16 Ağustos 2014 Cumartesi

Avon Aero Volume Maskara Yorumlarım

Güzel bir hafta sonundan hepinize merhaba arkadaşlar.
Bugün ki konuğumuz reklamıyla ilgimi çeken bir maskara olacak.

Avon Aero Volume Maskara


Genel özelliklerine bakacak olursak mavi plastik, sıradan bir ambalajı var. Ürün 7 ml, 3 ay kullanım ömrüyle birlikte fiyatı 10-15 lira civarında.

Peki bu maskara benim kirpiklerimde ne etki gösterdi? Alınmalı mı?

Avon--Aero-Volume-Maskara-Yorumu
 Şimdi artılarıyla eksileriyle ürüne bakacak olursak; 
  •  Fırçası kıl fırça ve ben normalde pek sevmem çünkü kirpiklerimi birbirine yapıştırır bu tarz fırçalar. Ancak bu kıl fırça yoğun kıllara ve aralıklı yapıya sahip olduğundan olsa gerek kirpiklerimi birbirine yapıştırmıyor, istediğim kadar üzerinden geçeyim topaklanmıyor, 9-10 saat yaz sıcağında akmıyor, ilk sürüldüğü anda ki gibi duruyor , kirpiklerimi tek tek tarayarak ayırıyor , biraz uzatıyor ve simsiyah olmasa da güzel bir siyahlık veriyor.Yukarıda ki fotoğrafta kirpiklerime iki kat yada yoğun bir şekilde uyguladığımı söyleyebilirim.
  •   Beğenmediğim yönü ise isminde geçen Volume ibaresinin hakkını veremiyor bence. Hacim 0-0-0 yani. İkinci eksisi, birinci kattan sonra kat kat uygulamada çok verimli sonuç alamıyorsunuz çünkü maskaranın yapısı biraz kuru. Üçüncü eksi ise zaten kuru olan maskara bir ay kullanımda daha da kuruyor, kullanımı zorlaşıyor ve kullanım süresinden daha az bi vakitte bitmese de tamamen kuruyacak gibi geldi bana. Ben tek tek ayrılmış kirpik görüntüsünü sevdiğim ve kirpiklerimi birbirine yapıştırmadığı için günlük olarak severek kullandığım bir maskara oldu.
  • Alınmalı mı konusuna gelirsek bence çabuk kuruma özelliğinden dolayı ben bir daha almazdım.

Benim bu ürün için söyleyebileceklerim böyleydi.Siz kullandıysanız yorumlarınızı benimle ve diğer okuyanlarla paylaşabilirsiniz.Sevgilerimle..




4 yorum :

  1. Aa fircadan bile ne kadar kuru oldugu belli oluyor :)

    YanıtlaSil
  2. O kirpiklere ne sürsen sonuç mükemmel ama :) Maşallah :) Maalesef Avon'nun maskaralarının bir çoğu kuru yapıda ancak anladığım kadarı ile maskaralarının özelliği bu. Nerdeyse bütün maskaralarını denedim sadece 3 tanesi kuru çıkmadı. İlk ve tek iade ürünlerim rimelleri olmuştu. En büyük çıkışı mega effects ile verdi bence. Gelmiş geçmiş en iyi en siyah en kalıcı en dolgunluk veren ve kirpikleri ayıran Avon maskarası :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mega effects'i denemedim . Avon'un rimelleri hep belli bir sınırda kalıyor benim için. Aslında ben şu ana kadar denediğim rimeller arasında bir tanesi hariç hiç birinden tam verim alamamıştım. Daha iyisini bulmak için farklı rimel arayışına giriyorum her zaman. Avon'un süper shock maskarası filan da bunun gibi kuruyudu ama bu kadar da değildi. Kirpiklerim hafif cılız ama kısalı uzunlu biraz sık olduğundan maskara ile daha da belirginleşiyor. Teşekkür ederim yorumun için.

      Sil