12 Ağustos 2015 Çarşamba

YAZ TERCİHİM | AVON Pur Blanca Vücut Spreyi Yorumlarım

Merhaba arkadaşlar. Biliyorum bu sıralar çalışkanlığımı sizler de fark ettiniz. Son bir haftayı düzenli yazı yazarak geçirdim. Bir ilham bir yazma hevesi geldi bana. İyi de oldu zira blogumu boşlamaktan hoşlanmıyorum ama insanın içinden gelmediği zamanda yazmasının da bir anlamı olmuyor. 
Sıcaklar bir süredir bizleri kavuruyor. Yaz aylarında her yerde parfüm şişesini üstüne boşaltmışcasına dolaşan bir çok insan/insanımız mevcut. Hele birde ağır kokuları tercih ettiler mi? Yandık biz. Kokulara daha doğrusu yoğun kokulara katlanamıyorum. Bu hassaslığımı yeni keşfettim. Sıkıldıktan bir süre sonra koku benim midemi bulandırıyor. Bu yüzden  parfümlerden uzaklaştım desem yalan olmaz. Deodrantlar ve vücut spreyleriyle idare ediyorum. Avon markasına stantlar yardımı ile ulaşmam çok kolay, taze bir koku istediğim için ve çeşit fazlalığını göz önünde bulundurarak tercihimi Avon'dan yana yaptım. 

AVON-Pur-Blanca-Vucut-Spreyi

Çok fazla çeşit vardı; ben Pur Blanca ve Perceive arasında kaldım. Her ne kadar vücut spreyi olsalar da ben Perceive i daha baskın daha sonbahar-kışlık bir koku bulduğumdan diğerini aldım. Notalarından pek anlamam ama bulduğum kadarıyla -üst notalar ylang ylang ve beyaz frezya, orta notaları beyaz şakayık, nilüfer ve blanca gülü, alt notaları misk, sandal ağacı ve güneş çiçeğinden oluşur- diyor. Yani anlayacağınız üzere Pur Blanca çiçekli bir koku.

AVON-Pur-Blanca-Vucut-Spreyi

Kokuyu tanımlayacak olursam oldukça saf, ferah, taze, temiz sanki ilkbaharı hatırlatıyor. Pur Blanca çok hafif bir koku. Sizi kendine mest edebilir. Ben genelde duş sonrası temiz cildime boynuma, dirsek içlerine, bileklerime sıkıyorum. Gece boyu mis bir kokuyla huzurlu bir şekilde uyuyorum. Duş sonrası kullandığımda kalıcılığı yaklaşık bir gün kadar oluyor. Koku etrafa fazla yayılmayacak ama teninizde kendini hissettiren bir koku. Benim tenimle uyumu ve bir vücut spreyine göre kalıcılığı oldukça güzel.

AVON-Pur-Blanca-Vucut-Spreyi

24 aylık kullanım süresi var. İçerik listesini yukarıdan olduğu kadarıyla görebilirsiniz. 7 liralık fiyatıyla Pur Blanca Vücut Spreyi benim yaz-kış tercih edebileceğim temiz kokulardan. Koku hassasiyetimi azdırmayan, aksine kokladıkça sevdiğim bir ürün oldu. İndirimlerde 3,5 liraya kadar düştüğünü gördüm. Kendi başına da fiyatı çok uygun zaten..

Siz Avon'un vücut spreylerini seviyor musunuz? Pur Blanca kokusuyla bir geçmişiniz var mı?



14 yorum :

  1. far away parfüm denedim çok ağır geldi sevmedim ama buna hafif güzel diyenler duydum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Far away de değişik bir koku bence :) daha önce denemiştim kokusunu hatırlıyorum ortalama ağırlıktaydı gibi sanki. Tabi kişiden kişiye de değişir.

      Sil
  2. bu koku bütün avon kokuları içinde en ve tek sevdiğimdir :-))

    YanıtlaSil
  3. Kullanmıştım kokusu çok ferah, hoş :)

    YanıtlaSil
  4. Ben çok temiz hafif Çiçek kokulu ama asla şekerli baharatlı portakal çiçeği falan olmayan ağır olmayan çok hafif pembemsi çiçekler gibi kokan bi parfüm istiyorum öyle dogal olsun ki öyle yumuşak koksun ki böyle kalıcılığı önemli degil yeter ki begenenilecegim bir koku olsun istiyorum sizce çok acil gerekli

    YanıtlaSil
  5. burda içeriği ile ilgili harika şeyler var http://avon.parfumler.gen.tr/tr/Pur-Blanca-Bayan

    YanıtlaSil
  6. bende aldım çoook guzel

    YanıtlaSil
  7. Bilgiler için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  8. Bilgileri beğendim teşekkürler...

    YanıtlaSil
  9. Bilgilendirmeler için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil