24 Mayıs 2017 Çarşamba

Miniso Turkey Kontur Paleti Yorumu

Merhaba güzel blog ailem!
Bugün sizlerle geçtiğimiz aylarda Miniso Turkiye kutumdan çıkan bir ürünü inceleyeceğiz.
Kendi sitelerinde şöyle bir açıklama yer alıyor.

MINISO, kaliteli yaşam ve müşterilerin ihtiyaçlarına riayet etme felsefesini savunan; kendisini, müşterilerine kaliteli, yaratıcı ve düşük fiyatlı ürünler tedarik etmeye adamış global bir markadır. MINISO aynı zamanda, yeme-içme, hızlı giyim ve eğlence sektörleri ile alışveriş merkezlerinin ana gücü haline gelerek moda ve eğlenceyi bir araya getiren yeni bir iş stili yaratmıştır. Kaliteli yaşama dönük ‘fast fashion’ felsefesini gerçekleştiren MINISO, müşterilerin mutluluk, moda ve iyi bir yaşam tarzı tecrübe edebilmelerini sağlamak için yepyeni ve eğlenceli bir alışveriş ortamı oluşturmaya odaklanmaktadır.

Miniso'nun Türkiye'de henüz çok az sayıda mağazası var. Ancak gün geçtikçe yeni mağazaları açılıyor. Mağazalarda aksesuar, dijital ürünler, kozmetik ve bakım ürünleri, ev ürünleri gibi bir çok kategori var. Fiyatlarda benzer mağazalara kıyasla oldukça uygun.  Bu kısa bilgilerden sonra hemen kontur paletine geçelim.


Miniso Turkey Kontur Paleti Yorumu

Ürünün adı Queen Highlighting Grooming Powder olarak geçiyor.



Miniso Turkey Kontur Paleti Yorumu
 
 Paletin içerisinde iki adet toz ürün yani pudra mevcut. Koyu olan taraf yüzü boyutlandırmak ve ısıtmak için kullanılan, hafif sütlü kahveye kaçan bir ton. Diğer taraf ise un kadar beyaz. 

Miniso Turkey Kontur Paleti Yorumu

Renk seçimlerini başarılı buldum. Beyaz pudra tarafı göz altı kapatıcı üzerine uygulandığında yeterli aydınlığı verecek kadar tok, pigmentli. Aynı zamanda pofuduk, çok kıllı bir fırçayla tüm yüze makyajı sabitlemek amacıyla kullanılabilir.

Miniso Turkey Kontur Paleti Yorumu

Kontur paletindeki renklerin yapısı tozutnaya müsait. Parmaklarda gösterdiğim bile az biraz nasıl tozuttuğunu anlamanız mümkün. Yalnız kuntur pudrası tarafının biraz dağılma sorunsalı var. Hızlı dağılmıyor, ve kalıp gibi fırçayı ilk dokundurğunuz yere yapışıp kalıyor. Farklı fırça yapılarıyla dedenip, en iyi alternatif bulunabilir ve kullanışlı hale getirilebilir tabi.

Miniso Turkey Kontur Paleti Yorumu

Açık renk pudranın pigmentinin nasıl güçlü olduğunu diğer renkle karşılaştırarak görebilirsiniz. Kalıcıkları ise ortalama.

Bu Kontur Paletini Miniso Türkiye mağazalarından 20 tl gibi uygun bir fiyata alabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Güzel kalın.

1 yorum :

  1. fiyatına göre uygun performanslı bir ürünmüş aslında, şu miniso ankaraya da açılsa keşke artık =)

    YanıtlaSil