8 Mayıs 2017 Pazartesi

Maybelline Lash Sensational Maskara İncelemesi


Herkese merhaba!
Bugün ülkemizce çok merak edilen, geldiği günlerde stoklarda tükenen, indirim dönemlerinde zar zor raflarda görüyorduk.

Maybelline-Lash-Sensational-Maskara-İncelemesi

Maybelline Lash Sensational maskarayı bu denli meşhur eden sanırım ülkemize gelmeden önce ballandıra ballandıra anlatan blogger ve youtuberlar olmuştur. Ürün lanse edilirken 'TAKMA KİRPİK ETKİSİ' olarak ortaya atıldı ya da o yapılan kişisel tanıtımlardan kulağıma çalınan bu olmuştu.

Maybelline-Lash-Sensational-Maskara-İncelemesi

Maybelline Lash Sensational maskarasıyla ilgili ilk söyleyebileceğim 'yapılan tüm reklamları benim için sonuna kadar hak ettiğidir'. Bir maskaradan beklediğim her şeyi bana veriyor. Kirpiklerim ortalama uzunlukta fazla gür değiller ama aynı zamanda birbiri üstüne binen çok kirpiğim var. Bu anlamda rimellerde ilk yaşadığım bu üst üste binen kirpikleri tek bir kirpik yapıp, kirpiklerimi yoğun göstermek yerine sayılı kirpiğim varmış gibi göstermesiydi. Maybelline Lash Sensational ise mükemmel diyebileceğim fırça dizaynı sayesinde her kullanışımda -İŞTE BUDUR!- dedirtmeyi başarıyor.

Maybelline-Lash-Sensational-Maskara-İncelemesi

Maybelline Lash Sensational'ın fırçası iki taraflı. Bir tarafta ayırma işlemini yapacak oldukça iyi yerleştirilmiş sık dişler var. Bu dişler biraz sert yapılı.(Maybelline rocket maskara veya they are real kullananlar, kirpik diplerinde ki vereceği baskıyı tahmin edebilirler, benziyorlar biraz). Maybelline Lash Sensational rimelin fırça dişleri sert olduğu için bazı kişilerin gözlerini yaşartabilir, dikkatli uygulanmazsa/uygulansa bile bazı kişiler tarafından sevilmeyebilir.


Maybelline-Lash-Sensational-Maskara-İncelemesi
Maybelline Lash Sensational maskaranın fırçasının alt dişleri ise üst dişlere nazaran daha kısa ve daha sık. Üst dişler ayırma işlemini hakkıyla yerine getirirken alt dişler ayırmadan sonra uygulanırsa hacim verme işlemini yine başarıyla yerine getiriyor. 
Maybelline-Lash-Sensational-Maskara-İncelemesi

Kirpiklerimde ilk açıldığı günlerden kalma bir görüntü bu! Beni hacim ve ayırma konusunda fazlasıyla tatmin eden bir maskara oldu. Maybelline Lash Sensational rimelde benim istediğim etkiyi yakalayabilmiş sonunda :)

Maybelline-Lash-Sensational-Maskara-İncelemesi

Maybelline Lash Sensational maskara Eveshop, Gratis, Rossman, Cosmo Home gibi kozmetik marketlerde satılıyor. Fiyatı 15-22 arasında değişmekte. Ben genelde indirimlerde alıyorum.

Siz Maybelline Lash Sensational maskara hakkında ne düşünüyorsunuz?
Beğendiniz mi? Ya da denemeyi düşünüyor musunuz:?


12 yorum :

  1. Benim en sevdiğim maskara bu :)

    YanıtlaSil
  2. Çok başarılı bir maskara kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  3. en sevdiğim maskaralardan biri..

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel yorumlamışsın ürünü bende merak uyandırdı gerçekden deneyeceğim 😊 fondoten olarak ne önerirsin?

    YanıtlaSil
  5. çok açıklayıcı bi yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  6. Buradaki göz makyajınızı detaylarını öğrenebilir miyim? Hangi farı kullandınız ve göz kalemi var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz kalemi yok far olarakta birden fazla ton var, kullandığım paleti hatırlıyorum the balm trimony far paletiydi, @mrvcel instagram hesabımdadaha önce paylaşmıştım. Bi bakarsan hangi farkarı kullandığımı yazmışımdır muhakakk

      Sil
  7. Gün boyu kirpiklerimi düşürmüyor en sevdiğim özelliği bu maskaranın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle favori olması için güzel sebep😍

      Sil
  8. Yıkamak çok zor oluyor çıkarayım derken kirpileriniz dökülüyor ben şahsen beğenmedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu açıdan beğenmeyen çok insan var ve çoğunlukla kişisel şeyler. Ben 1 yıldır kullanıyorum ve kullanmadığım döneme oranla belki bi kaç tel eksiğim vardır ama kirpiklerimin azaldığını kendim dahi farketmedim, sürekli yenilendiği için olsa gerek aynılar🙂

      Sil