10 Mayıs 2017 Çarşamba

Wet in Wild Coverall Primer - Makyaj Bazı Yorumu

Herkese merhaba, güzel blog ailem!
Bugün blogumda bir ilk olacak yüz makyaj bazı incelemesi yapacağız.

Wet in Wild Coverall Makyaj Bazı


Oldukça uygun fiyata 10-20 tl arası bulabileceğiniz iyi kategorisinde inceleyeceğimiz bir makyaj bazıdır bu, baştan söylemek lazım. Wet in Wild markası uygun fiyatlı ürünler üreten ve satan bir marka ve ürünlerini Türkiye'de yalnızca Gratis mağazalarında bulabilirsiniz. Markanın ardından gelen Coverall ibaresi ise bir seriyi ifade ediyor. Bu serinin fondöteni, pudrası ve kapatıcısı gibi başka ürünleri de mevcut.

Kuzenim bu makyaj bazını indirimde denk getirip, almıştı ve BİNGO! Uzun süre kullandı, ben de onunla birlikte deneyimleme şansı buldum!



Wet in Wild Coverall Primer - Makyaj Bazı şunları yapacağını söylüyor; Gözenekleri küçültmek, ince çizgi ve kırışıklıkları doldurmak, cildi nemlendirmek, aydınlık bir bitiş sağlamak.


Wet İn Wild Coverall Makyaj Bazı yapı itibariyle sevdiğim bir formulasyona sahip. Nemlendirici kremler gibi orta yoğunlukta bir yapısı var. Bu uygulamayı oldukça kolaylaştırıyor. Uygulama esnasında hafif su bazlı jel ve silikonumsu bir yapıya bürünüyor. Ancak ne tam anlamıyla jel ne tam anlamıyla silikon değil. Andırıyor her ikisini de . Beyaz rengini cilde vermiyor, şeffaflaşıyor. Tüm cilt tonları için uygun.

Benim burun kenarlarım ve alın bölgem özellikle gözeneklerin daha belirgin olduğu yerlerdir. Burun kenarlarında etkisini çok fazla hissedemesemde , alnımda gözeneklerin küçüldüğünü görüyorum. Aynı zamanda alnımda güneşe bakarken gözlerimi kısmak ve kendimi kasmaktan oluşmuş iki çizgi mevcut. Bunları da güzel doldurduğunu, çizgileri hafiflettiğini söyleyebilirim. Öte yandan ciltte bıraktığı his gerçekten oldukça pürüzsüz.


Karma bir cildim var. Bitiş olarak aydınlık, çok nemli bir bitişi yok, aynı zamanda tam mat olmamakla birlikte mata yakın bir bitişi oluyor bende. Fazla yağı dengeliyor ve fondötenin yüze daha iyi oturmasını sağlıyor. Fondötenin kusmasını engelliyor. Daha uzun süre ten makyajınızın sabit kalmasını sağlıyor olabilir belki ama ben bu etkiyi gözlemleme fırsatı bulamadım, aklıma gelmedi ona bakmak.

Son diyeceğim şudur, uygun fiyatlı markalar arasında alabileceğiniz;  fiyatına oranla güzel etki bırakan bir makyaj bazı , Wet in Wild Coverall Face Primer.

Bu ürünü denediyseniz, hakkında ki yorumunu yada 'Şunu da dene!' dediğiniz bir baz varsa onu yorum kısmından bana yazabilirsiniz.


***

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Güzel kalın!




6 yorum :

  1. The Balm'ın bazını severek kullanıyorum. bir miktar pahalı ama çok hoş bir ürün :)

    YanıtlaSil
  2. Makyaj bazı alıp kullanmayı unutan sonrada bozulup çöpe atan biri olduğum için makyaj bazlarına hiç bakmıyorum ama böyle iyi uygun fiyatlı bir ürün kenarda durmalı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir tane sevilen yada işe yarayacak ürünün beklemesi özel günler için güzel olabilir ❤️

      Sil
  3. bunu da denemek istiyorum ama o kadar çok bazım var ki :-((

    YanıtlaSil
  4. BOBBİE BROWN markasının VİTAMİN ENRİCHED FACE BASE ürünüde gayet güzel bir ürün ciddi anlamda gözenekleri küçültüyor aynı zamanda yağlandırmadan mükemmel nemlendirme sağlıyor ürünün fiyatı 50ml 200TL ama sitede şuanda 7ml olan mini ürününün fiyatı 30 TL hem kendi sitesinden sipariş verdiğinizde bol bol deneme boy ürünler gönderiyorlar ben bu yakınlarda alışveriş yaptım ve 9 tane deneme boy ürün gönderdiler. gönderilen deneme boy ürünlerde baya tatmin edici mikttarlarda..

    YanıtlaSil