun istemiyorum ve erkekte dokulmeye neden olur mu yardimci olursaniz cok sevirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçın alt tonundan kaynaklı sanırım. Bizde turuncu açılma meydana geldi. O yüzden turunculaşma olur veya olmaz garantisini veremeyiz.

      Sil
  12. Sunkiss Renk Açıcı Jeli ne sıklıkla kullanmalıyım ? (kaç günde bir kullanmalıyım ?)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haftada bir kullanın. Yıpratıcı etkisi de var. Saçları renk olarak güzelleştireceğiz diye canlılığını kaybetsin istemeyiz.

      Sil
  13. Sunkiss Renk Açıcı Jeli kaç günde bir kullanmalıyım ?

    YanıtlaSil
  14. Merhaba ben saçlarımı koyu kahveye bouatmıştım 3 ay önce ama rengi siyah gibi oldu :( bu ürünü kullanırsam gerçekten rengim açılır mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet rengi açılır ama malesef siyah saç farklı tonlarda açılabilir. Fazla turuncu, kızıl yansımalı olarak yani. Bence açmayın.

      Sil
  15. Merhaba ben saçlarımı koyu kahveye bouatmıştım 3 ay önce ama rengi siyah gibi oldu :( bu ürünü kullanırsam gerçekten rengim açılır mı?

    YanıtlaSil
  16. Ben saçlarıma cok az ara ara boya atmıştım . Bu ürünü aldım boyasız saclara kullanın yazıyor yakar sa diye korktum ne diyorsunuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakmaz ama belli oranlarda yıpranma oluyor tabi. Alttaki saçın kalitesine bağlı..

      Sil
  17. Bi benim saclarimi acmadi heralde su ürün. 3. Uygulamam oldu tık yok. Boyali da degil saclarim. Çok çok koyuda degil. Ancak acmadi. Bakalim kutu bitince insallah acar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım işe yarar 😊 Şimdiden güzel değişimler 🙏🏼

      Sil
  18. Saçta ne kadar bekletmeliyiz acaba hiç biyerde ne kadar saçta kalacağı yazmıyor teşekkürler simdiden

    YanıtlaSil
  19. Saçta ne kadar bekletmeliyiz acaba hiç biyerde ne kadar saçta kalacağı yazmıyor teşekkürler simdiden

    YanıtlaSil
  20. Merhaba✋Acik kullu kumral veya belki biraz daha acik sac rengim var. Diplerden kendi kahverengi rengim cikiyor. Dip boya olarak oyle bir renk verebilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bir fikrim yok ama bence böyle bir ğrüne güven olmaz ve direk diplerinize boya gibi uygulamanızı tavsiye etmem, boya kullansanız daha az yıpratıcı olurX

      Sil
  21. Sakin alipta kullanmayin resmen dibim geliyo bin pismanim bu urunun geri donusu yok mu ya zaten artik 25 lira olmus ZAMAN KAYBI

    YanıtlaSil
  22. Sakin alipta kullanmayin resmen dibim geliyo dogallik 0. Zaten artik 25 lira olmus bu urunun geri donusu olsa onu alcam yani ZAMAN KAYBI

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temelinde saçı açan bir ürün ve bilmeden tüm saçınıza uyguladıysanız bu sizin sorununuz. Daha detaylı, tutamlar halinde uygulama yapsaydınız keşke. Neyse geçmiş olsun size :) buradan yorumunuzu görüp tüm saçına uygulamak isteyenlere bir fikir olmuş olur

      Sil
  23. Yorumunu nedense göremiyorum bu sayfada ama saçlarının nomalde sarı olduğunu ve koyulaştığını bunun için kullanmak istediğini söyleyen arkadaşım, bence hiç risk alma. 🙈 Sonra pişman olursun zaman geçtikçe saçları yıpratıyor. Kendi haline bırakmalısın bence.

