11 Ocak 2016 Pazartesi

2015'İN SON ALIŞVERİŞİ | İndirimlerden Aldığım Kozmetik Ürünler


Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? 
Hayatımız hıphızlı akıp gidiyor değil mi? Bu hıza ayak uydurmak bazen biraz zor geliyor ve pes ediyorum. İşte her pes edişimde blogumda ki yazılar arasına uzun aralıklar giriyor. Bu hafta sizler için en az 3 yazı hazırlamayı düşündüm. İkisi hazır birisi ise yolda olsun!

Ahhh! İndirimler! Ben kozmetik marketlere ulaşamayacağım bir şehirde yaşıyorum ve indirim zamanları deli danalar gibi kime istediklerimi aldırabilirim diye tırmalıyorum. Bu sefer İnstagram'dan çok tatlış bir arkadaş bana yardımcı oldu, Çiğdem (İg hesabı @cicolsun) sırf benim için watsons/gratise gidip istediklerimi alacaktı. Son dakika erkek arkadaşımın şehir değişikliği sayesinde tüm istediklerimi erkek arkadaşım almış olsa da, bu seçenek olmasaydı Çiğdem'cim bana yardımcı olacaktı. Ona burdan mini bir teşekkürüm olsun!

Neyse; kısaca neler aldım? Hep birlikte bakalım. Biz kozmetik bloguysanız aslında dolabınızda ihtiyacınız dışı bir çok ürününüz olsa da indirimlerde illa ki birkaç ihtiyaç ürünü bulursunuz kendinize. İndirimlere denk getirmişken Real Techniques Stipling fırçasını ve yine markanın makyaj süngerini denemek istedim. İkisi de gratisten alındı.


Real Techniques Stipling Brush | 27 tl
Real Techniques Miracle Complexion Sponge | 20 tl

İnstagram üzerinden iki hesaptan L&A Pro Girl Kapatıcı aldım, rengim Light İvory. Rival De Loop Young serisinde Bb göz altı kapatıcısını görünce denemek istedim. L&A Pro Girl Kapatıcı yı çok fazla seviyorum; aradığım her şey bu üründe bütünleşmiş sanki. İlkini çok sevdiğim için ikincisini de aldım.


 L&A Pro Girl Kapatıcı | 20 tl
Rival De Loop Young  BB Kapatıcı | 7 tl

Catrice markasından öylesine alıp çıktığım Eyebrow Desiger ürününü ise çok iyi denk getirmişim. Oldukça sevdiğimi farkettim. Watsons'dan bir arkadaşımın çok memnun kaldığı Loreal Telescopic maskarayı ve Loreal Lumi Maqique Bazı aldım. Son olarak ise son zamanda aldığım iki ruj; nude ton Mac Kinda Sexy ve klasik kırmızı olan Maybelline Mat Seri Siren İn Scarlet ruj oldu.


Catrice Eyebrow Desiger | 10 tl
Loreal Telescopic Maskara | 28 tl
Loreal Lumi Maqique Baz | 25 tl
Maybelline Mat | Siren in Scarlet Ruj | 20 tl
Mac Mat | Kinda Sexy Ruj | 30 tl(İkinciel)

Sona bıraktıklarım ise gerçekten ihtiyaç kısmı olanlar; deodrant, makyaj temizleyici ve peelingler.


Benim aldıklarım bu şekildeydi; peki siz neler aldınız? İhiyaç dışına çıkanlarımız oldu mu? Bana söyleyebilirsiniz, söz kimseye anlatmam :)

Okuduğunuz için teşekkürler! Hoş Kalın..

Bir sonraki yazı | CATRİCE CAMOUFLAGE KREM KAPATICI




















8 yorum :

  1. Ay ben bu indirimi pas geçtim kendimi tebrik ediyorum bu yüzden.
    Güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ihtiyaçlar dahilinde alışveriş yaptım. Uzunca bir süre başka birşey almam artık 😏

      Sil
  2. L&A Pro girl'ün kapatıcısını çook merak ediyorum, yorumlarını heyecanla bekliyorum.. Güle güle kullan ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ön izleme olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim. 🙊

      Sil
  3. paylaşımların çok güzeeeel :) Hemen takibe aldım! Ben de bir acemi yazar olma yolundayım, blogumu ziyaret edebilir misiiin? Çok teşekkür ederim :*

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel ve bilgilendirici yazılar yazıyorsun! Blogunu takibe aldım, ben de acemi bir blogger olarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum bir göz atabilirsen çoook sevinirimm ^^

    YanıtlaSil