21 Ocak 2015 Çarşamba

Gözaltı Kapatıcısı; Avon Calming Effects Likit Kapatıcı Yorumu

Herkese Merhaba!
Benim kapatıcılara olan ilgim hızla büyürken sürekli yeni ürünler deneme şansına sahip oldum son zamanlarda. Bunlardan biri de 'Avon Calming Effects Likit Kapatıcı' oldu.


Kapatıcı likit formda , süngerli bir aplikatörü var. Ürünü çok fazla yoğun uygulamıyor, az az alıyor bu benim fazla hoşuma gitmesede daha kontrollü kullanım sağladığı için israf edilmesini önlüyor. Rengi biraz turuncumsu şöyle diğer kapatıcılarla arasında ki renklere bakacak olursak;


Bende ki rengi en açığı olan Fair, daha başka kaç rengi daha var bilmiyorum ama katologda 3 renk gördüm diye hatırlıyorum.

Avon-Calming-Effects-Likit-Kapatıcı-Uygulama-Fotografi

Kapatıcının bende duruşu bu şekilde. Rengi her ne kadar biraz turuncumsu gözüksede uygularken hafif bir aydınlatma sağlıyor göz çevremde. Yapısı oldukça hafif, kolay dağılıyor. Rimmel London Match Perfection Kapatıcıya benziyor diyebilirim, yapı olarak. Gördüğünüz üzere benim damarlar deriye oldukça yakın, bu damarları güzelce gizliyor ancak göz pınarıma doğru daha yoğun yeşil-mor olan bir yer var oraya pek etkisi yok. Ben uygularken nemli sünger kullanıyorum hem böyle daha homojen dağılmış oluyor hemde çizgilere dolma olasılığı daha düşük oluyor. Çizgilere minimum bir dolma yapıyor, göz altlarını kurutmuyor nemli bir yapısı var. 

Avon-Calming-Effects-Likit-Kapatıcı-Uygulama-Fotografi

Fotoğraflarda göz altlarımda sadece Avon Calming Effects Likit Kapatıcı'yı uygulanmış haliyle görüyorsunuz. Kalıcılığı 5-6 saat sonra da oluyor. Makyajımı temizlerken pamuğa ürün geliyor.
Günlük kullanım için sür-çık tarzında uygun fiyatlı, hafif bir ürün. Beklentim yüksek değildi bu yüzden beni tatmin etti ama yoğun morluk problemi yaşıyorsanız ve siz daha profesyonel/ pürüzsüz bir bitiş istiyorsanız tabi ki sizi tatmin etmeyecektir.

Okuduğunuz için teşekkürler.
Güzel kalın hanımlar :)




10 yorum :

  1. Benimde göz altımda yüzeye yakın damarlar yeşil yeşil en sinir olduğum şey kapatıcımın onu kapatmaması. Uzun süredir avondan kapatıcı dah doğrusu renkli kozmetik almıyordum. En son buna benzer Maybelline Affitinoe kullandım memnun kalmadım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Maybelline'nin o kapatıcısını bende kullandım berbat bir ürün. Kapatmak yerine daha çok öne çıkarıyor morlukları o. Bu kapatıcıda işte benim bir göz pınarımda küçüklükten kalma bir morluğum var daha çok yeşil/mor onu kapatsın istiyorum aldığım kapatıcı. Ete lauder double wear var elimde o biraz daha fazla kapatıyor diğerlerine göre ama onunda yapısını beğenmedim. Yani sür-çık bir ürün değil benim için. Sanırım hem fiyat hem yapı olarak en memnun kaldığım Loreal True Match oldu.

      Sil
  2. Bence güzel bir karar olmuş. Bende hergün kullanmıyorum ama kullanmadığım zamanlar hasta gibi oluyorum. Keşke bende bırakabilsem ama çok alıştım.

    YanıtlaSil
  3. Mrb. Dogumdan sonra birdne bire gozaltlarimda mavi mor damarlar belirdi. Bir bunalim gecirdim estetik dermatologlara dadandim 1 cozum yolu buldum ona da korkumdan gitmedim daha :) size sorum tek kat surup performans aldiginiz bi urun oldu mu bide neyle dagitiyosunuz ne ilw temizliyorsunuz of cok soru sordum ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim tek katla aldığım performans fotoğraflarda ki gibidir. Günlükm kullanılabilecek hafif bir ürün ama morlukları tam kapatmıyor malesef. Ortalama bir ürün. Genelde parçaklarımı kullanıyorum yada nemli makyaj süngeriyle dağtıyorum. Temizlemesini ise önce makyaj temizleme suyuyla temizleyip, ardından yüzümü temizleyici bir jelle yıkıyorum.

      Sil
  4. slm tatlım yazını çok beğendim merak ettiğim bir üründü aydınlattın bizi teşekkürler . bu arada bloğum 8 MART Hanımeli hediyeleşme etkinliğine davet ediyorum katılırsan çoookk sevinirim sevgilerle:)

    YanıtlaSil
  5. you look very natural and beautiful, i'm sure you are very attractive to men :)

    YanıtlaSil
  6. You are welcome Paulina. Thank you so much amazing think :)
    Kisses :*

    YanıtlaSil
  7. Benim gözaltlarım bayağı mor hangi kapatıcıyı önerirsiniz? Uygun fiyatlı olursa sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimde loreal true match deneyin 💓 Bence kapatıcılık ve kalıcılık olarak piyasada bulunan uygun fiyatlılar arasında en iyisi. Yazın çizgilenme ve akma yapsada, iki tane bitirdim ben

      Sil