    YanıtlaSil
  24. Ya benim saçımda kızıl var ama dibi çok tuttu orta kısmı çok az koyu bir renk koyu KIZIL oldu dipleri de normal KIZIL tekrar boyamak istiyorum ama tutmazsa diye tereddütteyim saçımı birazcık açmak istiyorum ki bir DA kızıl yaptığım da tutsun ama oryal kullanmak istemiyorum saç açık için boyalı saçta kullanabileceğim bir öneriniz var mı çok açılmasına gerek yok zaten saçımda kızıl var. Bir de diğer sorum bu kızılın üstüne bir daha saçımı kızıl yaparsam tutar mı yani tutmama riski var mı ? Saçımı boyatalı 1 ayı geçti bu arada ne yapacağı mı kestiremediğim için böyle kaldım sormak istedim

    YanıtlaSil
  25. Ben saçlarımı 1aydan fazla oluyor kızıla boyadım fakat dipleri daha çok tuttu orta kısımları çok koyu bir kızıl oldu yani belli bile olmayacak şekilde birazcık açılma oldu ama çok değil normalde kızıl akar dediler ama akmadı ben şimdi saçlarımı tekrar kızıl yapmak istiyorum fakat tutmayacağını düşündüğüm için saçımı bir ton bile olsa açmak istiyorum ama oryal kullanmak istemiyorum saçım yıpransın da istemiyorum ne yapabilirim yani ne kullanırsam saçım açılır? Bir de eğer şimdi saçımı tekrardan kızıla boyarsam tutar mı yani tam rengini alır mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açma işlemi kesinlikle yapmayın, gökkuşağı gibi olur saç renginiz. Renk oturduktan sonra 1-2 ay, tekrar boyarsınız. O şekilde kullanmaya çalışın, sonra pişman olursunuz açtığınıza.

      Sil
  26. Merhaba.benn sac rengim koyu kestane saclarimin on kismi sariya donuk acaba ben kullansam bendede kizilimsi renk veya turuncu olurmu. Birde bunu kullandiktan sonra ne kadar surede eski haline doner saclarim .tesekkurler

    YanıtlaSil
  27. Merhaba.benn sac rengim koyu kestane saclarimin on kismi sariya donuk acaba ben kullansam bendede kizilimsi renk veya turuncu olurmu. Birde bunu kullandiktan sonra ne kadar surede eski haline doner saclarim .tesekkurler

    YanıtlaSil
  28. Merhaba. Benim sac rengim koyu kestane on kisimlari sariya donuk.yazin genelde sac rengim kendiliginden aciliyor.ben bu urunu kullanmak istiyorum yalniz urun sacimda kizilimsu veya turuncu renk yaparmi yoksa sariya mi dinusturur.tesekkurler.

    YanıtlaSil
  29. Ben kaşlarımada kullandim ve doktu

    YanıtlaSil
  30. Ben kaşlarimada kullandim sacimla beraber kaslarimi doktu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun, kaşlar için özel boyalar dışında ki ürünleri kullanırken risk taşıdığını göz önünde bulundurmak lazım.

      Sil
  31. Merhaba saçımda ombre var. Ama benim istediğim sarı tonlara ulaşamadı. Daha çok bal köpüğü ve koyu sarı tonlarda, ben az daha platin tonlar istiyorum aralarda. Sizce kullanmam uygun olur mu? Yoksa fildişi renginde bir boya ille aralara uygulamam daha mı doğru olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl daha uygun bilemiyorum ama bu ürünün platine doğru açma yapacağını sanmıyorum. Sizdede açılma turuncu tonlarda oluyor olabilir. Profesyonel bir yardım alırsanız daha iyi olur.

      Sil
  32. Merhaba, bir yorumunuzda 20 dakika beklettik yazmışsınız ama kutusunda durulanmaz yazıyor. Kafam karıştı biraz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tamamen saçta kalmasını istemediğim için yıkadık. Her ne kadar öyle densede kimyasal bir ürün.

