8 Ağustos 2015 Cumartesi

Baht and Body Works | Vücut Suflesi - Bal ve Şeftali

Merhaba hanımlar. Bu aralar bakım ürünlerinden gidiyoruz sıkça. Bugünde size bitmesini istemediğim, aza azar kullandığım, eline alan arkadaşlarımın veya akrabalarımın elinden zor aldığım bir kremden bahsedeceğim.

Baht and Body Works Vücut Suflesi Ballı ve Şeftalili
Bath and Body Works  benim için instagram fotoğraflarını süsleyen, ürünlerinden deneyenlerin-mutlaka almalısınız- söylemlerine sıkça rastladığımız sonrasında benim Victoria Secret'in alt markalarından biri olduğunu öğrendiğim mis kokulu kişisel bakım ürünlerine sahip bir mağazaydı. Ta ki güzel ve başarılı Youtuber Asli Özdel'in çekilişinden bu ürünü kazanana dek. Kendisinin favori ürünlerinden biriydi. Kendisine burdan tekrar teşekkür etmiş olayım.

Ürünün kapağını açar açmaz buram buram tatlı bir şeftali kokusu burnunuza geliyor. İçinizde -ben bunu yemeliyim!- hissi uyandıran bir ürün. Koklamalara, sürmelere doyamıyorum. Duş aldıktan hemen sonra nemi alınmış cildime; bacaklarıma, kollarıma uyguluyorum. Benden sonra banyoya kim girerse girsin -banyodaki o koku ne, çok güzel- diyordu. Bir gün annemin eline geçti, yarısını onunla paylaşmak zorunda kaldım. Misal duş aldıktan sonra evden çıktım. Kız arkadaşlarımdan tutun erkeklere kadar - parfümün ne çok tatlı kokuyor- , -ne sürdün sen ya- gibi güzel sorular soruyorlar. Böyle olunca insan ister istemez iki kat daha seviyor.

Nemlendirmesine gelirsek normalde kullandığım vücut kremlerinden daha iyi nemlendirmesi var. Nemlendirmesi için -kesin alırım- diyemem ancak o enfes kokusu için -evet- derim. Kalıcılığından zaten bahsetmiştim. Ne yazık ki Bath and Body Works mağazası bizim burlarda yok. Bulduğum yerde tüm ürünlerini  incelemek ve farklı kokularda ki ürünlerini denemek istiyorum.

Sizin Bath and Body Works markasına ve ürünlerine karşı yakınlığınız nedir? Denediğiniz veya tavsiye edebileceğiniz ürünleri var mı?

4 yorum :

  1. Vucut spreylerine , dus jellerine bayiliyorum ben . Cogu kokusu sekerli olsa da bazi kokulari ic acici oluyor . Vucut losyonlarini da begeniyorum ama mutlaka alinasi diyemem. Set halinde kullanilmak icin alinmali bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden şekerli kokulara bayılırdım şimdilerde ise fazla katlanamıyorum. olurda setleri filan denk gelirse denemek istiyorum. Vücut spreylerinde vs daha soft kokular seviyorum ben . Teşekkür ederiz, alacak arkadaşlara fikir olacaktır yorumun.

      Sil
  2. şeftali kokusuna bayılırım öyle de güzel anlatmışsın ki keşke burda olsaydı da alsaydım dedirttin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu gerçekten muazzam bugünde kullandım 😀 kokusu hala üzerimde.

      Sil