1 Temmuz 2014 Salı

ALIŞVERİŞ // Wet in Wild, Rimmel London, Essence, Garnier

Heyooooooooo!! 
Doğum günü kızı geldi.
Evet yanlış duymadınız bugün benim doğum günüm.
Bundan dolayı geçtiğimiz günlerde kendime bir kaç minik hediye almış olabilirim.

Şimdi grup grup  neler aldığıma her birlikte bakaaalıııım.


Wet in Wild ürünlerinden tabi ki dillere destan Comfort Zone paletini aldım. Far pek kullanmayan bir insan olarak bakalım bunlarla nasıl  makyaj yapacağım? Üç adette rujunu aldım; hepsi benim için değil biri sizin için ^_^Bare itt all, Think pink ve Smoking hot pink renkleri. Bu  ürünleri instagram üzerinden @ludoshmakeup adlı satıcıdan aldım, hem uygun fiyatlı ürünler hemde müşteriye olan ilgileri beni cezbetti. Bütün maillerime çok geçmeden cevap aldım ve ürünlerim sağ salim sipariş verdikten sonra ertesi gün elimdeydi.Kendilerine burdan da teşekkür ediyorum!


Yaz geldi malum havalar sıcak, parfüm kokuları da beni çok bunaltıyor, 'Eee nabıcam?' derken Avon standında bu vücut spreyini görünce kapıverdim. Dehşet ötesi güzel kokusu var . Immmm. Gratisden makyaj temizleme mendili  aldım.Bu aralar siyah nokta sorunum son safhada olduğu için daha önceden kullanmış olduğum Garnierin bu temizleyicisini aldım.


Essence'in içinde morluk barındırdan dudak kalemi daha çok taze bugün aldım ama şöyle iddialı bir yorumda bulunabilirim. Benim şu ana kadar gördüğüm en yumuşak sürümlü kalem kendisi hatta ruj gibi. Sevmedim mi? Sevdiiiiiiiiimmmm ^_^ Yine Essence de benim favorim olan ve uzun süre de değişmeyecek olan kaş jeli. O kadar çabuk tükeniyor ki tanrıııııımm seni bulmak için ne kadar uğraştım biliyor musun? Kuzenim sonunda İnegöl ziyaretinde bulduda aldı. Son olarak da Rimmel London'ın Nail Nurse serisinden güçlendiricisi ama tabi  ben bunu isteemiştim. Hani şu herkeste gördüğümüz 14 günlük bakım ürünü vardı ya o sandım da aldım.Değiştiremiyorum da çünkü ben bunları şehir dışından aldım benim memleketim çok fakir kozmetik yönünden. Yetkililere de burdan seslenmiş bulunayım. Ne çok duyarlar ya! :)


Sıkıntılı günler atlattım. Sonunda tam bir geri dönüş yapıyorum inşallah, Allah'ın izniyle. Hee birde unutmadan hepimizin tuttuğu oruçlar kabul olsun arkadaşlar.Başka bir yazıda görüşmek üzere hoşçakalın!




18 yorum :

  1. Doğum günün kutlu olsun!
    Şehrimde Gratis olmasına rağmen, Wet'n wild hala gelmedi. Umarım gelir, hala beklemedeyim. :) Garnier saf ve temiz favori ürünlerimden, Essence dudak kalemi de aynı şekilde. Essence kaş jelini bulamadım bir türlü, sanırım kendim yapacağım artık. :) Cicilerini güzel günlerde kullan, senin de tuttuğun oruçlar kabul olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İhihihi teşekkür ederim. Wet in wild umarım en kısa zamanda gelir şehrine. Benim şehrimde Gratis, Watsons yok o yüzden ben instagram üzerinden bir satıcıdan aldım. Postumda bahsetmeyi unutmuştum ama senin yorumundan sonra ekledim, alamayanlar için uygun fiyata oradan alabilirler :)

      Sil
  2. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara :)
    wet'n wild ın Comfort zone paletini ben hala bulamadım bir türlü kalmıyor ben gidene dek. Sen bulmuşsun iyi de yapmışsın. Güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Comfort Zone bakalım yeni yeni ısınıyoruz birbirimize. Umarım sende bulursun ^_^

      Sil
  3. nice mutlu yaşlaraaa, güle güle keyifle kullan hepsini:)

    YanıtlaSil
  4. Mutlu yıllar tatlım :) Güle güle kullan aldıklarını :)

    YanıtlaSil
  5. Doğum günün kutlu olsun canım :) Yeni cicilerin çok güzel :) Güle güle kullan hepsini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saolasın Didem'cim daha güzelleri senin olsun :)

      Sil
  6. Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında daha çok cicilerin olsun :)

    YanıtlaSil
  7. Doğum günün kutlu olsun tatlım :) Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve boool kozmetik getirsin ^,^ Kaş jelini bulmana çok sevindim canım. Ben hala burdaki gratise gidemedim :( Hapishanede yaşıyorumda biraz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli değil canımmm, gidip bulamayadabilirsin. En sonunda buldum yaaa, benden mutlusu yok. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  8. doğum günün kutlu olsun canım
    sağlıklı nice yaşlara
    ludomakeup bende takip ediyorum elinde güzel ürünler oluyor kampanya yapıyor arada onlarda cazip oluyor
    hepsini güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. instagramdan takibe de aldım sevgiler

      Sil
    2. Teşekkür ederim :) bende sizi takibe alıyorum, sevgiler!

      Sil
  9. Doğum günün kutlu olsunn :) güle güle kullan aldıklarııı :)

    YanıtlaSil