      Sil
  33. Merhabalar, ombreli saçta deneyen var mı? Benim saçımda ombre uygulaması yapıldı geçen yıl ama iki kez kestirdim çok az uçlarda ve aralarda sarılar var denemeli miyim?

    YanıtlaSil
  34. Merhabalar, ombreli saçta deneyen var mı? Benim saçımda ombre uygulaması yapıldı geçen yıl ama iki kez kestirdim çok az uçlarda ve aralarda sarılar var denemeli miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turunculaştırma payını göz önünde bulundur deneyeceksen.

      Sil
  35. Kaşlarımızıda acabilir miyiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaşlarda kullanılmasa daha iyi olur diye düşünüyorum. Farklı bir tepki verebilir.

      Sil
  36. Kaşlarımızıda acabilir miyiz

    YanıtlaSil
  37. Merhabalar benim saçlarım da ne çok koyu ne de çok açık Kumral ombre yapmak istiyorum fakat saclarimi turuncaştirmasindan korkuyorum yardimci olabilir misiniz ?

    YanıtlaSil
  38. saca surdukden sonra nasil akitilir bu renk? Nekadar bi surede cikar sacdan?

    YanıtlaSil
  39. Bunu kulandim sacima isilti verdi, guzel bi goruntu, ogrenmek istedigim, bu acik rengi nasil cikarabilirim sacimdan? Dogal sac rengimi elde etmek icin? Nekadsr bi surede cikar sacdan?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçtan akıtma gibi bi şansınkz ne yazık ki yok, saçlarınız uzadıkça renkli kısımlar aşağılara inecektir, sizde böylelikle kestirip kurtulabilirsiniz, tabi zaman alıcak bi durum.

      Sil
  40. Nasil cikiyor sacdan? Nekadar kalici?

    YanıtlaSil
  41. merhaba benim saçım kumral ve ben erkeğim yaz olduğu için bi kaç ton açmak istiyorum sevgilim bunu kullanıp verim almıştı ben kullansam benim saçıma zarar verirmi acaba

    YanıtlaSil
  42. merhaba benim saçım kumral ve erkeğim saçımın bir kaç ton açılmasını istiyorum bu jeli eski eski sevgilim kullanmıştı onda işe yaramıştı ama bende yarar mı ve saçıma zarar verirmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, işe yarar ancak tam hangi renkte açılacağı sizin saç renginizle alakalı. Yinede ufak ışıltılar yakaşayabilirsiniz. Hemen hemen her kimyasal üründe olduğu gibi bu üründede yıpratma etkisi mevcut ancak uygulanan kısımlar yıpranır sadeve ve erkek olduğunuz, kızlar gibi saç uzatma derdiniz olmadığı için, profil resminizden güncel saç kesimi yaptırdığınız fikrini edindim. Sizin için bir sıkıntı yaratmaz bu durum. :)

      Sil
  43. Bunun etkisi süresi ne zaman biter saçlarım dogal renginde neden uzamiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boya gibi birşey ama bazında saç rengini kırıp açıyor, o yüzden akma gibi yada bir süre sonra bu renkten kurtulma gibi bi durum söz konusu değil. Kalıcı bir etki yapıyor. Sizinde bahsettiğiniz üzere saçlar uzadıkça, aşağı kısımlara inecek ve sonrasında kestirerek kurtulabileceksiniz. Saçlarının uzamıyorsa bakım kürlerini deneyebilirsiniz. Yada uçlarından biraz kestirmek faydalı olabilir.

      Sil
  44. Merhaba saçlarıma 3-4 ay öncesinde balyaj attırdım açık kestane renginde serpme attırdım ama saçlarım uzayınca kestirdim ve şuan hafif bir şekilde renkler kaldı uçlarında. Bu jeli kıllanmalı mıyım? Kullanırsam farklı bir sonuç alabilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden.

