23 Mayıs 2017 Salı

Huncalife Rose Theraphy Gül Yağı Yorumu

Merhaabaa güzel blog ailem!
Bugün sizlere son dönemde cilt bakım rutinime eklemiş olduğum bir üründen bahsedeceğim.

HUNCALİFE Essentials Rose Therapy Gül Yağı

Huncalife-Rose-Theraphy-Gül-Yagi-Yorumu

Gül yağını aslında ilk denemek isteme amacım makyaj süngerime damlatarak ten ürünleri uygulaması yapmaktı. Sonrasında internetten biraz araştırma yaparak 'Gül yağının faydaları nelerdir? Gül yağının ciltte kullanımı ne gibi faydalar sağlar?' bunları öğrendim .

Kısaca gül yağının faydalarına değinecek olursak;
  • Gül yağı cilt lekelerine, yeni oluşan vücut çatlaklarına iyi gelir.
  • Ciltte oluşan kızarıklıkların giderilmesi ve cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı olur.
  • Düzenli kullanımda cilt tonunun aydınlanmasını sağlayabilir.
  • Güzel kokusu sayesinde ruhsal sıkıntılara iyi gelir.
Kısaca toparlayacak olursak gül yağının faydaları yukarıda özetlediğim gibi yer almakta. Dikkat edilmesi gereken tek nokta gül yağı uçucu bir yağ olduğu için ve sanırım bu özellik daha çok tam saf olan gül yağları için geçerli. Seyreltilerek kullanılması öneriliyor. Beni şaşırtan bir noktada 1 kg gül yağı elde etmek için 5 dönüm gül gerekliymiş. O yüzden tamamiyle saf gül yağı bulmak ve almak oldukça pahalı demek. Soğuk sıkım olanlar ise daha az miktarlardan üretilebiliyormuş.

Huncalife-Rose-Theraphy-Gül-Yagi-Yorumu

Huncalife Rose Theraphy Gül Yağı ambalaj olarak damlalıklı tasarlanmış Bu sayede kullanım dozunu aşmadan kullanabiliyorsunuz. Ben genelde haftalık cilt bakımımı yaptıktan sonra, özellikle kullandığım maskelerden sonra cildime maksimum 1-2 damla uyguluyorum. Gül yağı sayesinde cilt yatışıyor, daha berrak oluyor. Emilimi çok çok hızlı değil 15-20 dk sonra yüzünüzdeki yağ hissi tamamen gitmiş oluyor, güzel bir yumuşaklık veriyor. Benim karma cildimde alnıma göre yanaklarım biraz daha kuru, o yüzden yanak bölgesinde severek kullanıyorum. Tam anlamıyla kuru cilde sahip kişiler daha çok sevebilirler.

Huncalife-Rose-Theraphy-Gül-Yagi-Yorumu

Huncalife Gül Yağının  içeriğinde ilk sıralarda Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil olarak geçen Ayçiçeği Tohumu Yağı var. Araştırmalarıma göre bu yağ banyo ürünlerinden, güneş ürünlerine kadar birçok bakım ve kozmetik ürününde kullanılıyor.

Huncalife-Rose-Theraphy-Gül-Yağı-Yorumu

Huncalife Gül yağı kendi etkilerini şu şekilde tanımlamış;

Güçlü bir nemlendirme sağlarken, cilde yumuşaklık kazandırır. Cilt yenilenmesini ve parlaklık kazanmasına yardımcı olır. Kuru ve hassas ciltlerin kullanımına uygundur. Paraben, parafin, SLS ve SLES içermez.

Kendi kullanım amacım doğrultusunda ve yarısından fazlasını kullanmış biri olarak Gül Yağı'nı sevdiğimi söyleyebilirim. Kullanırken kapağını sıkı kapatmayı unutmayın. Yağ uçabiliyor. Ben bazen diş fırçası ile ölü derilerden kurtulduğum dudaklarıma da uyguluyorum. O şekilde de deneyebilirsiniz.

Huncalife Rose Theraphy Gül Yağı 20 ml ve açıldıktan sonra 12 ay kullanım süresi var.


Huncalife Gül Yağını siz de almak isterseniz, HuncalifeAhsen ile iletişime geçebilirsiniz. İnstagram üzerinde tanıdığım güvenilir satıcılardandır. Huncalife Rose Theraphy Gül Yağı fiyatı 20-40 lira arası değişim göstermekte, katolog üzerinden satış yapıldığı için. İndirimli olarak denk getirebilirsiniz yada ücretsiz üye olarak %40 indirimle alabilirsiniz.

***
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Güzel kalın.

6 yorum :

  1. gül yağı hiç kullanmadım ama denenebilir :)

    YanıtlaSil
  2. Makyaj yapmadan önce bir yağ sürüyorlar hangi yağı sürüyorlar acaba bi bilginiz varmı gül yağıda sürsek olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde yağ karışımları oluyor tek bir yap değilde, haftada maksimum bi defa kullanarak bunu da deneyebilirsiniz ama dediğim gibi maksimum 1 defa ♥️

      Sil
  3. Makyaj yapmadan önce kullandıkları bir yağ var o yağ ne acaba bir bilginiz varmı gül yağıda sürsek olurmu

    YanıtlaSil
  4. Huncalife Skin Perfect Siyah Maskesini denedin mi hiç? Eğer mümkün ise onunla ilgili bir inceleme yazısı yazmanı ve bize bilgilendirmeni çok isterim.

    YanıtlaSil