    YanıtlaSil
  45. Merve hanım şu yorumları okuduktan sonra sabrınıza hayran kaldım tebrk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlara .

      Sil
  46. banyo da çıkıyormu ve kaç gün kalıcı öğrenebilirmiyim almak itiyorum da...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boya benzeri bir ürün🔫 Saçınızı kestirene kadar saçta kalıyor. Tek kurtuluş yolu saçı uzatıp kestirmek, akmıyor, yok olmuyor. Sadece bulunduğu yer uzadıkça aşağışara iniyor, kurtulmak için yeterli miktarda aşağıya indiğinde kestirmek en mantıklısı. Saç uzatma derdindeyseniz kullanmamanınızı yada hafif ışıltı verecek şekilde ara uygulamaları yapmanızı tavsiye ederim.

      Sil
  47. Merabalaar ben saçlarıma 9-10 ay önce kına yapmıştım hala hafif kızıllık var saçlarımda, eski saç rengim koyu kestaneydi diplerden çıkıyor şu an, saçlarıma jeli uygularsam yakar mı, hangi renk olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçları yakmaz ama yıpratıyor. Kızıllaşma yapabilir yine, çok uzun süre tutmamaya çalış, yzayan saçlarla aradaki tenk dengesini sağlamaya çalışıyorsan :)

      Sil
  48. Maalesef saçlarım rezalet bir renge döndü güzelim saçlarım yeşilimsi oldu 1. Kullanımda. Hiç de boyatmamıştım şimdiye kadar asla kullanmayın

    YanıtlaSil
  49. merhabalar ben ürünü kullandım çok hoşuma saç rengim açık siyah hafif kahverengisiydi ve çok güzel açtımçok doğal durdu sadece saçlarım uzadıkça rengi biraz koyulaştı tekrardan kullanıcam denizde daha çok açılır mı sizce ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deniz suyu ve yoğun güneşin etkisiyle daha fazla açılma meydana gelebilir, güneş aştında çok kalacağınız için, yine deneyerek görmekte fayda var.

      Sil
  50. Peki üst üste uygularsak bir sorun olur mu yani sen arayla mı yaptın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üst üste uygulama, yıpranma ihtimalimi dahada arttırır. Bizde üst üste farklı günlerde uygulama yaptık.

      Sil
  51. Merhaba peki bu ürünle saçlarımızı açtıktan sonra kaşlarımıza da uygulayarak açabilir miyiz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece saçlarınızda kullansanız daha iyi, kullanımında kaş ile ilgili birşey belirtilmemişti çünkü.

      Sil
  52. Merhaba benim saçım kumral.saçımın rengini biraz açmak istiyorum sizce bu ürünü kullanirsam çok mu açılır kullanmali miyim?

    YanıtlaSil
  53. Merhaba benim saçlarımın uçları pembeydi onları kapattırıp kestirdim uclarında az olsada boya var daha yeni kapattırdım sizce kullanmalımıyım ve kullanırsam ne zaman başlamalıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özel olarak görmeden birşey söylemem zor olır ama alttaki pembeyi kapatmak için yeni bir boyama yaptırdıysanız yani anladığım buysa, o boyalı kısmı kestirmeden bu tarz açıcı bir ürün uygulamayın. Hem alttaki tondan hem üstüne atılan yeni renkten dolayı bunu uyguladığınızda çıkacak renk iç açıcı olmayabilir yada tonsal garipleşmeler olabilir. Riske atmaya değmez 👍🏻

      Sil
  54. Kullanmayin saç döküyor

    YanıtlaSil
  55. ya benim saçım çok siyah yani bildigimiz siyah ne yazıkki bunun sprey olanının üstünde koyu kahverengiden sarıya yazıyor sizce onumu almalıyım şey bişy dha sorcam 3 uygulamayıda sadece fön ile kurutursam yinede açılırmı teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  56. ya benim saçım çok siyah yani bildigimiz siyah ne yazıkki bunun sprey olanının üstünde koyu kahverengiden sarıya yazıyor sizce onumu almalıyım şey bişy dha sorcam 3 uygulamayıda sadece fön ile kurutursam yinede açılırmı teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  57. Merhaba benim saçlarım kahverengi acici kac tane kullanmam gerek cirtlak bir sari olmamasi icin ve ustune acicidan sonra bal köpüğü gjbi bi renk dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  58. Merhaba bende bu ürünü aldım saçlarımın uçlarında çok az bi boya var kumral tonunda. Sıkıntı olur mu? Ayrıca nemli saça sürdükten sonra ne kadar süre bekletip kurutmalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygulamadan hemen sonra kurutabilirsin. Boya uygulaması varsa o kısmı kestirdikten sonra uygula 👀

      Sil
  59. Benim saçımın uçlarında geçen sene yaptırdığım ombre var ama artık rengi aşırı gitti, sunkiss i de hem boyalı saçlara etki etmeyeceğinden hem de kendi saçımdan sıkıldığımdan diplerime ve ombre olan yerlerime sürdüm. Dipler için çok güzel sonuç aldım cidden güneşte açıldığı rengine döndü. Ama şimdi de Loreal Ombre seti gratiste indirimli gördüm ve dayanamayıp aldım şimdi onu yapmayı düşünüyorum saçlarım ama sizce kopma yanma falan olur mu saçta? Saçlarım ince telli aynı zamanda.

    YanıtlaSil
  60. Benim saçımın uçlarında geçen sene yaptırdığım ombre var ama artık rengi aşırı gitti, sunkiss i de hem boyalı saçlara etki etmeyeceğinden hem de kendi saçımdan sıkıldığımdan diplerime ve ombre olan yerlerime sürdüm. Dipler için çok güzel sonuç aldım cidden güneşte açıldığı rengine döndü. Ama şimdi de Loreal Ombre seti gratiste indirimli gördüm ve dayanamayıp aldım şimdi onu yapmayı düşünüyorum saçlarım ama sizce kopma yanma falan olur mu saçta? Saçlarım ince telli aynı zamanda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an yıpranmayı anlamazsınız ama zaman ilerledikçe saç kötüleşiyor o yüzden şu anki saçınız iyi durumdaysa, rengi vs yerindeyse ellemeyin bence🙏🏻

      Sil
  61. Saçlarim kızıl acmak ve renk değiştirmek istiyorum işe yarar mı

    YanıtlaSil
  62. Merhaba,benim kendi sac rengim açık kumral ve bu urunu 2 hafta önce kullandim. Ama benimki jel degil spreydi ben 2 defa kullandım ilk kullanımda sadece uclara 2. Kullanımda diplerime de kullandım bu ürünü. Cevremdeki bazi insanlar dibinin geldigini ve boyatmis gibi gosterdigini ,bazilari ise tam tersi cok dogal bir gorunume kavustugunu soyledi.Gercekten en son istedigim sey dibimin gelmesi ve boyatmak zorunda kalmam sizce dibim bariz yani disaridan belli olucak sekilde gelir mi? Yanıtlarsanız cok cok mutlu olurum gercekten tesekkur ederim

    YanıtlaSil
  63. Merhabalar,

    Saçlarımın rengini ben seneler önce papatya suyuyla açmıştım. Bu yöntem hem çok doğal hem de saçımın rengini birkaç ton değiştirmişti. Saçın rengini yıpratmadan açmak için papatya suyu bence şahane bir yöntem. Evde kolaylıkla saçınızın rengini papatya suyuyla açabilirsiniz. Saç rengi açma işlemiyle ilgili yayımladığım yeni yazımı okumanız için ben de sizinle paylaşmak isterim: http://www.ebrubektasoglu.com/yazi/dogal-yontemle-sac-rengi-nasil-acilir/ 💛

    Güzel okumalar dilerim,
    sağlıkla kalın. 🌞

    YanıtlaSil